ATA LONCASI
- QuickDeath
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: ATA LONCASI
arkadaşlar ata loncası için yeni site açtım yetkili biri ilgilenebilirmi ö.m bekliyorum..
İKVDESTEK ÇOK YAKINDA| Online İKV DESTEK DÜNYASI
- QuickDeath
- Cin Avcısı
site linki : http://www.ataxloncasi.co.cc
paneli kurdum önümüzdeki günlerde forumunuda kurucam ama onayınızı almam gerekiyo
paneli kurdum önümüzdeki günlerde forumunuda kurucam ama onayınızı almam gerekiyo
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
BİR GÜNCELLEME DE ÇAVUŞ'TAN 
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
selçuk abinin ve ilyas abini heberi varmı bu konudaQuickDeath yazdı:site linki : http://www.ataxloncasi.co.cc

- QuickDeath
- Cin Avcısı
Farkındaysan sordum onlar onay verirse açıcam .s bu dnemelik öle onay vermesse kapatıcam direkTacsiz yazdı:selçuk abinin ve ilyas abini heberi varmı bu konudaQuickDeath yazdı:site linki : http://www.ataxloncasi.co.cc
- YiLMaZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Benim bir loncam yok
O yüzden canım sıkıldıkca buraya yazacam pislik yapacam.Bi güncellemede Unique'den 
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
- Tonymontana
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Lonca: Asil
Merhabalar Sevgili ATA LONCASI üyeleri ve değerli İKV oyuncuları ;
Uzun zamandır işlerin younluğundan ne oyuna nede foruma zaman ayırabildim. Bu sebebden dolayı hepinizden özür diliyorum. Yaşadığım ufak bir kaza sonucunda kolum alçıda oldugu için uzun bir müddet oyunda olmuyabilirim ama hergün forumda olacağım. Malum tek elle oynanmıyor oyun
Öncelikle Ataxscarface oyuncusunun sorusunu yanıtlamak istiyoırum. Lonca alımlarımız su an bulunmamaktadır ama üye alımları başiladığı zaman forumda bildirilecektir. Bildirim tarihinden itibaren başvurunuz ele alınıp size en kısa zamanda dönülecektir. 2 nci konu olarak zahmet edip bir site kurma çabasıunda olduğunuzu beyan etmişsiniz. Bunu saygıyla karşılıyorum fakat Loncamızın resmi web sayfası Tarafımca düzenlenmektedir. Resmi web sitemiz http://www.atalonca.com olarak belirtmiştim daha önce. Bu yüzden yaptığın ve sarfettiğin çaba için tekrardan tşk ederim.
LONCA ÜYELERİNE DUYURULUR
/color]
Sevgili Lonca ekibi arkadaşlarım lonca içerisinde birkaç arkadaşımızdan bir takım şikayetler aldım. Lütfen herkes DÜşük lewel arkadaşlarımıza mümkün olduğunca yardımda bulunsun. Bu gibi konular yüüznden şikeyet olması hiç uygun değil. Herkesin bu konuda daha duyarlı olmasını temenni ediyorum.
Bu arada YILMAZ pisliq yapma pisliqin kralını görürsün
forumumuzu takip ettiğin için sanada çok tşk ederim.
Sevgilerimle ;
ATAxMoNTaNa / Srtonymontana / Tonymontana
Uzun zamandır işlerin younluğundan ne oyuna nede foruma zaman ayırabildim. Bu sebebden dolayı hepinizden özür diliyorum. Yaşadığım ufak bir kaza sonucunda kolum alçıda oldugu için uzun bir müddet oyunda olmuyabilirim ama hergün forumda olacağım. Malum tek elle oynanmıyor oyun
Öncelikle Ataxscarface oyuncusunun sorusunu yanıtlamak istiyoırum. Lonca alımlarımız su an bulunmamaktadır ama üye alımları başiladığı zaman forumda bildirilecektir. Bildirim tarihinden itibaren başvurunuz ele alınıp size en kısa zamanda dönülecektir. 2 nci konu olarak zahmet edip bir site kurma çabasıunda olduğunuzu beyan etmişsiniz. Bunu saygıyla karşılıyorum fakat Loncamızın resmi web sayfası Tarafımca düzenlenmektedir. Resmi web sitemiz http://www.atalonca.com olarak belirtmiştim daha önce. Bu yüzden yaptığın ve sarfettiğin çaba için tekrardan tşk ederim.
LONCA ÜYELERİNE DUYURULUR
Sevgili Lonca ekibi arkadaşlarım lonca içerisinde birkaç arkadaşımızdan bir takım şikayetler aldım. Lütfen herkes DÜşük lewel arkadaşlarımıza mümkün olduğunca yardımda bulunsun. Bu gibi konular yüüznden şikeyet olması hiç uygun değil. Herkesin bu konuda daha duyarlı olmasını temenni ediyorum.
Bu arada YILMAZ pisliq yapma pisliqin kralını görürsün
Sevgilerimle ;

- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
Tonymontana yazdı:Merhabalar Sevgili ATA LONCASI üyeleri ve değerli İKV oyuncuları ;
LONCA ÜYELERİNE DUYURULUR/color]
Bu arada YILMAZ pisliq yapma pisliqin kralını görürsünforumumuzu takip ettiğin için sanada çok tşk ederim.
Sevgilerimle ;
Geçmiş olsun İlyas abi. :?
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
ooo ilyas baba sen takılırmıydın buralara ya
geçmiş olsun ilyas abi bende yokum 1 aylık bir süre
malum açık lise
ders felan
süre kısıtlı tekrar geçmiş olsun :? yılamz abime laf yapma
sever sayarım onu ben