Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
Kıskandım şimdi bak seni dostum ama yanlış anlama kötülük maksadında değil :mrgreen: bir dahaki ödüllü yazarlıkta bende olacağım sana rakip olmaya gelicem bu sefer
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Rekabet güzel bir hissiyattır.Her ne kadar saygı çerçevesinde yapılırsa bu,rekabeti olumlu sonuca götürecek en iyi davranıştır.İnşallah yakın zamanda tekrar etkinlik olur da rekabete tutuşuruz.Bu arada yanlış anlamadım.KARADAVUTs yazdı:Kıskandım şimdi bak seni dostum ama yanlış anlama kötülük maksadında değil :mrgreen: bir dahaki ödüllü yazarlıkta bende olacağım sana rakip olmaya gelicem bu sefer![]()
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün nihayetimize varmış bulunuyoruz.Kısa keserek başlayalım;
Arkadaşım tankınla saate gelir misin demişti.Ne kadar canım istemese de kabul ettim.Hastayım,boğazlarım ağrıyor,sesim çıkmıyor ve bir o kadar halsizim.Neyse arkadaşım yol üzerinde Xenotim aldı sonra öldük.Bana ise hiçbir şey düşmedi,şunun dışında
Tekrar denemek için ocaktan çıktık,çıkarken Çiğdem'i topladım ve oyundaki ilk Safran'ımı almış oldum.Xakslepiosx adlı arkadaşıma lazım olduğunu duyunca ona verdim.
Veee işte...Yıldırım 2 tılsımını da sonunda bastık.Güzel bir andı ama sadece yanımda Hasan'ın olması beni üzdü.Diğerler arkadaşlarım gelemedi.
Ben buna Dejavu diyorum ve de bir ikinci geliş.İkinci kez bu anı yaşamış oldum.
Bu tılsımı basmamda bana yardımcı olanlara ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.Nikola Tesla yani Emre sağolsun bana borcu dahil olsa 11 adet peptit klorotoksin verdi.Xakslepiosx Hasan,adının bulaştığı bu lekeeyi temizlemek için elinden geldiğince yardım etti.Maddi kaynak da bile bulunmak istedi ama reddettim.Materyal yardımı yaparsa kabul edeceğimi söyledim ama kısa sürede bastım.Volkan ve Serkan,kendileri beni fişekleyici sözlerle tabiri caizse gaza getirdiler.
Günün Sözü:
İnsan duvara benzer.Boyandıkça güzel görünür ama bir balyoz darbesiyle yıkılacak kadar kırılgan. -F.Yaman
Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşürüz.
Arkadaşım tankınla saate gelir misin demişti.Ne kadar canım istemese de kabul ettim.Hastayım,boğazlarım ağrıyor,sesim çıkmıyor ve bir o kadar halsizim.Neyse arkadaşım yol üzerinde Xenotim aldı sonra öldük.Bana ise hiçbir şey düşmedi,şunun dışında
Tekrar denemek için ocaktan çıktık,çıkarken Çiğdem'i topladım ve oyundaki ilk Safran'ımı almış oldum.Xakslepiosx adlı arkadaşıma lazım olduğunu duyunca ona verdim.
Veee işte...Yıldırım 2 tılsımını da sonunda bastık.Güzel bir andı ama sadece yanımda Hasan'ın olması beni üzdü.Diğerler arkadaşlarım gelemedi.
The Second Coming!
Bu tılsımı basmamda bana yardımcı olanlara ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.Nikola Tesla yani Emre sağolsun bana borcu dahil olsa 11 adet peptit klorotoksin verdi.Xakslepiosx Hasan,adının bulaştığı bu lekeeyi temizlemek için elinden geldiğince yardım etti.Maddi kaynak da bile bulunmak istedi ama reddettim.Materyal yardımı yaparsa kabul edeceğimi söyledim ama kısa sürede bastım.Volkan ve Serkan,kendileri beni fişekleyici sözlerle tabiri caizse gaza getirdiler.
Günün Sözü:
İnsan duvara benzer.Boyandıkça güzel görünür ama bir balyoz darbesiyle yıkılacak kadar kırılgan. -F.Yaman
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Voice Of Voiceless
-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Huzursuzluğum
jpg[/img][/url][/center]Retaliation yazdı:Merhaba Sevgili Günlük;
The Second Coming!
Günün Sözü:
[url=http
merhabalar kıyamet yazarı
oncellıkle tılsımınız hayırlı olsun
Transformator Asa ıs error
sadece bu kadar ıngılızcem var kendı capımda
merhabalar kıyamet yazarı
oncellıkle tılsımınız hayırlı olsun
Transformator Asa ıs error
sadece bu kadar ıngılızcem var kendı capımda
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Tesekkur ederim.Bizim de profesyonel ingilizcemiz yok çat pat.Öğrenci İngilizcesi. Etraftan duyduklarımız da artı olarak. 
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün güzel bir gündü.Oyuna biraz geç girdim ama nihayetinde yine keyifli dakikalar geçirdim.Lafı kısa keselim ve başlayalım.
Aslında bu fotoğraf dün akşamdan.Dün akşam bir topaz madeni çektim ve Mavi Topaz ile karşılaştım.
Şöyle mükemmel bir kolye düşürdüm.Bu da dün akşamdan.
Ve de bir reçete...
Sonra makine olup,yeni yeteneklerimi dağıttım.1216 Elektrik Büyü Hasarı ile Hol'de yapamayacağım için,Karacin Mağara'nın yolunu tuttum.
Hs az ama kendime güvenerek,akreplere kadar gittim.İyi ki de gitmişim.Şimdilik lazım olmasa da kasaya atılacak bir materyal;Klorotoksin.
Serkan'ın karakterinin görevi varmış Meran'da.Yardıma gittim.Tam konumuz Likit Kristal iken bana da düştü.
İkinci Mavi Topaz.
Arkadaşımız Xakslepiosx yani Hasan,bugün Gazap 1 2 bastı ve Arzların canını okudu.
.Buradan tebrik ediyorum kendisini.Hayırlısı olsun. 
Daha sonra AFRASİYAB Bey,Esperanca Bey ve Elwing beni Etkinlik Salonu'na alarak,tebrikte bulundular.Teşekkür ederim onlara.Bir fotoğraf çekildik.Ölçtüm biçtim tam 21 dakika konuştuk.
Son olarak kendilerinden bir ricada bulundum.Arkadaşlarım OoNİKOLAxTESLAoO ve Xakslepiosx,yöneticileri görmek istediklerini ifade etmişlerdi bana.Ben de Yönetici Ekipten bunun ricasında bulundum.Onlar da kırmadı beni sağolsunlar,arkadaşlarımı odaya aldılar.Onlarla da muhabbet ettiler ve günü böylece bitirdik.
Bunun dışında kp kastık.Fotoğraf alamadım.Sebebi şu;Eminönü'nün dar sokağında bile hunharca savaş vardı.Arz sayısı daha hakimdi ama bizim tarafımızda cesaret vardı.Yeri geldi sancaklarına kadar tıktık onları yeri geldi bizi Kaleye kadar kovaladılar.
Günün Sözü
Aklın sesi ancak yürekten geçebiliyorsa duyulabilir. -Jean Jacques Rousseau
Bugün güzel bir gündü.Oyuna biraz geç girdim ama nihayetinde yine keyifli dakikalar geçirdim.Lafı kısa keselim ve başlayalım.
Aslında bu fotoğraf dün akşamdan.Dün akşam bir topaz madeni çektim ve Mavi Topaz ile karşılaştım.
Şöyle mükemmel bir kolye düşürdüm.Bu da dün akşamdan.
Ve de bir reçete...
Sonra makine olup,yeni yeteneklerimi dağıttım.1216 Elektrik Büyü Hasarı ile Hol'de yapamayacağım için,Karacin Mağara'nın yolunu tuttum.
Hs az ama kendime güvenerek,akreplere kadar gittim.İyi ki de gitmişim.Şimdilik lazım olmasa da kasaya atılacak bir materyal;Klorotoksin.
Serkan'ın karakterinin görevi varmış Meran'da.Yardıma gittim.Tam konumuz Likit Kristal iken bana da düştü.
İkinci Mavi Topaz.
Arkadaşımız Xakslepiosx yani Hasan,bugün Gazap 1 2 bastı ve Arzların canını okudu.
Daha sonra AFRASİYAB Bey,Esperanca Bey ve Elwing beni Etkinlik Salonu'na alarak,tebrikte bulundular.Teşekkür ederim onlara.Bir fotoğraf çekildik.Ölçtüm biçtim tam 21 dakika konuştuk.
Son olarak kendilerinden bir ricada bulundum.Arkadaşlarım OoNİKOLAxTESLAoO ve Xakslepiosx,yöneticileri görmek istediklerini ifade etmişlerdi bana.Ben de Yönetici Ekipten bunun ricasında bulundum.Onlar da kırmadı beni sağolsunlar,arkadaşlarımı odaya aldılar.Onlarla da muhabbet ettiler ve günü böylece bitirdik.
Bunun dışında kp kastık.Fotoğraf alamadım.Sebebi şu;Eminönü'nün dar sokağında bile hunharca savaş vardı.Arz sayısı daha hakimdi ama bizim tarafımızda cesaret vardı.Yeri geldi sancaklarına kadar tıktık onları yeri geldi bizi Kaleye kadar kovaladılar.
Günün Sözü
Aklın sesi ancak yürekten geçebiliyorsa duyulabilir. -Jean Jacques Rousseau
- ACESO
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Irresistible
Günlüğünü evvelden takip ediyordum ve halen daha takip ediyorum. İstikrarlı bir şekilde ilerleyişin için seni tebrik eder ve devamını dilerim.
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Voice Of Voiceless
Bu Gazap bir harika dostum
Materyaller hayırlı olsun , hedefler daha da yüksekte artık
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Teşekkürlerimi sunuyorum.Sizleri mutlu edebiliyorsam,ne mutlu bana.ACESO yazdı:Günlüğünü evvelden takip ediyordum ve halen daha takip ediyorum. İstikrarlı bir şekilde ilerleyişin için seni tebrik eder ve devamını dilerim.
Hedef bu sefer Transformatör Asa.FireFighter095 yazdı:Bu Gazap bir harika dostum![]()