hade nanCanceazi yazdı: bunu okucağına ders çalış
Kardeşlerim Abilerim ABlalarım ve Benim Karelerim.. =)
Re: Kardeşlerim Abilerim ABlalarım ve Benim Karelerim.. =)
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Burak Kurmayxkorlici'de Yücelen Halit Nadide balyoz var
yani ilk üreten olamazsın 

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

ilk üreten olmak gibi bi çabam yok zaten ilk üreten Farzımisal bende onun attığı vsden esinlenerek karar verdim üretmeyeCanceazi yazdı:Burak Kurmayxkorlici'de Yücelen Halit Nadide balyoz varyani ilk üreten olamazsın
ayrıca gelsin kapışalım balyoz sökmez bana

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
bohohytMORDuMan yazdı:ilk üreten olmak gibi bi çabam yok zaten ilk üreten Farzımisal bende onun attığı vsden esinlenerek karar verdim üretmeyeCanceazi yazdı:Burak Kurmayxkorlici'de Yücelen Halit Nadide balyoz varyani ilk üreten olamazsın

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

tırısss tırıssCanceazi yazdı:bohohytMORDuMan yazdı:ilk üreten olmak gibi bi çabam yok zaten ilk üreten Farzımisal bende onun attığı vsden esinlenerek karar verdim üretmeyeCanceazi yazdı:Burak Kurmayxkorlici'de Yücelen Halit Nadide balyoz varyani ilk üreten olamazsın
Rica etsem başka bi yerde konuşsanız ? :evil:
Yönetici rica etsem konuya kilit atarmısın gereksiz insanlara gerekmedıği değeri verdik de gereksiz konuyu kapatmak gerekir. Teşekkürler.
aNaRcHy yazdı:Yönetici rica etsem konuya kilit atarmısın gereksiz insanlara gerekmedıği değeri verdik de gereksiz konuyu kapatmak gerekir. Teşekkürler.
Aaaa!... Lütfen! Başkaca yetkilerim söz konusuyken; konuyu kapatmam. Yirmilik dişim çıkıyor, üstelik bu üçüncüsü! Ne kadar sancı çektiğimi izah dahi edemem. Bu durumun sinirlerimi ne kadar bozduğunu da izah edemem. Beni uğraştırmayın, çekerim, tüm dişlerinizi.
Konuyu kapatmaktansa kişisel müdahalelere başvurabilirim. Sonra "vay kızıl demediydin. vay efenim söylemediydin. vay ben bilmedim. vay ben duymadım." demeyin.
Lütfen konuya açılma amacına paralel şekilde devam ediniz!...
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Sen bir tanesin yemin ediyorum bak geçmiş olsun ayrıcaKIZILBEY yazdı:aNaRcHy yazdı:Yönetici rica etsem konuya kilit atarmısın gereksiz insanlara gerekmedıği değeri verdik de gereksiz konuyu kapatmak gerekir. Teşekkürler.
Aaaa!... Lütfen! Başkaca yetkilerim söz konusuyken; konuyu kapatmam. Yirmilik dişim çıkıyor, üstelik bu üçüncüsü! Ne kadar sancı çektiğimi izah dahi edemem. Bu durumun sinirlerimi ne kadar bozduğunu da izah edemem. Beni uğraştırmayın, çekerim, tüm dişlerinizi.![]()
Konuyu kapatmaktansa kişisel müdahalelere başvurabilirim. Sonra "vay kızıl demediydin. vay efenim söylemediydin. vay ben bilmedim. vay ben duymadım." demeyin.![]()
Lütfen konuya açılma amacına paralel şekilde devam ediniz!...