xXx KORNİC LONCASI xXx
Re: xXx KORNİC LONCASI xXx
İLK SINAVI İYİ VEYA KÖTÜ ATLATTIK 2 SINAV KALDI DARISI ONLARA
=)=)
SeRDaR

Selamlar,
Bugun saat 21:15 sularında Cep ile beni arayan Kronicxkıtmir kardeşim oyun içerisinde İpsizrapkoliq ve Kronıcxesadullah (1 lvl çarlar)"senin adına konuşup millete küfür ediyor" dedi.
İpsizrapkoliq ve Kronıcxesadullah ile hiçbir bağlantım yoktur, tanımıyorum(tanısam güzel olacak ama). Benim sadece (49 lvl) Kronicxesadullah karakterim bulunmaktadır.
Oyun içerisinde şahsi adıma çakma karakterle ile yapılan huzursuzluklardan mesul değilim.
Anlayışınızdan dolayı herkese tşk ederim.
Bugun saat 21:15 sularında Cep ile beni arayan Kronicxkıtmir kardeşim oyun içerisinde İpsizrapkoliq ve Kronıcxesadullah (1 lvl çarlar)"senin adına konuşup millete küfür ediyor" dedi.
İpsizrapkoliq ve Kronıcxesadullah ile hiçbir bağlantım yoktur, tanımıyorum(tanısam güzel olacak ama). Benim sadece (49 lvl) Kronicxesadullah karakterim bulunmaktadır.
Oyun içerisinde şahsi adıma çakma karakterle ile yapılan huzursuzluklardan mesul değilim.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
İpsizrapkoliq yazmış kesinn seni tanıyan biri 2mizi birbirimize düşürmek için benım nicki yazmış .............Esadullah yazdı:Selamlar,
- DewxByDewiLL
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba :
Loncanıza Dew Loncası adına başarıLar diLerim.
DewxBydewiLL-DewxSeRseRi

Haklısın " sıfırın " gücü yoktur.. ama dikkat et "sıfırın" kaybedecek bir şeyi de yoktur

Haklısın " sıfırın " gücü yoktur.. ama dikkat et "sıfırın" kaybedecek bir şeyi de yoktur
TŞKLERDewxByDewiLL yazdı:Merhaba :
ARKADAŞLAR BU GÜN OYUNDA OLUNDA ŞU JUHONA DENMEYE GİDELİM....
SeRDaR

slm loncam ufak bi ara vermek zorunda kaldım. ama en yakın zamanda aranıza dönmek istiyorum önce serdar ve kadir olmak üzere tüm lonca ekibi kenidinize iyi bakın
Чa qєς ''кaяşıмa'' σятaLıqı iηLєт ...γada ćєкiL ''кєηaяa'' ßєη^i Sєγяєт
EVLİYİM MUTLUYUM VE İNŞALLAH İLERDE ÇOCUKLU OLUCAM
Sunucu: TILSIM Klan: LODOS
EVLİYİM MUTLUYUM VE İNŞALLAH İLERDE ÇOCUKLU OLUCAM
Sunucu: TILSIM Klan: LODOS
CANE BEKLİYO OLUCAZ SENİ TOPLANTIYA GELMEYİ UNUTMAsinem0601 yazdı:slm loncam ufak bi ara vermek zorunda kaldım. ama en yakın zamanda aranıza dönmek istiyorum önce serdar ve kadir olmak üzere tüm lonca ekibi kenidinize iyi bakın
TÜM LONCAYA DAHİL ARKADAŞLAR 27.06.2010 SAAT 20:30 DA oyunda olsun toplantı yerini msn den bildirecegim
sudeys_1234567890@hotmail.com
SeRDaR

Muhammed Ali ve Sinem Lonca Üye Yönetimi olarak atanmıştır. Hayırlı uğurlu olsun.
Üye alımları ve üye hk. tüm sorunları Esadullah(Muhammed Ali) ve Kronicxsinem(Sinem) görüşebilirsiniz. Üye alımları ve üye sorunları işlemler atandı.
[27.06.2010(Pazar)] günü saat 20:30'da lonca toplantısı vardır. Tüm üyelerin katılması ZORUNLURDUR.
- Lonca listesi, lonca yetkilileri tarafından değiştiribilir.
- Yukarıda belirtilen karakterlerden başka hiç bir lonca üyemiz yoktur.
- Lonca hk. sorunlarınızı Serdar, Kadir ve Zena ile görüşebilirsiniz.
- Üyeler hk. sorunlarınızı Esadullah ve Sinem ile görüşebilirsiniz.
Üye alımları ve üye hk. tüm sorunları Esadullah(Muhammed Ali) ve Kronicxsinem(Sinem) görüşebilirsiniz. Üye alımları ve üye sorunları işlemler atandı.
[27.06.2010(Pazar)] günü saat 20:30'da lonca toplantısı vardır. Tüm üyelerin katılması ZORUNLURDUR.
SeRDaR

- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Firarileri
sudeys yazdı:
1- Kronicxlider, Kronicxsudeys / [Kurucu] SeRDaR.
2- Kronicxdjkadiro ,Kronicxdewrim / [B.Yardımcısı] Kadir.
3- Kronicxsinem / Sinem [Lonca Üye Yönetimi]
4- Kronicxlayd / Zena [Kurucu (2)]
5- Kronicxesadullah / Muhammed Ali [Lonca Üye Yönetimi]
6- Kronicxsanctuary / Ali Hakan
7- Kronicxkıtmir / Hüseyin
8- Kronicxkardelen / Fehmi
9- Kronicxhemşire / Mert
10- Kronicxdjnilay / Nilay
11- Kronicxeneeesss / Enes
12- Kronicxteam / Seyfettin ve Elif
13- Kronicxkarabela / Halit
14-Kronicxillegal / XXX
15-Kronicxwalker /
16-Kronicxstring / Tugay
17-Kronicxmelis / Melis
18-Kronicxhokkabaz / Çağrı
19-Kronicxleo / Halil
[Düzenleme]
Selamlar,
Muhammed Ali ve Sinem Lonca Üye Yönetimi olarak atanmıştır. Hayırlı uğurlu olsun.
İyi Akşamlar.
Renklendirmediklerimin karakterleri Büyücü, Şifacı veya savaşçı hangisi olduğunu bilmiyorum. Böyle bi düzenleme yapayım dedim.