Evıme Dönuyorum GunceL Listeyı Bu Hafta Duyuracağım..
Girenler Çıkanlar Hepsi Listede Guncellendı Tekrardan Kontrol edıp Sizlerle Paylaşacağım.
Oyunda Herkeze Başarılar dılerım
Kıyametx Loncası Açıldığı Gunden Bu Yana Forumda Olsun Oyun İçerisinde Olsun Ses Getırmıs Buyuk İlgı Alaka İle Benımsenmıs Ve Ekıbı Kadrosuyla Sizlerın Yanında Olacaktır..
Kıyametx Başkanı Sahıbı Kurucusu
Duygu
ஐ◄███▓▒░░ KIYAMET LONCASI░░▒▓███►ஐ
- kiyametxbaskan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: ஐ◄███▓▒░░ KIYAMET LONCASI░░▒▓███►ஐ

LODOS RÜTBE

http://kiyametxloncasi.forummum.com/
İşte Beklediğim cevapkiyametxbaskan yazdı:Evıme Dönuyorum GunceL Listeyı Bu Hafta Duyuracağım..
Girenler Çıkanlar Hepsi Listede Guncellendı Tekrardan Kontrol edıp Sizlerle Paylaşacağım.
Oyunda Herkeze Başarılar dılerım
Kıyametx Loncası Açıldığı Gunden Bu Yana Forumda Olsun Oyun İçerisinde Olsun Ses Getırmıs Buyuk İlgı Alaka İle Benımsenmıs Ve Ekıbı Kadrosuyla Sizlerın Yanında Olacaktır..
Kıyametx Başkanı Sahıbı Kurucusu
Duygu
Bi 20 kişi vardır herhalde.
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
-
- Kadim Hidra Avcısı
Lütfen Bu Lonca konusu içinde tartışma yapmayınız aksi taktirde karşınızda beni bulabilirsiniz
) Malum sakalımız var=)
[quote]Duygu abla benim Soruma cevap ver bende sizin loncaya qelmek istiyorum lütfen bir cevap yaz
FabuLoq
KIYAMETX LONCASI ALIMLAR DEVAM EDİYOR
Başvurularınız bu konu üzerinden veyahut KıyametxBaşkan'a ÖM Yoluyla Bildiriniz.
Başvurularınız bu konu üzerinden veyahut KıyametxBaşkan'a ÖM Yoluyla Bildiriniz.
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
- kiyametxbaskan
- Sahaf Yardımcısı
Merhaba Canım.Aramıza Hoş Geldın KıyametxFabuloq dıye açıp hemen kasmaya başlayabılırsın..Fabuloq yazdı:Duygu abla benim Soruma cevap ver bende sizin loncaya qelmek istiyorum lütfen bir cevap yaz
Saygılarımla
Nice Uyelere

LODOS RÜTBE

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Hayırlı ve Uğurlu Olsun :lol:Serdarraz yazdı:KIYAMETX LONCASI ALIMLAR DEVAM EDİYOR
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- kiyametxbaskan
- Sahaf Yardımcısı
Eyvallah bunu 1 Borç Bıldım sımdıVandervaart yazdı:Lütfen Bu Lonca konusu içinde tartışma yapmayınız aksi taktirde karşınızda beni bulabilirsiniz) Malum sakalımız var=)

LODOS RÜTBE

anam anam noluyo çarpıldım bi elektirik kaçağı var xDkiyametxbaskan yazdı:Eyvallah bunu 1 Borç Bıldım sımdıVandervaart yazdı:Lütfen Bu Lonca konusu içinde tartışma yapmayınız aksi taktirde karşınızda beni bulabilirsiniz) Malum sakalımız var=)

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Wallaha yandı kavga edenler :mrgreen:kiyametxbaskan yazdı:Eyvallah bunu 1 Borç Bıldım sımdıVandervaart yazdı:Lütfen Bu Lonca konusu içinde tartışma yapmayınız aksi taktirde karşınızda beni bulabilirsiniz) Malum sakalımız var=)
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...