selam olsun tüm dostlara. yaklaşık 1.5 ay önce bir kaza geçirdim aranızda olamıyordum. tüm zorluklara rağmen hepinize tekrar kavuştugum için mutluyum aramıza yeni katılan birçok arkadaşımız olmuş hepsi hoşgeldi.. Başarılı olmaları ilk temennim dir. Yeni bölgeler gelmiş şu anda bölgelerle ilgili hiçbir düşüncem yok daha görmedim bile, ancak başarılı olacagımızdan kuşkum yoktur
Not:ismail bugun 8 gibi msn den görüşürsek iyi olur.
Hepinizi seviyorum iyi forumlar
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.
sametvemert yazdı:kendımı tutamıom paso kasıom bu gun lwl atlamak ıstemıorm meranın zevkını cıkarcam yarın butun gun xD
kas bakalım allah hep böyle mutlu olmanıza sebep olur yüzünüzden gülücük eksik olmaz
bu daha ilk şifacım oldugu ıcın canım sıkılmıyor kasarkene.Bi büyücü olsaydm 3. gunde 49 dum bu 6.gunum galıba ıstersem 44 olurm ancak olmak ıstemıorm sımdılık tek temenlıgım ıtem yapmak kasmaktır.(urban yuzuk-yucelen bas agrısı(43 lwl)satılır.) :twisted:
Hunter yazdı:selam olsun tüm dostlara. yaklaşık 1.5 ay önce bir kaza geçirdim aranızda olamıyordum. tüm zorluklara rağmen hepinize tekrar kavuştugum için mutluyum aramıza yeni katılan birçok arkadaşımız olmuş hepsi hoşgeldi.. Başarılı olmaları ilk temennim dir. Yeni bölgeler gelmiş şu anda bölgelerle ilgili hiçbir düşüncem yok daha görmedim bile, ancak başarılı olacagımızdan kuşkum yoktur
Hunter yazdı:selam olsun tüm dostlara. yaklaşık 1.5 ay önce bir kaza geçirdim aranızda olamıyordum. tüm zorluklara rağmen hepinize tekrar kavuştugum için mutluyum aramıza yeni katılan birçok arkadaşımız olmuş hepsi hoşgeldi.. Başarılı olmaları ilk temennim dir. Yeni bölgeler gelmiş şu anda bölgelerle ilgili hiçbir düşüncem yok daha görmedim bile, ancak başarılı olacagımızdan kuşkum yoktur
Hepinizi seviyorum iyi forumlar
we aleyne aleyküm selam özcanım
basından ne gecmiş bilmiyorum ama üzücü durum degildir umarım
ben bu oyunda senle birisini tanıdım ikinizi
ama sana sunu diyim ki
onla ve onlar gibisini topla inan senin kılın tırnagın edemez ben seni başka severim
msn acıktır istedigin zaman gorusurus
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈ Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
sametvemert yazdı:kendımı tutamıom paso kasıom bu gun lwl atlamak ıstemıorm meranın zevkını cıkarcam yarın butun gun xD
kas bakalım allah hep böyle mutlu olmanıza sebep olur yüzünüzden gülücük eksik olmaz
bu daha ilk şifacım oldugu ıcın canım sıkılmıyor kasarkene.Bi büyücü olsaydm 3. gunde 49 dum bu 6.gunum galıba ıstersem 44 olurm ancak olmak ıstemıorm sımdılık tek temenlıgım ıtem yapmak kasmaktır.(urban yuzuk-yucelen bas agrısı(43 lwl)satılır.) :twisted:
çarını kasmaya devam et ve kasarken itemde yaparsın o sekilde daha cazip mantıklı olur
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈ Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
Kabusxasabidj~~>Lonca Başkanı-( İsmail )- Kabusxhunter / Kabusxfosil ~~>Yönetim Kurulu Başkanı-( Özcan)- Kabusxrosax~~>Yönetim Kurulu Üyesi -( İlker )- Kabusxthebest~~>Lonca Azası -( Murat )- Kabusxrüzqar / Kabusxmystical( Mehmet )(Lonca Forum Sözcüsü) /≈/ÜYELER/≈/
Kabusxhastun ( Hasan ) Kabusxwusty / Kabusxrüzgar / Kabusxmmj / Kabusxımpala ( Mustafa ) Kabusxkralbenim ( İsmail ) Kabusxzorboy / Kabusxaqrasif ( Sedat ) Kabusxçılgıntürk / Kabusxredevil( Ertürk ) Kabusxpislickjj ( Fırat ) Kabusxasabıdj ( Hamza ) Kabusxbrader ( Hamza ) Kabusxstateji / Kabusxstatejii( Erdi ) Kabusxhayaletx / Kabusxholigan( Selim ) Kabusxerrant ( Ahmet ) Kabusxspy ( Aziz ) Kabusxmorelman ( Hamza ) Kabusxsnerji ( Oğuzhan ) Kabusxanollen / Kabusxasria ( Oğuzhan ) Kabusxxsezerxxll ( Sezer ) Kabusxsychtian ( Onur ) Kabusxblackfels ( Mahmut ) Kabusxbalistikx / Kabusxbadfellas / Kabusxbiqbear( İbrahim ) Kabusxredneck ( Deniz ) Kabusxbaşkentli (Oğuzhan) Kabusxmois ( Burak ) Kabusxtanbul ( Samed ) Kabusxqamze ( Gamze ) Kabusxpillibebek ( Dilber ) Kabusxumut ( Umut ) Kabusxottoman ( Uğur ) <<<<<<<<<<Üye alımları kapalıdır!>>>>>>>>>>