zeko yazdı:kupluce yazdı:Loncamıza imza hediye eden yNçRxİnsensitivE ( Murat ) arkadaşımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım![]()
Ellerine sağlık, güzel olmuş![]()
ellerıne saglık murat kardesım adamı hasta etme sevıyom senı
Bende hepinizi seviyorum.
zeko yazdı:kupluce yazdı:Loncamıza imza hediye eden yNçRxİnsensitivE ( Murat ) arkadaşımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım![]()
Düşünmen yeter Murat, daha güzeline gerek yok sevdik biz bunuMuriscoyagmao yazdı:
Bende hepinizi seviyorum.Bir imzanın lafımı olur. Fazla vaktim yok finaller başlayacak müsait bir zamanda daha iyisini yapacağım.
![]()
Muriscoyagmao yazdı:zeko yazdı:kupluce yazdı:Loncamıza imza hediye eden yNçRxİnsensitivE ( Murat ) arkadaşımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım![]()
Bende hepinizi seviyorum.Bir imzanın lafımı olur. Fazla vaktim yok finaller başlayacak müsait bir zamanda daha iyisini yapacağım.
![]()
Senin imzandaki yazı da güzelmiş ArdaSerguzest yazdı:İmza Çok Başarılı Gerçekten Teşekkürler
kupluce yazdı:Senin imzandaki yazı da güzelmiş ArdaSerguzest yazdı:İmza Çok Başarılı Gerçekten Teşekkürler
Hayırlara vesile olur inşallah, hoşgeldin tekrardan BarışHanzala yazdı:AteşPaTRoN nick'i ile barış kardeşim aramıza katılmıştır. Kendisi askerden yeni geldi umarım hepimiz için hayırlısı olur. Daha öncesinden ROA'dan tanıyanınız vardır. (:
Hanzala yazdı:AteşPaTRoN nick'i ile barış kardeşim aramıza katılmıştır. Kendisi askerden yeni geldi umarım hepimiz için hayırlısı olur. Daha öncesinden ROA'dan tanıyanınız vardır. (: