Atabey Loncası Bilgilendirme Kanalı

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Atabey Loncası Bilgilendirme Kanalı

Mesaj gönderen Byefsane »

atabeyxnarkotik yazdı:
Byefsane yazdı:
atabeyxnarkotik yazdı:
morfinx35 yazdı:
Byefsane yazdı:hatırla uqur majeste sana hırsız dedim 50 defa ama dinlemedn ve hırsız çıktı bunuda diyorum sana kalmış ister ciddiye al ister alma..

Majestee'nin Gerçek Kimliği Byrea'dır. Bunu Söyledikçe Dikkate Almadınız. Adam Yine Soydu Gitti :twisted:
Kardeşim siz hale majestee köpeğini olayındamısınız o #@!? loncadan Ataxilterr kardeşimin yapmış oldugu şikater sonrası gözetime alınmıştır..Ve bu gözetimler sonucu iddialar dogur olararak ıspatlandıktan sonra ATABEY loncasıyla ilişkisi kesilmiştir..GElelim Gökhan arkadaşımızın konusuna madem iddia ediyosunuz bir fotolu kanıt koyun inandır..Onun dşındaki her şuçlama iftiradır...Bizde çok şey biliyoruz ama ortalık karısmasın diye konuşmuyoruz susuyoruz ama bi konuşursak o zman hiç kimse inanmaz o kişi hakkındaki anlattıklarımızı aa nasıl olur der nasıl yapar ama yapıyor hiç birinizde bilmiyorsunuz bu kişinin kimliğini acıklamıyoruz ve acıklamıcagız ama üstümüze çok gelirseniz bizde konuşuruz ve tam konuşuruz...

sen eski olsan ne olduqunu anlardın ama sana kalmış biz uyarımızı yapalımda
Ulubay sende GÖK sün demi ?

Hayır şu an loncada deilim kararsızım
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
atabeyxnarkotik
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen atabeyxnarkotik »

Tamam
Atabeyxbaşkan [Ecel Getiren]
ATABEYxNaRCoTicK(^)[Ejder Asa]

Resim

Biliyorsan konuş ibret alsınlar,Bilmiyorsan sus adam sansınlar
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Benim loncamda hırsız diye atılan bir adamı loncana alıp bana karsı olman sence ne kadar yararına ola bilir ki peki şimdilik bişey demiyorum. Bunu zamanla göreceğiz.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
atabeyloncasi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen atabeyloncasi »

yarar yazdı:Benim loncamda hırsız diye atılan bir adamı loncana alıp bana karsı olman sence ne kadar yararına ola bilir ki peki şimdilik bişey demiyorum. Bunu zamanla göreceğiz.
Ben gökhanında seninde ne olduğunuzu çok iyi biliyorum merak etme.Gökhanın çıkmasıyla arkasından 7-8 kişi daha ayrıldı o ne iş peki?
Resim Resim Resim
Atabeyxkomutan Atabeyxsempaty Atabeyxnewraky
Ashab-ı Keyf (^) Latif (^) Ejder Asa (^)

Resim
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Sen hiç bir şey bilmiyorsun uğur eğer azıcık kafan basaydı yarar attığı adamı ben niye loncama alim derdim. Bu konuda basın derde girecek er geç girecek. O zaman ömer haklıymıs diyeceksin. AmA iş işten geçecek kardeş. Ben sadece uyardım seni umrumda değil yani kimi aldığın almadığın.
Seni severim zarar görmeni istemem bir hırsızamı inanacaksız yada hırszın bana hırsız demesine mi ? Bu çelişkide karar senin paşam ALLAH'A EMANET (C.C.)
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

ömer atabeyx loncasıda gelişiyor düzenler değişti eskiler dağılmaya başladı yeniler güçlenmeye bu güçlenmede dayanabilirlik söz konusu ben nasıl Drowx düşmanlarını tek tek düşmanlıkdan caydırdım ve Drowx sevilen bir lonca olduysa Onlarında böyle bir amacı vardır ben uzakdan bakıcam
...
Kullanıcı avatarı
atabeyloncasi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

DavuTT yazdı:ömer atabeyx loncasıda gelişiyor düzenler değişti eskiler dağılmaya başladı yeniler güçlenmeye bu güçlenmede dayanabilirlik söz konusu ben nasıl Drowx düşmanlarını tek tek düşmanlıkdan caydırdım ve Drowx sevilen bir lonca olduysa Onlarında böyle bir amacı vardır ben uzakdan bakıcam
Davutum eskilerden dağılan yok Allah 'a çok şükür sadece Atabeyxfacia bi yanlış karar verdi ve bizden geri özür diledi.2.5 yıldır 10 (Temel) kişilerle bu yola çıktık.Şuana kadar ne Drow lardan nede Gök lerden bi sıkıntımız yok iyi eğlenceler.
Resim Resim Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
ersel
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ersel »

Bu Haftadan Sonra memlekete gidicem arkadaşlar Trabzona yolu dusen olursa sölesın :)
Sancak / Teşkilat
Atabeyxersel - Neuromancer
Atabeyxqp
Xqpxıı
Aleynaa
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

ÜyeLik adımı değişdim karakterLerim yeni üyeLiğe aktarıLana kadar onLine oLabiLeceğim karakterLer : Juste we KaosteamxLyder (arkadaşımın çarLarıdır.) BiLginize.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
atabeyloncasi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

DUYURU !!! Sevgi değer Atabey ailesi Çarşamba günü Saat öğle 12:00 ' da toplantımız olacaktır.O saatte bütün üyelerimizin online olması ricada bulunulur.Online olmayan üyelerimiz mazeretini bildirmek zorundadır.O saatte toplantının yeri belli olacaktır.Hepinize iyi eğlenceler.
Resim Resim Resim

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön