--->> İnTiKaM LoNCaSı <<---
- hypnosxxintikam
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: --->> İnTiKaM LoNCaSı <<---
Oyunu fln herşeyi sildim dahada girmem adem ... yalan cı durumuna düşüyoruz mk böle oyunun adam hırsızlık yapar sonra der asıl hırsız sensin wsde 5-0 yenildin die hırsız diyosun laflara bakya sölenecek bişey yok ... arada forumdan takip ederim sizleri... Destroyed Adlı O...ç dikkat edin ...
- payitahtxintikam
- Demirci Çırağı
Onur oyunu bu şekilde bırakmana üzüldüm, sözde oyun kutusunun üstünde +15 yazıyo ama oyun veletten geçilmiyo. ikv yönetimi oyunla ilgilenmeyi bırakıp daha fazla para mevzuları üzerinde yoğunlaşmaya devam ederse bizim oyunu bırakmamızda yakındır her neyse sen kararını vermişsin ama yinede tamamen bırakma derim oyunu. arada bi gir muhabbet ederiz, arz kovalarız, ws atarız..hypnosxxintikam yazdı:Oyunu fln herşeyi sildim dahada girmem adem ... yalan cı durumuna düşüyoruz mk böle oyunun adam hırsızlık yapar sonra der asıl hırsız sensin wsde 5-0 yenildin die hırsız diyosun laflara bakya sölenecek bişey yok ... arada forumdan takip ederim sizleri... Destroyed Adlı O...ç dikkat edin ...
Farazixxintikam /Emreexxintikam /EmRexXxİnTikaM /Payixtaht /Payitahtxintikam
Evet kabul ettim hepiniz 1 numara , evet haklısın benim yok ki bi numaram,
Hepiniz kralsınız, hepiniz mükemmel, ben kendi çapımdayım kalemim tükenmez.
Evet onur'la beraber gittik pls üretimleri durmuş tabi işlerine geliyor . Cep telefonundan daha fazla para verip almaktansa (Mobil ödeme ile ) neden satsınlar
Sığınak atarsın bir şey düşmez migrat atarsın bir şey düşmez .
Neden mi ?
Yükle 205 Akçe şans artsın he bu aradada yöneticilerin cebine harçlık girsin biraz (Bu oyun yöneticileri doymaz herkes 10 bin akçe yüklese de yeni bi tuzak çıkarırlar )
Eskiden oyuna can sıkıntısı için felan değil arkadaşlarımızı görmek için girerdik yani eskiden bir dostluk vardı oyun manevi temellere dayanırdı güven vardı şimdi ise akçe , para hariç oyunda bir şey yok . Akçe' den sonra bende soğdum oyundan ve çoğu kişi de bıraktı yöneticiler zevkimizi değil kendi ceplerini düşünüyorlar
Geçen olan etkinlik (Silahı yükseltenler içindi sadece ) yakında akçe almayanın üyeliği de kapanır eminim bu oyun çok kötü bir hal aldı
Onur o dediğin adamada gelince 20 m için şerefini satana 50 m versen ne satar acaba neyse salla çıkar ondan o para
Sığınak atarsın bir şey düşmez migrat atarsın bir şey düşmez .
Neden mi ?
Yükle 205 Akçe şans artsın he bu aradada yöneticilerin cebine harçlık girsin biraz (Bu oyun yöneticileri doymaz herkes 10 bin akçe yüklese de yeni bi tuzak çıkarırlar )
Eskiden oyuna can sıkıntısı için felan değil arkadaşlarımızı görmek için girerdik yani eskiden bir dostluk vardı oyun manevi temellere dayanırdı güven vardı şimdi ise akçe , para hariç oyunda bir şey yok . Akçe' den sonra bende soğdum oyundan ve çoğu kişi de bıraktı yöneticiler zevkimizi değil kendi ceplerini düşünüyorlar
Geçen olan etkinlik (Silahı yükseltenler içindi sadece ) yakında akçe almayanın üyeliği de kapanır eminim bu oyun çok kötü bir hal aldı
Onur o dediğin adamada gelince 20 m için şerefini satana 50 m versen ne satar acaba neyse salla çıkar ondan o para
Beni tanıyan bilir, bilmeyen anlar, anlayan susar, anlamayan uzar......
xŞİFACIBEYx Pietasxxintik@m adsiz
payitahtxintikam yazdı:Onur oyunu bu şekilde bırakmana üzüldüm, sözde oyun kutusunun üstünde +15 yazıyo ama oyun veletten geçilmiyo. ikv yönetimi oyunla ilgilenmeyi bırakıp daha fazla para mevzuları üzerinde yoğunlaşmaya devam ederse bizim oyunu bırakmamızda yakındır her neyse sen kararını vermişsin ama yinede tamamen bırakma derim oyunu. arada bi gir muhabbet ederiz, arz kovalarız, ws atarız..hypnosxxintikam yazdı:Oyunu fln herşeyi sildim dahada girmem adem ... yalan cı durumuna düşüyoruz mk böle oyunun adam hırsızlık yapar sonra der asıl hırsız sensin wsde 5-0 yenildin die hırsız diyosun laflara bakya sölenecek bişey yok ... arada forumdan takip ederim sizleri... Destroyed Adlı O...ç dikkat edin ...
Evet Emre senin söylediğine de gelince cidden oyun çok saçma bir hal aldı +7 oyunun yaşı artık adam akıllı adam çok az kaldı
- payitahtxintikam
- Demirci Çırağı
neyse salla Memo zaman gelir s*ktirip gideriz bizde awk, çocuklar oynaşır.. çokta fifiadsiz yazdı:payitahtxintikam yazdı:Onur oyunu bu şekilde bırakmana üzüldüm, sözde oyun kutusunun üstünde +15 yazıyo ama oyun veletten geçilmiyo. ikv yönetimi oyunla ilgilenmeyi bırakıp daha fazla para mevzuları üzerinde yoğunlaşmaya devam ederse bizim oyunu bırakmamızda yakındır her neyse sen kararını vermişsin ama yinede tamamen bırakma derim oyunu. arada bi gir muhabbet ederiz, arz kovalarız, ws atarız..hypnosxxintikam yazdı:Oyunu fln herşeyi sildim dahada girmem adem ... yalan cı durumuna düşüyoruz mk böle oyunun adam hırsızlık yapar sonra der asıl hırsız sensin wsde 5-0 yenildin die hırsız diyosun laflara bakya sölenecek bişey yok ... arada forumdan takip ederim sizleri... Destroyed Adlı O...ç dikkat edin ...
Evet Emre senin söylediğine de gelince cidden oyun çok saçma bir hal aldı +7 oyunun yaşı artık adam akıllı adam çok az kaldı
Farazixxintikam /Emreexxintikam /EmRexXxİnTikaM /Payixtaht /Payitahtxintikam
- hypnosxxintikam
- İri Fare Avcısı
Benim Oyunu Bırakma Sebebim Zaten O değil .Ufak Tefek şeylerden dolayı oyunu bırakmam
2 kuruş paradan bişey olmaz
... Yapımcılar Sağolsun oyunu öle bi saçma ve sıkıcı hale getirdilerki oyuna sadece sizler için giriyordum...Fakat Ne kadar oyuna bağlanırsak yapımcılar iyice bizle dalga geçmeye çalışıyorlar
Bu yüzden Bu kararı Verdim ...(Bu arada mehmet 50m'e neyini satar demişsin gelsin 300m vereyim herşeyini satın alayım
;) ? ) Nese unutalım bu konuyu bu karara varmamın sebebinin oyunun sıkıcı ve saçma sapan bi ticaret oyunu hale getirdikleri için aldığımı söylemek istedim... Arada Buradan konuşuruz Hadi /öp
Hypnosxxintikam-Hellboyxxintikam-Curexxintikam
/Ok by satar kanka kafanı yorma 300 m e 
Ne olacak kanka zaten cocuk yüzde 80 i devam ederler
Bir de merak ediyorum acaba
Hata kodu ne zaman çözülecek sürekli yeni bölge arayışı içerisindeler yenilikler ws 4 yıldır çözülecek diyorlar
Hep merak ederdim ikv'de hata kodu çözülecekmi diye yaptım çözülecek diyen bir gm yok
Hata kodu ne zaman çözülecek sürekli yeni bölge arayışı içerisindeler yenilikler ws 4 yıldır çözülecek diyorlar
Hep merak ederdim ikv'de hata kodu çözülecekmi diye yaptım çözülecek diyen bir gm yok
- hypnosxxintikam
- İri Fare Avcısı
adsiz yazdı:/Ok by satar kanka kafanı yorma 300 m e
Ölemi Diyosun satarsa alalım kanka
adsiz yazdı:Ne olacak kanka zaten cocuk yüzde 80 i devam ederler
Yav Hiç Bir Gelişme olmaz Boşverin Reelde Ticaretinizi yapın oyuna kafa yormayınnnn
+ birşey ekliycem kanka sen uğraştın o kadar şaheser ürettin adam bilge asasını yükselti buzu ejder gibi oldu ne anladın emek verdin ürettin
bence haklısın sonuna kadar bende aşırı sogdum
bence haklısın sonuna kadar bende aşırı sogdum