Üretici ve Madencilere Müjde

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Üretici ve Madencilere Müjde

Mesaj gönderen Enderxangel »

Canceazi yazdı:
Enderxangel yazdı:
Gorgar yazdı:Selam arkadaşlar. Madenler ile ilgili yapılan güncellemeler ile,

a) Toplayıcıların sürekli maden başında oturma zorunluluğunu ortadan kaldırarak, toplayıcılığı daha hareketli hale getirmek, oyunlarını zenginleştirmek

b) Az sayıda maden olmasından kaynaklı, benzer oyuncuların çeşitli etik ve etik olmayan yöntemlerle, tek madeni ipotek altına almasının önüne geçerek, herkesin madenlere ulaşımını kolaylaştırmak, bunu yaparken de varolan maden piyasasının dengelerini çok değiştirmemek (unutulmaması lazım ki, hiç maden çekememekten şikayetçi olan pek çok oyuncu vardı)

c)40-49 seviye arası madenlerin sayısını arttırarak, oluşan aşırı yüksek piyasayı dengelemek

Her güncelleme, eleştirileri de beraberinde getiriyor. Zaten getirmemesi mümkün değil zira, oyunda yapılan herhangi bir değişiklikten mutlaka etkilenen oyuncular olacaktır.
Basit bir örnek, eğer maden sayısı arttırılırken, süresi aynı kalsaydı, bu sefer bütün stok yapanlar, fiyatları düşen madenler sebebi ile zarara girdiklerini söyleyeceklerdi

Ancak bu İKV'de değişiklik yapılmayacak anlamına gelmez. İkv devasa bir çevrimiçi oyundur. Ve devasa çevrimiçi oyunlar zaman içerisinde değişikliklere ihtiyaç duyarlar.
Genel olarak yapılan her değişiklik , fark edilse de edilmese de bir süre sonra oynanışı daha eğlenceli hale getirir.

Yapılan güncellemelere çok yönlü yaklaşmanız ve bu güncellemelerin zaman içerisinde size sağlayabileceği faydaları da göz önüne almanız, değişikliğin, dinamizmin her zaman eğlencenin anahtarı olduğu oyun dünyasında, sizlere stressiz ve keyifli bir oyun deneyiminin kapılarını açacaktır.

Gorgar
Açıkçası ben çok beğendim bu güncellemeyi.Getireceği eğlence de açık.Sürekli maden başında oturmak mı daha zevkli yoksa gezerek yol üstündeki madenleri de çekmek mi daha zevkli?
Teşekkürler yönetim.Bu seferki güncelleme cuk oturdu ;)
yol üstündeki madeni senden başka kimse çekmeyecekmi sanıyorsun ?
O da işin cilvesi işte :)
Yorumların bazıları çok kolaya kaçmaya çalışan yorumlar...Birazcık emekten kimse zarar görmez ;)
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DeathLord »

Sistem maden sayısını arttırıp süreyi orantılı uzattı.Ee, bir madeni kaybetse bitecek.Sizde İKV'de maden çokluğu var , oyuncu zevk alıyor diye sevineceksiniz.Olmaz böyle!Maden süresi fazla artmış..
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Herrcsher
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Herrcsher »

Beyler... Ben bu durum için bi anket yapılamsından yanayım... Bakalım kaç kişi memnun kaç kişi memnun deil. Oyunu hepbirlikte oynuyoruz. Çoğunluğu sağlayan tarafın istediği olması gerektiğini düşünüyorum... :?:
Clawxwildwolf Clawxgraywolf Clawxvindicatory

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Savaşı sonunda zafer olduğu için seviyorum...
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

Herrcsher yazdı:Beyler... Ben bu durum için bi anket yapılamsından yanayım... Bakalım kaç kişi memnun kaç kişi memnun deil. Oyunu hepbirlikte oynuyoruz. Çoğunluğu sağlayan tarafın istediği olması gerektiğini düşünüyorum... :?:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Katılıyorum..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Herrcsher
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Herrcsher »

İnşallah önerileri göz önünde bulunduruyorlardır...
    [/color]
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    xPrince yazdı:
    Herrcsher yazdı:Beyler... Ben bu durum için bi anket yapılamsından yanayım... Bakalım kaç kişi memnun kaç kişi memnun deil. Oyunu hepbirlikte oynuyoruz. Çoğunluğu sağlayan tarafın istediği olması gerektiğini düşünüyorum... :?:

Katılıyorum..
    Civra
    Cin Avcısı
    Cin Avcısı
    Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Civra »

Düşünce güzel, uygulama yanlış.
    Yönetim ne düşünmüş bir maden başında toplanmaları engellemek bunları dengeli bir biçimde oyunun çeşitli yerlerine dağıtmak.
    Birde matematiğe vurduğunuz zaman tatından geçilmez gibi görünüyor. Tabi hepsini bir torbaya koyarsanız.
    Teorikte nasıl olacak. Bir oyuncu madenleri çeke çeke dolaşmasını sürdürerek hem sıkılmadan zaman geçirebilecek.
    Arkadaşlar birde mantık diye bir kavram var yani uygulamaya dönük düşünceler veya bu düşünceye yaklaşmak.
    El insaf.
    Maden sürelerinin 4 kat artırılması 3ncü tür değerleli maden piyasasının daha beter olması demektir. Sayılar artırıldı, süreler uzatıldı yapılmayan saf çıkma olasığının artılmamasıdır.
    Yönetimden beklenen saf çıkma oranının artırılması ve 40-49 arası maden sayılarının artırılması idi.

Birde bunun iksir tarafı var, üretmekte kullandığımız ökse otu, ceviz yaprağı, obsidyen vb. madenleri zaten dolaşarak çekiyorduk çoğu oyuncuda bu kombinisazyonda belli bölgelerde toplama yapıyordu. Atılan bir tur sonucunda toplanan maden tekrar çıkmış oluyordu.
    Süre uzatımı ile bu düzeni allak bullak ettiniz. Sizin düşüncenize göre oyunda sadece bir oyuncu var bu oyuncuda rahatlıkla dolaşarak bütün madenleri çekip tekrar başladığı yere geldiğinde çekmiş olduğu maden tekrar çıkmış olacak.
    Olacak iş değil arkadaşlar. Siz bilmiyormusunuz bu oyunun zaten çeşitli yerlerinde oyuncular bulunuyor gerek görev gerek Kp kasma gerekse muhabbet açısından.

Sürenin 4 kat olması çok fazla bütün dengeleri altüst eder. Dolanmak açısından makül süre 1,5 veya 2 kat aralığıdır sürenin değişken olması her maden başına çar bırakan oyunculara karşı bir önlemdir.

Lütfen sayın yönetim uygulamaya dönük çözümler istiyoruz. İksir piyasasınıda mahvettiniz.
    Basewxbizans
    Şarapçı'nın Sırdaşı
    Şarapçı'nın Sırdaşı
    Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Basewxbizans »

Selamlar arkdslar ilk olarak . Göruyorum ki bu yeni guncelleme bircok arkadasımızı olumlu ve olumsuz etkilemiş ama sunu da fark ettim ki bircok arkadasımız yönetimin yaptğı bu guncellemyi TAM olarak anlamış değil . bakın arkadaslar madenlerin sayılarının arttırılması ilk olarak 1 Artı ki 1 madende 6 7 belki daha cok kişi beklemicek 2. olarak madenlerin saf cıkma olasılığı da arttırılmıs ki bu da 1 artı 3. olarak da sen 20 dkikada ancak 4 maden cekebilirken 20 dkkada 1 maden cektiğinde bu 8 maden cekmişe denk gelicek ki bu da senn sansını arttıran bişeydir . 20 dkkanın uzun bir sure olması da 1 madende oturmamız yerine cektiğimizde maden sayısı yuksek olduğundan baska madenlere de yönelebileceğimizi gösteriyor ki buda gayet iyi . Zaten guncelleme ile arkadaslarımız belli bir zaman geçtikten sonra bu guncellemenın gayet iyi olduğunun farkına varıcaktır .
    Umarım az da olsa bazı arkadaslarımızın daha iyi anlamasına yardımcı olabilmişimdır
    BiZANS İMPARATORLUĞU

IIXxBASEWxXII
    Basewww
    Basewxbizans
    BaSewWxBiZaNS
    İYİ FORUMLAR
    Kullanıcı avatarı
    KaraXHayalet
    Yalnız Adam'ın Dostu
    Yalnız Adam'ın Dostu
    Sunucu: Eminönü
    Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Herrcsher yazdı:İnşallah önerileri göz önünde bulunduruyorlardır...
      [/color]
      -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      xPrince yazdı:

Katılıyorum..
      pcikopat
      Acemi Savaşçı
      Acemi Savaşçı
      Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen pcikopat »

süre uzaması hiç iyi olmamış madenlerin biri 27 dk diğeri 15 dk da çıkıyor rasgele mi çıkıyor
      Resim

LODOS 4 OVER

Pcikopat Savaşcı
      PCcKoPaT Büyücü
      Pcikopatş Şifacı
      Kullanıcı avatarı
      Muriscoyagmao
      Antrepo Bekçisi
      Antrepo Bekçisi
      Sunucu: Sancak
      Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Madenler bir yere doldurulmuş. Adam gelip 20 öbekten madeni çekiyor. Oyundan çıkıyor 20 dk sonra gelip tekrar çekiyor diğer oyuncularda avcunu yalıyor.
      insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
      Unuttun mu çocuk ?
      Sadece bir cadde adı değildir ''
      İSTİKLAL".

“Eski Duyurular” sayfasına dön