Lonca adını yanlış koymuşsunuz emo veya apachi olsaydı daha iyi olurduabdulkadiresin yazdı:
KalendarxBAŞKAN
KalendarxNARKOTİC
KalendarxMEVLANA
IABDULKADIRESİNI
(Soldaki)
Buda benle canikomun resmi gencler![]()
Kuklaci EMO STYLA...
KukLaCı Fotoğraf Galeri...
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: KukLaCı Fotoğraf Galeri...
Karaköy
Ultron
Megatron
- xKadirHanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
sigaralı resmi silmişler votka duruyo :d
ŞAHXKADİRHAN ( Ecel getiren - Latif ) silindi
Acıhayat ( Ashab-ı Kehf )
tHeBeStOfXDaRk ( Ejder asa ) (çalındı)
Semerşah
Acıhayat ( Ashab-ı Kehf )
tHeBeStOfXDaRk ( Ejder asa ) (çalındı)
Semerşah
- yaban
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Raiders of Anatolia
[img][IMG]http://img854.imageshack.us/img854/2657 ... 6dd001.jpg[/img]
Bu da benden olsun arkadaşlar kimseye göstermiyorum kendimi kıymetinizi bilin :arrow:
:mrgreen:
Bu da benden olsun arkadaşlar kimseye göstermiyorum kendimi kıymetinizi bilin :arrow:

Klan:Arzın Çocukları
Rütbe:***

- HorribLestyLe
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
[İçerik Silinmiştir]
İKV Resmi Forumları içerisinde uygunsuz resimler paylaşılmasından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
İKV Resmi Forumları içerisinde uygunsuz resimler paylaşılmasından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
Lilreb
HorribLestyLe yazdı:[İçerik Silinmiştir]
HellRiDerS
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
LeoNaRR yazdı:corumLu Kkötürüya abımız gelır de yakalar dıye korktuk hahahavotka öyle it çakal türü içilmez . Sokakta içmiş yaw çöp kenarında bulup içine sumu doldurdun lanSokak çocugu
Ortam tam kafalık eminimki kafa olmuşsundur
Kimden korkuyonda fare deligine saklandın
oLm bi Ziqtir Git doguyla senın kacıncı forum hesapınız bu Hotmaıl adınamı calısıorsunuz anlamadım .D
13 Temmuz 2010 , 18:24 den beri aynı hesabı kullanıyorum . Kaçıncı hesabınız derken önce araştırda konuş hemen forum resmimim altında tarif yazıyor bak . Sırf bişi yaptıgını sanarak konuşuyorsun . Yan hesabım tabiki var oyun içerisinde de yan karakterlerimiz yokmu . Hotmaile ortagım bilmionmu sen
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
- YeNiLMeZzZMaO
- Acemi Savaşçı
Böyle kanka bu tip veletleri şikayet edip 7 gün ceza aldırmışsın,en doğrusunu yapmışsın.Böyle pis çocukları uzaklaştırmaya çalışıyoruz yavaş yavaş. :lol:BadXDreaM yazdı:LeoNaRR yazdı:corumLu Kkötürüya abımız gelır de yakalar dıye korktuk hahahavotka öyle it çakal türü içilmez . Sokakta içmiş yaw çöp kenarında bulup içine sumu doldurdun lanSokak çocugu
oLm bi Ziqtir Git doguyla senın kacıncı forum hesapınız bu Hotmaıl adınamı calısıorsunuz anlamadım .D
13 Temmuz 2010 , 18:24 den beri aynı hesabı kullanıyorum . Kaçıncı hesabınız derken önce araştırda konuş hemen forum resmimim altında tarif yazıyor bak . Sırf bişi yaptıgını sanarak konuşuyorsun . Yan hesabım tabiki var oyun içerisinde de yan karakterlerimiz yokmu . Hotmaile ortagım bilmionmu sen+ olarak size neden kimse işlem yapmıyor ille bunlara benmi ikaz etcemde size ceza verdircem bide kendi kendilerine görsünler
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
YeNiLMeZzZ
İktidar namlunun ucundadır.
YeNiLMeZzZ
- YeNiLMeZzZMaO
- Acemi Savaşçı
YeNiLMeZzZMaO yazdı:Böyle kanka bu tip veletleri şikayet edip 7 gün ceza aldırmışsın,en doğrusunu yapmışsın.Böyle pis çocukları uzaklaştırmaya çalışıyoruz yavaş yavaş. :lol:BadXDreaM yazdı:LeoNaRR yazdı:corumLu Kkötürüya abımız gelır de yakalar dıye korktuk hahahavotka öyle it çakal türü içilmez . Sokakta içmiş yaw çöp kenarında bulup içine sumu doldurdun lanSokak çocugu
13 Temmuz 2010 , 18:24 den beri aynı hesabı kullanıyorum . Kaçıncı hesabınız derken önce araştırda konuş hemen forum resmimim altında tarif yazıyor bak . Sırf bişi yaptıgını sanarak konuşuyorsun . Yan hesabım tabiki var oyun içerisinde de yan karakterlerimiz yokmu . Hotmaile ortagım bilmionmu sen+ olarak size neden kimse işlem yapmıyor ille bunlara benmi ikaz etcemde size ceza verdircem bide kendi kendilerine görsünler
Velet bide beni gül gül öldürdü ya.Votka daha eline yakısmıyor çocuk daha 15 yasinda :lol:
bide dağın başına cıkmıs sıcanlar gibi köselerde biraz dikliyor hahaha :lol: votka öyle dağda bayırda icilmez yavrum onun adabı var,veletler icemez yazmıyor mu la üstünde sen nasıl aldın,kösede bekledin abin alıp sana mı verdi. ula leonar vala gül gül öldürüyon beni,birde votkayı öpüyor zuhaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
![]()
YeNiLMeZzZ
YeNiLMeZzZ
- YeNiLMeZzZMaO
- Acemi Savaşçı
Daha 15 yasinda abisi cocuga bu kadar yüklenme. Birde kafası güzel yazmıs,iste büyüklerinden etkileniyor zavallı kendide içtim sanıyor.BadXDreaM yazdı:LeoNaRR yazdı:
yaşasın kafası güzel kuklacı Leo TeaM xd
votka öyle it çakal türü içilmez . Sokakta içmiş yaw çöp kenarında bulup içine sumu doldurdun lanSokak çocugu
YeNiLMeZzZ
YeNiLMeZzZ