[ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?

İKV dünyasına yönelik ilgili anketlerimiz

Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?

Anket 28 Şub 2018 18:00 tarihinde bitecek

Nadide eşyalar düşmeye devam etmeli.
262
53%
Ben sadece nadide reçetesi ve materyallerinin düşmesini istiyorum.
232
47%

Toplam oy: 494

GALLAS
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?

Mesaj gönderen GALLAS »

Dilerim nadide eşyalar düşerde, forumdan nasıl ağladığınızı görelim.
İdam sehpasında hapşıran mahkuma; "Çok Yaşa" demek gibiydi bazı umutlarımız. StreetStar
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?

Mesaj gönderen Rotary »

LaRaCRoFT yazdı: 28 Şub 2018 16:26
Rotary yazdı: 28 Şub 2018 16:23
LaRaCRoFT yazdı: 28 Şub 2018 16:15 Çemberlitaş geldiğinde millet birbirine; "Üretim yapmayın boş verin, girer düşürürüz. Para kalsın cebimizde." derken şimdi; "Düşmesin yhaaa uğraşarak üretelim." demeleri gerçekten çok garip. :D Eee tabi o zamanlar maden stoğu yoktu. Çemberlitaş üretimlerinde menekşe falan istenmeye başlandığında serbest piyasa tacirleri karaborsaya akmak için; "Üretmek daha zevkli yhaaa aslında. Düşürünce zevki çıkmıyor ki. (Aslında daha setlerinin yarısı eksik çaktırmıyorlar. :D)" Kendilerini akıllı sanan tipik üretim heveslisi görünümünde, çıkar sağlamak için can atarak bekleyen şapşikler ordusu. :D (Hakir'in ordusu bile daha ihtişamlı duruyor bunlara nazaran. :D)
Burada sağa sola nara atacak yerde sende hazırlığını yapsaydın. Kendi emeğinizi gözetmekten başka işiniz olmasın emi :grin: . Çünkü maden stoklamış yada gecelerce çekmiş olan oyuncuların bir emeği yok hatta onlar emek hırsızı. Hepinizin ceplerinizdeki madenleri çaldılar sonra size satacaklar :') Armut piş ağzıma düşler bi silinseydi şu oyundan hayırlısıyla...
Ne demek istediğimi sen çok ta iyi anladın. ;)
Dediklerini kesinlikle anlıyorum. ;) Ama işte öyle senin dediğin gibi yada düşündüğün gibi armut piş ağzıma düş olmamalı. Siz sağda solda savaşırken diplerde köşelerde maden çekenler vardı. Onlar bu günü beklediler. Sizde yattınız. B-)
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Kayihan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos
Lonca: Academy of War

Mesaj gönderen Kayihan »

sadece materyal ve reçete düşsün
:* Academy Of War
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Gorgar su 50 ileti ve altindaki ergenlerin naylon hesaplariyla suru psikolojisi yapmaya calismasini goz ardi etmezsin umarim.
Resim
pasaxxdarbe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: PAŞALAR

Mesaj gönderen pasaxxdarbe »

Bence nadıde ekipman düşmeye deavm etmeli yoksa herşeye zam gelir
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

MaHKuMII yazdı: 28 Şub 2018 16:26
movie yazdı: 28 Şub 2018 16:17
powerlake yazdı: 28 Şub 2018 16:13 İmzasında her şeyin matematikten ibaret olduğunu yazan arkadaş 2 yi savunuyor ahahahahah
O yüzden 2 zaten. Senin gibi " la 10 TL'ye hem döner hem ayran veriyorlar niye sadece döneri tercih edeyim ki" gözüyle bakıp düz mantık(!) kuranların haliyle idrak etmesi zor.
kardeş sen 2 ile biri ayran döner olayıyla karıştırmışsın . Asıl 1 de hem nadide eşya hem materyal hem reçete . nescafe 3 ü bir arada gibi fırsat sunmuşlar sen 2 si bir arada içiyorsun şekersiz kahve mı içilir :)
Sen dediğimi anlamamışsın. Siz 1'i seçenler böyle düz düşünüyor işte. 1 evet görünüşte daha avantajlı olabilir ama bunun oyunu nasıl bir hale getireceğini düşünemiyorsunuz. Sorun da buradan kaynaklanıyor.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Rotary yazdı: 28 Şub 2018 16:30
LaRaCRoFT yazdı: 28 Şub 2018 16:15 Çemberlitaş geldiğinde millet birbirine; "Üretim yapmayın boş verin, girer düşürürüz. Para kalsın cebimizde." derken şimdi; "Düşmesin yhaaa uğraşarak üretelim." demeleri gerçekten çok garip. :D Eee tabi o zamanlar maden stoğu yoktu. Çemberlitaş üretimlerinde menekşe falan istenmeye başlandığında serbest piyasa tacirleri karaborsaya akmak için; "Üretmek daha zevkli yhaaa aslında. Düşürünce zevki çıkmıyor ki. (Aslında daha setlerinin yarısı eksik çaktırmıyorlar. :D)" Kendilerini akıllı sanan tipik üretim heveslisi görünümünde, çıkar sağlamak için can atarak bekleyen şapşikler ordusu. :D (Hakir'in ordusu bile daha ihtişamlı duruyor bunlara nazaran. :D)
Burada sağa sola nara atacak yerde sende hazırlığını yapsaydın. Kendi emeğinizi gözetmekten başka işiniz olmasın emi :grin: . Çünkü maden stoklamış yada gecelerce çekmiş olan oyuncuların bir emeği yok hatta onlar emek hırsızı. Hepinizin ceplerinizdeki madenleri çaldılar sonra size satacaklar :') Armut piş ağzıma düşler bi silinseydi şu oyundan hayırlısıyla...
Dediklerini kesinlikle anlıyorum. ;) Ama işte öyle senin dediğin gibi yada düşündüğün gibi armut piş ağzıma düş olmamalı. Siz sağda solda savaşırken diplerde köşelerde maden çekenler vardı. Onlar bu günü beklediler. Sizde yattınız. B-)

2 diyenlerin çoğu makroculara destek veriyor haberleri yok.sabahtan akşama kadar makro programları ile maden çekip milletin üdüğünü kurutan o emek hırsızları bu sistem sayesinde köşeyi dönecek ve reelde bu kadar maden bu kadar para diyip kral olacaklar. sizde oyunda ben emeğimle bunu ürettim şunu yaptım bu yenilik bana güzel geldi diyip birbirinizi avutun.
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: City Of Death

Mesaj gönderen RamazanBey »

Nadide item düşmeli bencede diğer türlü oyun parası az olan kısımda var .
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: City Of Death

Mesaj gönderen RamazanBey »

MaHKuMII yazdı: 28 Şub 2018 16:34
Rotary yazdı: 28 Şub 2018 16:30

2 diyenlerin çoğu makroculara destek veriyor haberleri yok.sabahtan akşama kadar makro programları ile maden çekip milletin üdüğünü kurutan o emek hırsızları bu sistem sayesinde köşeyi dönecek ve reelde bu kadar maden bu kadar para diyip kral olacaklar. sizde oyunda ben emeğimle bunu ürettim şunu yaptım bu yenilik bana güzel geldi diyip birbirinizi avutun.
Katılıyorum sana kardeşim.2 diyenlerin çoğu makro ve hızlı program kullananlar.Milletin emeğini hiçe sayanlar
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim
Kullanıcı avatarı
easlangoren
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen easlangoren »

Arkadaşlar toplanın.
Siz değil miydiniz seneler boyunca oyunda çeşitlilik yok, oyunda çevresi olan güçlü olmayan bir hiç diye yakınan ?
Siz değil miydiniz seneler boyunca gaffar semiha yüzü görmekten sıkılıp,her gün aynı şeyleri yapmaktan bunalıp,güncellemeeee diye foruma isyan eden ?
Şimdi siz eğer 1.seçeneği oylamaya devam ederseniz ne olacak biliyor musunuz ? Tarih yeniden tekerrür edecek.
Sizlerden rica ediyorum bu oyunun tek kurtuluş yolu 39 seviyesinde ki açık bölge olan meteor bölgesinin oyunculara verdiği heyecanın aynısını yine yaşayabilmek. Oyuncular reçetenin, elementin, çeşitliliğin, madende sabahlamanin, bir hiç uğruna sadece görev ve materyal için birlik olup bir patronla dövüşmenin nasil bir haz verdiğini unuttular. Bu 5 yıl bizlere bunu yaptı işte.
Haydi aklınızı başınıza alın artık ve doğru kararı verin.
FOR THE CHILDREN OF ARZ
2009-2017

“Anketler” sayfasına dön