Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

Kıskandım şimdi bak seni dostum ama yanlış anlama kötülük maksadında değil :mrgreen: bir dahaki ödüllü yazarlıkta bende olacağım sana rakip olmaya gelicem bu sefer :D
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

KARADAVUTs yazdı:Kıskandım şimdi bak seni dostum ama yanlış anlama kötülük maksadında değil :mrgreen: bir dahaki ödüllü yazarlıkta bende olacağım sana rakip olmaya gelicem bu sefer :D
Rekabet güzel bir hissiyattır.Her ne kadar saygı çerçevesinde yapılırsa bu,rekabeti olumlu sonuca götürecek en iyi davranıştır.İnşallah yakın zamanda tekrar etkinlik olur da rekabete tutuşuruz.Bu arada yanlış anlamadım. :) :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün nihayetimize varmış bulunuyoruz.Kısa keserek başlayalım;

Arkadaşım tankınla saate gelir misin demişti.Ne kadar canım istemese de kabul ettim.Hastayım,boğazlarım ağrıyor,sesim çıkmıyor ve bir o kadar halsizim.Neyse arkadaşım yol üzerinde Xenotim aldı sonra öldük.Bana ise hiçbir şey düşmedi,şunun dışında :(
Resim

Tekrar denemek için ocaktan çıktık,çıkarken Çiğdem'i topladım ve oyundaki ilk Safran'ımı almış oldum.Xakslepiosx adlı arkadaşıma lazım olduğunu duyunca ona verdim.
Resim

Veee işte...Yıldırım 2 tılsımını da sonunda bastık.Güzel bir andı ama sadece yanımda Hasan'ın olması beni üzdü.Diğerler arkadaşlarım gelemedi.
Resim

Ben buna Dejavu diyorum ve de bir ikinci geliş.İkinci kez bu anı yaşamış oldum.

The Second Coming!

Resim

Resim

Bu tılsımı basmamda bana yardımcı olanlara ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.Nikola Tesla yani Emre sağolsun bana borcu dahil olsa 11 adet peptit klorotoksin verdi.Xakslepiosx Hasan,adının bulaştığı bu lekeeyi temizlemek için elinden geldiğince yardım etti.Maddi kaynak da bile bulunmak istedi ama reddettim.Materyal yardımı yaparsa kabul edeceğimi söyledim ama kısa sürede bastım.Volkan ve Serkan,kendileri beni fişekleyici sözlerle tabiri caizse gaza getirdiler. :)

Günün Sözü:
İnsan duvara benzer.Boyandıkça güzel görünür ama bir balyoz darbesiyle yıkılacak kadar kırılgan. -F.Yaman

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşürüz.
Resim
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

/alkış ;)
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Huzursuzluğum

Mesaj gönderen romendiyojen »

Retaliation yazdı:Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün nihayetimize varmış bulunuyoruz.Kısa keserek başlayalım;

Arkadaşım tankınla saate gelir misin demişti.Ne kadar canım istemese de kabul ettim.Hastayım,boğazlarım ağrıyor,sesim çıkmıyor ve bir o kadar halsizim.Neyse arkadaşım yol üzerinde Xenotim aldı sonra öldük.Bana ise hiçbir şey düşmedi,şunun dışında :(
Resim

Tekrar denemek için ocaktan çıktık,çıkarken Çiğdem'i topladım ve oyundaki ilk Safran'ımı almış oldum.Xakslepiosx adlı arkadaşıma lazım olduğunu duyunca ona verdim.
Resim

Veee işte...Yıldırım 2 tılsımını da sonunda bastık.Güzel bir andı ama sadece yanımda Hasan'ın olması beni üzdü.Diğerler arkadaşlarım gelemedi.
Resim

Ben buna Dejavu diyorum ve de bir ikinci geliş.İkinci kez bu anı yaşamış oldum.

The Second Coming!

Resim

Resim

Bu tılsımı basmamda bana yardımcı olanlara ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.Nikola Tesla yani Emre sağolsun bana borcu dahil olsa 11 adet peptit klorotoksin verdi.Xakslepiosx Hasan,adının bulaştığı bu lekeeyi temizlemek için elinden geldiğince yardım etti.Maddi kaynak da bile bulunmak istedi ama reddettim.Materyal yardımı yaparsa kabul edeceğimi söyledim ama kısa sürede bastım.Volkan ve Serkan,kendileri beni fişekleyici sözlerle tabiri caizse gaza getirdiler. :)

Günün Sözü:
İnsan duvara benzer.Boyandıkça güzel görünür ama bir balyoz darbesiyle yıkılacak kadar kırılgan. -F.Yaman

jpg[/img][/url][/center]
[url=http
merhabalar kıyamet yazarı :)
oncellıkle tılsımınız hayırlı olsun
Transformator Asa ıs error :)
sadece bu kadar ıngılızcem var kendı capımda :)
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Tesekkur ederim.Bizim de profesyonel ingilizcemiz yok çat pat.Öğrenci İngilizcesi. Etraftan duyduklarımız da artı olarak. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün güzel bir gündü.Oyuna biraz geç girdim ama nihayetinde yine keyifli dakikalar geçirdim.Lafı kısa keselim ve başlayalım. ;)

Aslında bu fotoğraf dün akşamdan.Dün akşam bir topaz madeni çektim ve Mavi Topaz ile karşılaştım. ;)
Resim

Şöyle mükemmel bir kolye düşürdüm.Bu da dün akşamdan.
Resim

Ve de bir reçete...
Resim

Sonra makine olup,yeni yeteneklerimi dağıttım.1216 Elektrik Büyü Hasarı ile Hol'de yapamayacağım için,Karacin Mağara'nın yolunu tuttum.
Resim

Hs az ama kendime güvenerek,akreplere kadar gittim.İyi ki de gitmişim.Şimdilik lazım olmasa da kasaya atılacak bir materyal;Klorotoksin.
Resim

Serkan'ın karakterinin görevi varmış Meran'da.Yardıma gittim.Tam konumuz Likit Kristal iken bana da düştü. :)
Resim

İkinci Mavi Topaz.
Resim

Arkadaşımız Xakslepiosx yani Hasan,bugün Gazap 1 2 bastı ve Arzların canını okudu. :).Buradan tebrik ediyorum kendisini.Hayırlısı olsun. :)
Resim

Daha sonra AFRASİYAB Bey,Esperanca Bey ve Elwing beni Etkinlik Salonu'na alarak,tebrikte bulundular.Teşekkür ederim onlara.Bir fotoğraf çekildik.Ölçtüm biçtim tam 21 dakika konuştuk. :)
Resim

Son olarak kendilerinden bir ricada bulundum.Arkadaşlarım OoNİKOLAxTESLAoO ve Xakslepiosx,yöneticileri görmek istediklerini ifade etmişlerdi bana.Ben de Yönetici Ekipten bunun ricasında bulundum.Onlar da kırmadı beni sağolsunlar,arkadaşlarımı odaya aldılar.Onlarla da muhabbet ettiler ve günü böylece bitirdik.
Resim

Bunun dışında kp kastık.Fotoğraf alamadım.Sebebi şu;Eminönü'nün dar sokağında bile hunharca savaş vardı.Arz sayısı daha hakimdi ama bizim tarafımızda cesaret vardı.Yeri geldi sancaklarına kadar tıktık onları yeri geldi bizi Kaleye kadar kovaladılar. :)

Günün Sözü
Aklın sesi ancak yürekten geçebiliyorsa duyulabilir. -Jean Jacques Rousseau

Resim
Kullanıcı avatarı
ACESO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Lonca: Irresistible

Mesaj gönderen ACESO »

Günlüğünü evvelden takip ediyordum ve halen daha takip ediyorum. İstikrarlı bir şekilde ilerleyişin için seni tebrik eder ve devamını dilerim.
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Bu Gazap bir harika dostum ;)

Materyaller hayırlı olsun , hedefler daha da yüksekte artık
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

ACESO yazdı:Günlüğünü evvelden takip ediyordum ve halen daha takip ediyorum. İstikrarlı bir şekilde ilerleyişin için seni tebrik eder ve devamını dilerim.
Teşekkürlerimi sunuyorum.Sizleri mutlu edebiliyorsam,ne mutlu bana. :)
FireFighter095 yazdı:Bu Gazap bir harika dostum ;)

Materyaller hayırlı olsun , hedefler daha da yüksekte artık
Hedef bu sefer Transformatör Asa. :)
Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön