KukLaCı Fotoğraf Galeri...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Re: KukLaCı Fotoğraf Galeri...

Mesaj gönderen melihbey »

abdulkadiresin yazdı:Resim

KalendarxBAŞKAN
KalendarxNARKOTİC
KalendarxMEVLANA
IABDULKADIRESİNI

(Soldaki)

Xkoruyucux
Azrailxkoruyucu

(Sağdaki)

Buda benle canikomun resmi gencler ;)
Kuklaci EMO STYLA...
Lonca adını yanlış koymuşsunuz emo veya apachi olsaydı daha iyi olurdu :) :)

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
xKadirHanx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xKadirHanx »

sigaralı resmi silmişler votka duruyo :d
ŞAHXKADİRHAN ( Ecel getiren - Latif ) silindi

Acıhayat ( Ashab-ı Kehf )

tHeBeStOfXDaRk
( Ejder asa ) (çalındı)

Semerşah
Kullanıcı avatarı
yaban
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen yaban »

[img][IMG]http://img854.imageshack.us/img854/2657 ... 6dd001.jpg[/img]

Bu da benden olsun arkadaşlar kimseye göstermiyorum kendimi kıymetinizi bilin :arrow: 8-) :mrgreen:
Resim
Klan:Arzın Çocukları
Rütbe:***
Resim
Kullanıcı avatarı
HorribLestyLe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HorribLestyLe »

[İçerik Silinmiştir]

İKV Resmi Forumları içerisinde uygunsuz resimler paylaşılmasından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.

HellRiDerS
Lilreb
Kullanıcı avatarı
osman5050
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen osman5050 »

HorribLestyLe yazdı:[İçerik Silinmiştir]

İKV Resmi Forumları içerisinde uygunsuz resimler paylaşılmasından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.

HellRiDerS
:D
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen BadXDreaM »

LeoNaRR yazdı:
votka öyle it çakal türü içilmez . Sokakta içmiş yaw çöp kenarında bulup içine sumu doldurdun lan :D Sokak çocugu :D Ortam tam kafalık eminimki kafa olmuşsundur ;) Kimden korkuyonda fare deligine saklandın
corumLu Kkötürüya abımız gelır de yakalar dıye korktuk hahaha :D oLm bi Ziqtir Git doguyla senın kacıncı forum hesapınız bu Hotmaıl adınamı calısıorsunuz anlamadım .D

13 Temmuz 2010 , 18:24 den beri aynı hesabı kullanıyorum . Kaçıncı hesabınız derken önce araştırda konuş hemen forum resmimim altında tarif yazıyor bak . Sırf bişi yaptıgını sanarak konuşuyorsun . Yan hesabım tabiki var oyun içerisinde de yan karakterlerimiz yokmu . Hotmaile ortagım bilmionmu sen ;) + olarak size neden kimse işlem yapmıyor ille bunlara benmi ikaz etcemde size ceza verdircem bide kendi kendilerine görsünler :D
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
TarKk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen TarKk »

RecOx yazdı:Buda benim . (En soldaki)

Resim

Adamsın Recebim ya :D
Resim
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeZzZMaO
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen YeNiLMeZzZMaO »

BadXDreaM yazdı:
LeoNaRR yazdı:
votka öyle it çakal türü içilmez . Sokakta içmiş yaw çöp kenarında bulup içine sumu doldurdun lan :D Sokak çocugu :D Ortam tam kafalık eminimki kafa olmuşsundur ;) Kimden korkuyonda fare deligine saklandın
corumLu Kkötürüya abımız gelır de yakalar dıye korktuk hahaha :D oLm bi Ziqtir Git doguyla senın kacıncı forum hesapınız bu Hotmaıl adınamı calısıorsunuz anlamadım .D

13 Temmuz 2010 , 18:24 den beri aynı hesabı kullanıyorum . Kaçıncı hesabınız derken önce araştırda konuş hemen forum resmimim altında tarif yazıyor bak . Sırf bişi yaptıgını sanarak konuşuyorsun . Yan hesabım tabiki var oyun içerisinde de yan karakterlerimiz yokmu . Hotmaile ortagım bilmionmu sen ;) + olarak size neden kimse işlem yapmıyor ille bunlara benmi ikaz etcemde size ceza verdircem bide kendi kendilerine görsünler :D
Böyle kanka bu tip veletleri şikayet edip 7 gün ceza aldırmışsın,en doğrusunu yapmışsın.Böyle pis çocukları uzaklaştırmaya çalışıyoruz yavaş yavaş. :lol: :D
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
YeNiLMeZzZ
İktidar namlunun ucundadır.
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeZzZMaO
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

YeNiLMeZzZMaO yazdı:
BadXDreaM yazdı:
LeoNaRR yazdı:

Böyle kanka bu tip veletleri şikayet edip 7 gün ceza aldırmışsın,en doğrusunu yapmışsın.Böyle pis çocukları uzaklaştırmaya çalışıyoruz yavaş yavaş. :lol: :D Velet bide beni gül gül öldürdü ya.Votka daha eline yakısmıyor çocuk daha 15 yasinda :lol: :) bide dağın başına cıkmıs sıcanlar gibi köselerde biraz dikliyor hahaha :lol: votka öyle dağda bayırda icilmez yavrum onun adabı var,veletler icemez yazmıyor mu la üstünde sen nasıl aldın,kösede bekledin abin alıp sana mı verdi. ula leonar vala gül gül öldürüyon beni,birde votkayı öpüyor zuhaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :D
YeNiLMeZzZ
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeZzZMaO
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

BadXDreaM yazdı:
LeoNaRR yazdı:Resim

Resim

yaşasın kafası güzel kuklacı Leo TeaM xd

Daha 15 yasinda abisi cocuga bu kadar yüklenme. Birde kafası güzel yazmıs,iste büyüklerinden etkileniyor zavallı kendide içtim sanıyor. :D Oglum fotoları pc ye kaydettim bakıp bakıp gülücem lan, leonar yanındaki velet kim yigenin mi la,o ne bakıs emrah gibi :mrgreen: :mrgreen: :D Birde votkayı öpüyor oglum sana dedim kaç kere yabancı maddeleri öpmede ne öpersen öp diye. :D Ulan leonar ömrün uzun olsun sen olmasan valla gül gül osuramazdım lan. :lol: :D :mrgreen:
YeNiLMeZzZ

“Genel Sohbet” sayfasına dön