vahiy mi indi 0 deil diye ?Doktordoctor yazdı:karşıdakının zırhı 0 degıldıbordo yazdı:Doktordoctor yazdı:fotoğrafta kesinlikle oynama yoktur kaydedip yakından bakabilirsiniz.
Normal şartlarda bu hasarın olması imkansız. Ama karşıdakinin örsü 0 ise yani zırhı 0 ise bu vuruşun çıkma ihtimalı olabilir
Çünkü zırhı %25-26 olan savascıya kafa koparanın kritiği 4500 civarı normal olarak tabi max 3600 üstü için.
Ama zırh 0 olursa bu kritik çok da şaşılacak bişey değil.
Kritik! [7426]
Re: Kritik! [7426]
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
evetVeNGaT yazdı:vahiy mi indi 0 deil diye ?Doktordoctor yazdı:karşıdakının zırhı 0 degıldıbordo yazdı:Doktordoctor yazdı:fotoğrafta kesinlikle oynama yoktur kaydedip yakından bakabilirsiniz.
Normal şartlarda bu hasarın olması imkansız. Ama karşıdakinin örsü 0 ise yani zırhı 0 ise bu vuruşun çıkma ihtimalı olabilir
Çünkü zırhı %25-26 olan savascıya kafa koparanın kritiği 4500 civarı normal olarak tabi max 3600 üstü için.
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
son peygamber...Doktordoctor yazdı:evetVeNGaT yazdı:vahiy mi indi 0 deil diye ?Doktordoctor yazdı:karşıdakının zırhı 0 degıldıbordo yazdı:Doktordoctor yazdı:fotoğrafta kesinlikle oynama yoktur kaydedip yakından bakabilirsiniz.
auril & DoubleLift
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
KAFA KOPARANLA BİRLEŞMEYLE 7 BİN AZ DEĞİL Mİ ? 10 BİNİ GÖRÜYORUM BEN ECELLE KRİTİK VE BİRLEŞME OLUNCA ?
-
- Teşkilat Neferi
bırlesme degıl bu foto karşim normal bır krıtık vurmalık olanDelixbasqan yazdı:KAFA KOPARANLA BİRLEŞMEYLE 7 BİN AZ DEĞİL Mİ ? 10 BİNİ GÖRÜYORUM BEN ECELLE KRİTİK VE BİRLEŞME OLUNCA ?
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
-
- Teşkilat Neferi
Doktordoctor yazdı:bırlesme degıl bu foto karşim normal bır krıtık vurmalık olanDelixbasqan yazdı:KAFA KOPARANLA BİRLEŞMEYLE 7 BİN AZ DEĞİL Mİ ? 10 BİNİ GÖRÜYORUM BEN ECELLE KRİTİK VE BİRLEŞME OLUNCA ?
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
1 Konu altta olan konuyu ısrarla en üste getirmeni anlamıyorum. Tebrik Eden etmiş daha fazla güncellemeye gerek var mı ?
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Şaka bi yana kafa koparanlılarla ws atıorum adam kritiği gösterince şak canın yarısı inio
sora uğraş babam toparla .d seri mi vuruomusun ıskalamıomusun fln adam çakıo geçio 
-
- Teşkilat Neferi
rahatsızmı oldun ????SoLo yazdı:1 Konu altta olan konuyu ısrarla en üste getirmeni anlamıyorum. Tebrik Eden etmiş daha fazla güncellemeye gerek var mı ?
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
ecel getıren daha ıyı ws deDelixbasqan yazdı:Şaka bi yana kafa koparanlılarla ws atıorum adam kritiği gösterince şak canın yarısı iniosora uğraş babam toparla .d seri mi vuruomusun ıskalamıomusun fln adam çakıo geçio
auril & DoubleLift