ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: FıratÇakıroğlu Günlüğü [EMİNÖNÜ] #Alpargon

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

Mutlakguven yazdı:Gaffarıda Görmek İstiyoruz =P
Milyonlar ekranları başında o kutlu anı bekliyorlar , heyecanlıyız :D
Kullanıcı avatarı
Ender4216
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen Ender4216 »

Eminönü itemlerine benden başkalarının da böyle takıntısı olduğunu görünce huzur buluyorum. :)
Takipteyim, o arbaleti düşüreceksin inşallah. :)
Resim
CAPITALIST
VedrosDaryS
Keynes
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Ender4216 yazdı:Eminönü itemlerine benden başkalarının da böyle takıntısı olduğunu görünce huzur buluyorum. :)
Takipteyim, o arbaleti düşüreceksin inşallah. :)
İnşallah düşecek , teşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Merhaba , kısa bir günü geride bıraktık.İStediklerimi yapabildim çok şükür.Bakalım ne yapmışız :?:

Güne Stuart Efendi kesimlerinde kullanacağım iksir reçetesini aramakla başladım.Uzun uğraşlar sonucunda da düşürebildim.Çok ucuz maliyete kapatacağız bu işi ;)

Resim

Hemen ardından Furkan ile Çemberlitaş'a ilk adımlarımızı attık 8-)

İlk korteks'i bozdum , diğerini bozmamışım.İlk giriş ofsayt oldu benim için , inşallah devamı böyle olmaz :D
Resim

Ve KELLE AVCISI

Resim

Can sıkıntısından ErMeydanı turu attık.Şöyle bir tabela dikkatimi çekti.Bu sigortanın adresini bilen var ise verirse sevinirim , sigortalatmak gerekli dükkanı :) Belki sonrasında kendi dükkanımı yakıp para da alırım , hiç belli olmaz ;)

Resim

Gün sonunda Ahmet kardeşimiz ile kabadayı modunda takıldık.Bildiğim kadarıyla kendisinde hasar arttırıcı bir tılsım yok.Ona rağmen gayet iyiydi.En azından antreman oldu bizim için.

Resim
Resim

Güne şarkıyla nokta koyalım.

Nefis...

Görüşmek üzre...
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

Sana tavsiye vereyim Korteksleri ilk başlarda çabukluğu arttırmak için grupta illaki 1 tane bb3 lü bulunsun birde iş bilen şifa alırsan dadından yinmez. :D Ben bb3 lü kişiler sayesinde seriliği arttırdım. Zihin toplamayı 1 e koyarsan faydalı olacaktır.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

[quote="Seven"]Sana tavsiye vereyim Korteksleri ilk başlarda çabukluğu arttırmak için grupta illaki 1 tane bb3 lü bulunsun birde iş bilen şifa alırsan dadından yinmez. :D Ben bb3 lü kişiler sayesinde seriliği arttırdım. Zihin toplamayı 1 e koyarsan faydalı olacaktır.[/quote]

Dikkate alacağım , eyvallah ;)

İki konudan bahsedeceğim.Aslında konu değil , başlık diyelim :)

:arrow: Birincisi Çemberlitaş madalyası...Şu ana kadar Sığınak ve Migrat'tan topladığım 104 madalyayı Çemberlitaş madalyaları ile bir tutmayacağım.Bakalım kaç madalyada dizeceğiz tankımızı :?:

Resim

104 madalyada toplam aldığım itemler şöyle ;

Sığınaklar:
[Işık Hanım Kolye]
[Evocati'nin Koruması Kolye]
[Maraton Adam Cansiperhane İpekli Ayakkabı][Arsenikli Halit Girmenç İcadı Osmiridyum Rünlü Balyoz]
[Zilfallon İcadı Halit Girmenç İcadı Osmiridyum Gümüş Diş]

Migrat:
[Evocati'nin Koruması Gece Zırhı]
[Evocati'nin Koruması Yüzük]
[Ardenneler Misali Ardenneler Misali Yüzük]
[Yücelen Ekolü Halit Girmenç İcadı Latex Pantolon]
[Farabi Modeli Solucan Modeli Latex Pantolon]
[Büyük Sahra Menşeili Halit Girmenç İcadı Latex Pantolon]

:arrow: Diğer husus ise kasa düzeni.Şu şekilde bir düzen yaptım.Patronların kesimleri sırasında giyeceğim itemler ve içeceğim iksirleri yan yana dizdim ki aramakla ve kasa karmaşası olmadan rahatça kullanayım.Tavsiye ederim sizlere de.
Alttaki boşluğa çöp itemleri , Kasa 2'ye ise düşüreceğim itemleri sıralamayı düşünüyorum.

Resim

:arrow: Bugün yaptığım direnç kontrolleri sırasında Latif'i hiç çıkartmadan Gaffar kesiminde Elektrik ve Buz dirençlerim 1000 puana denk geliyor.Yani Latif ile Gaffar kesimi yapacağım Taş Kanat Tabanca veya Taş Kanat Balta düşene kadar. Latif şans getir bana ;)

Böylelikle güne noktayı koydum.Tekrar görüşmek üzre , iyi geceler...
En son Naveran tarafından 10 Eyl 2016 00:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İleti, sahibinin isteği üzerine düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
ARON
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ARON »

VoiceOfVoiceless yazdı:
:arrow: Diğer husus ise kasa düzeni.Şu şekilde bir düzen yaptım.Patronların kesimleri sırasında giyeceğim itemler ve içeceğim iksirleri yan yana dizdim ki aramakla ve kasa karmaşası olmadan rahatça kullanayım.Tavsiye ederim sizlere de.
Alttaki boşluğa çöp itemleri , Kasa 2'ye ise düşüreceğim itemleri sıralamayı düşünüyorum.

Resim

Onca sayısız elde edeceğin ganimet Madalyaların şimdiden hayırlı olsun Hasan.
Bu arada şu kasada ki itemlere bakar mısınız, ister istemez gözüm kalıyor. :shock: :o
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

ARON yazdı:
VoiceOfVoiceless yazdı:

Resim

Onca sayısız elde edeceğin ganimet Madalyaların şimdiden hayırlı olsun Hasan.
Bu arada şu kasada ki itemlere bakar mısınız, ister istemez gözüm kalıyor. :shock: :o
Teşekkürler , o itemler bizden sonraki nesillere miras kalacaktır.Biraz eskiyecek ama örs olunca düzeleceğini umuyorum :)
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Sakin bir günü geride bıraktık.
:arrow: Oyuna biraz geç girmek durumunda kaldım.Geç girince de GBM-X görevi için hiç uğraşasım gelmedi.Pek ortamı da yoktu oyunda.Yarına kaldı artık.
Alternatif olarak Sığınak turu yaptık lonca olaraktan , item düşmedi kimseye :)

Resim

:arrow: Devamında Büyük Hol'e gittim , uzun zamandır düşürmediğim Peptit Klorotoksin'i düşürdüm çantama ;

Resim

:arrow: Büyücüden delikanlıya geçtim , bir arkadaşın Gölge Akrep görevine yardım ettim.Ama yahu kaç defa girdim çıktım Labirent'e her defasında Kitabe yerine Salon'a , Salon yerine Kitabe'ye gidiyorum.Pusulam bozuk galiba :|

Resim

:arrow: Günün sonunda Burak ile kabadayı modunda takıldık bir süre.Yeni bir sistem denemek istedim , beceremedim :)

Şifacı + Maksimum Hasar sistemini denedim.Gerek tılsımsızlık gerek asamın parlamaması durumu ziyan etti ve hiç galip gelemedim düelloda.
Hemen ardından Gazap moduna döndüm ve evime döndüm 8-)

Resim
Resim

:idea: Hazır makine olmuşken yine hiç kullanmadığım bir sistem yaptım.Bundan önceki sistemi beğenmedim açıkçası

[quote="VoiceOfVoiceless"]Yetenek sisteminde ufak bir değişiklik yaptım.Direnç kısmı biraz sıkıntılı ama deneyelim bir süre.Olmadı değiştiririz tekrardan.

Resim[/quote]

Ben de şöyle bir sistem yaptım.Bakalım bu ne kadar başarılı olacak :idea:

Resim
[spoiler]240 direnç puanının hepsini asit dirence verdim[/spoiler]
:idea: amma Şifacı + Maksimum Hasar kombinini bırakmıyorum tabi.İstediğim bir kaç tılsım ve item var.Onları edinince tekrardan direksiyonun başına geçeceğim ;)

Günü böyle bitirelim , tekrar görüşmek üzre...[/b]
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Fiziksel Direnç Alanına 1 puanda olsa vermeni tavsiye ederim.
1 puanda bile 100 puan direnç veriyor :)

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön