[ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
Dilerim nadide eşyalar düşerde, forumdan nasıl ağladığınızı görelim.
İdam sehpasında hapşıran mahkuma; "Çok Yaşa" demek gibiydi bazı umutlarımız. StreetStar
Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
Dediklerini kesinlikle anlıyorum.LaRaCRoFT yazdı: ↑28 Şub 2018 16:26Ne demek istediğimi sen çok ta iyi anladın.Rotary yazdı: ↑28 Şub 2018 16:23Burada sağa sola nara atacak yerde sende hazırlığını yapsaydın. Kendi emeğinizi gözetmekten başka işiniz olmasın emiLaRaCRoFT yazdı: ↑28 Şub 2018 16:15 Çemberlitaş geldiğinde millet birbirine; "Üretim yapmayın boş verin, girer düşürürüz. Para kalsın cebimizde." derken şimdi; "Düşmesin yhaaa uğraşarak üretelim." demeleri gerçekten çok garip.Eee tabi o zamanlar maden stoğu yoktu. Çemberlitaş üretimlerinde menekşe falan istenmeye başlandığında serbest piyasa tacirleri karaborsaya akmak için; "Üretmek daha zevkli yhaaa aslında. Düşürünce zevki çıkmıyor ki. (Aslında daha setlerinin yarısı eksik çaktırmıyorlar.
)" Kendilerini akıllı sanan tipik üretim heveslisi görünümünde, çıkar sağlamak için can atarak bekleyen şapşikler ordusu.
(Hakir'in ordusu bile daha ihtişamlı duruyor bunlara nazaran.
)
. Çünkü maden stoklamış yada gecelerce çekmiş olan oyuncuların bir emeği yok hatta onlar emek hırsızı. Hepinizin ceplerinizdeki madenleri çaldılar sonra size satacaklar
Armut piş ağzıma düşler bi silinseydi şu oyundan hayırlısıyla...
![]()
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy of War
sadece materyal ve reçete düşsün
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Gorgar su 50 ileti ve altindaki ergenlerin naylon hesaplariyla suru psikolojisi yapmaya calismasini goz ardi etmezsin umarim.

-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: PAŞALAR
Bence nadıde ekipman düşmeye deavm etmeli yoksa herşeye zam gelir
Sen dediğimi anlamamışsın. Siz 1'i seçenler böyle düz düşünüyor işte. 1 evet görünüşte daha avantajlı olabilir ama bunun oyunu nasıl bir hale getireceğini düşünemiyorsunuz. Sorun da buradan kaynaklanıyor.MaHKuMII yazdı: ↑28 Şub 2018 16:26kardeş sen 2 ile biri ayran döner olayıyla karıştırmışsın . Asıl 1 de hem nadide eşya hem materyal hem reçete . nescafe 3 ü bir arada gibi fırsat sunmuşlar sen 2 si bir arada içiyorsun şekersiz kahve mı içilir![]()
Everything is about math just math
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Rotary yazdı: ↑28 Şub 2018 16:30Dediklerini kesinlikle anlıyorum.LaRaCRoFT yazdı: ↑28 Şub 2018 16:26Ne demek istediğimi sen çok ta iyi anladın.Rotary yazdı: ↑28 Şub 2018 16:23Burada sağa sola nara atacak yerde sende hazırlığını yapsaydın. Kendi emeğinizi gözetmekten başka işiniz olmasın emiLaRaCRoFT yazdı: ↑28 Şub 2018 16:15 Çemberlitaş geldiğinde millet birbirine; "Üretim yapmayın boş verin, girer düşürürüz. Para kalsın cebimizde." derken şimdi; "Düşmesin yhaaa uğraşarak üretelim." demeleri gerçekten çok garip.Eee tabi o zamanlar maden stoğu yoktu. Çemberlitaş üretimlerinde menekşe falan istenmeye başlandığında serbest piyasa tacirleri karaborsaya akmak için; "Üretmek daha zevkli yhaaa aslında. Düşürünce zevki çıkmıyor ki. (Aslında daha setlerinin yarısı eksik çaktırmıyorlar.
)" Kendilerini akıllı sanan tipik üretim heveslisi görünümünde, çıkar sağlamak için can atarak bekleyen şapşikler ordusu.
)
. Çünkü maden stoklamış yada gecelerce çekmiş olan oyuncuların bir emeği yok hatta onlar emek hırsızı. Hepinizin ceplerinizdeki madenleri çaldılar sonra size satacaklar
![]()
Ama işte öyle senin dediğin gibi yada düşündüğün gibi armut piş ağzıma düş olmamalı. Siz sağda solda savaşırken diplerde köşelerde maden çekenler vardı. Onlar bu günü beklediler. Sizde yattınız.
![]()
2 diyenlerin çoğu makroculara destek veriyor haberleri yok.sabahtan akşama kadar makro programları ile maden çekip milletin üdüğünü kurutan o emek hırsızları bu sistem sayesinde köşeyi dönecek ve reelde bu kadar maden bu kadar para diyip kral olacaklar. sizde oyunda ben emeğimle bunu ürettim şunu yaptım bu yenilik bana güzel geldi diyip birbirinizi avutun.
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
- Lonca: City Of Death
Nadide item düşmeli bencede diğer türlü oyun parası az olan kısımda var .
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
- Lonca: City Of Death
Katılıyorum sana kardeşim.2 diyenlerin çoğu makro ve hızlı program kullananlar.Milletin emeğini hiçe sayanlarMaHKuMII yazdı: ↑28 Şub 2018 16:34Rotary yazdı: ↑28 Şub 2018 16:30Dediklerini kesinlikle anlıyorum.LaRaCRoFT yazdı: ↑28 Şub 2018 16:26Ne demek istediğimi sen çok ta iyi anladın.Rotary yazdı: ↑28 Şub 2018 16:23Burada sağa sola nara atacak yerde sende hazırlığını yapsaydın. Kendi emeğinizi gözetmekten başka işiniz olmasın emiLaRaCRoFT yazdı: ↑28 Şub 2018 16:15 Çemberlitaş geldiğinde millet birbirine; "Üretim yapmayın boş verin, girer düşürürüz. Para kalsın cebimizde." derken şimdi; "Düşmesin yhaaa uğraşarak üretelim." demeleri gerçekten çok garip.Eee tabi o zamanlar maden stoğu yoktu. Çemberlitaş üretimlerinde menekşe falan istenmeye başlandığında serbest piyasa tacirleri karaborsaya akmak için; "Üretmek daha zevkli yhaaa aslında. Düşürünce zevki çıkmıyor ki. (Aslında daha setlerinin yarısı eksik çaktırmıyorlar.
)
![]()
Ama işte öyle senin dediğin gibi yada düşündüğün gibi armut piş ağzıma düş olmamalı. Siz sağda solda savaşırken diplerde köşelerde maden çekenler vardı. Onlar bu günü beklediler. Sizde yattınız.
![]()
2 diyenlerin çoğu makroculara destek veriyor haberleri yok.sabahtan akşama kadar makro programları ile maden çekip milletin üdüğünü kurutan o emek hırsızları bu sistem sayesinde köşeyi dönecek ve reelde bu kadar maden bu kadar para diyip kral olacaklar. sizde oyunda ben emeğimle bunu ürettim şunu yaptım bu yenilik bana güzel geldi diyip birbirinizi avutun.
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

- easlangoren
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Arkadaşlar toplanın.
Siz değil miydiniz seneler boyunca oyunda çeşitlilik yok, oyunda çevresi olan güçlü olmayan bir hiç diye yakınan ?
Siz değil miydiniz seneler boyunca gaffar semiha yüzü görmekten sıkılıp,her gün aynı şeyleri yapmaktan bunalıp,güncellemeeee diye foruma isyan eden ?
Şimdi siz eğer 1.seçeneği oylamaya devam ederseniz ne olacak biliyor musunuz ? Tarih yeniden tekerrür edecek.
Sizlerden rica ediyorum bu oyunun tek kurtuluş yolu 39 seviyesinde ki açık bölge olan meteor bölgesinin oyunculara verdiği heyecanın aynısını yine yaşayabilmek. Oyuncular reçetenin, elementin, çeşitliliğin, madende sabahlamanin, bir hiç uğruna sadece görev ve materyal için birlik olup bir patronla dövüşmenin nasil bir haz verdiğini unuttular. Bu 5 yıl bizlere bunu yaptı işte.
Haydi aklınızı başınıza alın artık ve doğru kararı verin.
Siz değil miydiniz seneler boyunca oyunda çeşitlilik yok, oyunda çevresi olan güçlü olmayan bir hiç diye yakınan ?
Siz değil miydiniz seneler boyunca gaffar semiha yüzü görmekten sıkılıp,her gün aynı şeyleri yapmaktan bunalıp,güncellemeeee diye foruma isyan eden ?
Şimdi siz eğer 1.seçeneği oylamaya devam ederseniz ne olacak biliyor musunuz ? Tarih yeniden tekerrür edecek.
Sizlerden rica ediyorum bu oyunun tek kurtuluş yolu 39 seviyesinde ki açık bölge olan meteor bölgesinin oyunculara verdiği heyecanın aynısını yine yaşayabilmek. Oyuncular reçetenin, elementin, çeşitliliğin, madende sabahlamanin, bir hiç uğruna sadece görev ve materyal için birlik olup bir patronla dövüşmenin nasil bir haz verdiğini unuttular. Bu 5 yıl bizlere bunu yaptı işte.
Haydi aklınızı başınıza alın artık ve doğru kararı verin.
FOR THE CHILDREN OF ARZ
2009-2017
2009-2017