İKV İtiraf
Re: İKV İtiraf
Eski bir yöneticinin nickini kullanıyorum. Kendisi hala İKV ile ilgileniyorsa selamlar.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Eskiden Sancak sunucusunda oynuyordum.Ceza geçmişim fazla olduğu için rehber olamıyordum. Sevdiğim bir ablama rehberliğe başvurmasını rica etmiştim o da kabul etti ve rehber seçilmişti. Onun çarına girip rehberliği ben yapıyordum.
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Hamunaptra
Tam hatırlayamadım ama pembe saçlı Bi kadın karakterdi eski Handanda 5-4 mağlup etmişti beni JRs diye başlıyordu ama hatırlamıyorum.
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
Senin nickin neydi
Ben kendi kendimle aklım karışık..
Bende Babi-ali de takılı kalmıştım. Tabi o zamanlar 30 leveldim ve sabahın körüydü. Kimse yoktu ve o dar alandan geçip ex kasamıyordum. Cinler bütün paramı çalacaklar diye 2 saat birinin oyuna girip beni götürmesini beklemiştim 
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
BEOWULFXADIYAMAN'di ondan sonra değiştim byADIYAMANeser
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
02ARMA02 yazdı: ↑06 Şub 2018 18:07BEOWULFXADIYAMAN'di ondan sonra değiştim byADIYAMANeser
Ben kendi kendimle aklım karışık..
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
La ne güldüm sabah sabahPlafect00 yazdı: ↑02 Şub 2018 19:58 Henüz ilkokuldayım. Kardeşimle beraber oyuna yeni başlamışız. 13 seviye falanım. Bir sabah bilgisayarın başındayız, adamın biri bize “terbiyesiz bir hareket” yaptı. Çok merak ettik. Düşündük düşündük bulamadık. Üzerinde epeyce bir kafa yormuştuk. 3 gün kadar sabah akşam uğraştık ama oyun terbiyemizi bozmamıza müsade etmiyordu. Bir gün ben dışarıda arkadaşlarımla top oynuyorum. Saat 4-4:30 gibi. Bizim evin balkonundan bir ses yankılandı “Abi! Koş koş! Nah çekmeyi öğrendim!”. Tüm mahalle yankılandı. Sanırım biz oyunda terbiyesiz bir hareket yapmaya çalışırken mahallenin terbiyesizleri olmuştuk. Öğrenmişiz bir kere, durur muyuz ? Akabindeki günlerde önümüze gelene nah çekiyorduk. Ne diyebilirim, çocukluk işte.
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Hayatında gerçekleri öğrenmeye çalışabilecek bir genç iken oyun oynamyı tercih etmiştim
ve daha sonra biriyle tanışarak 4 yıl gibi bir sıkı bir sohbeetimiz geçti ortaklıktı aslında bir nevi
oyuna ara verince 12 adet tılsımları karakteri alıp sağolsun yılın kazığını yiyp hesabımın aktif olmayan üyeliğimi Şirkete
Dilekçe vererek kaybolan Numarayı tekrardan çıkarmıştım allah düşmanıma vermesin böyle nusibet...
şimdi Kendisinden baya zengin kendisinden bin misli güçlü ve Bulunduğum Sv Kaffa tutabilecek nitelikte olduğumu söylemek isterim. (Güvenmeyin)
ve daha sonra biriyle tanışarak 4 yıl gibi bir sıkı bir sohbeetimiz geçti ortaklıktı aslında bir nevi
oyuna ara verince 12 adet tılsımları karakteri alıp sağolsun yılın kazığını yiyp hesabımın aktif olmayan üyeliğimi Şirkete
Dilekçe vererek kaybolan Numarayı tekrardan çıkarmıştım allah düşmanıma vermesin böyle nusibet...
şimdi Kendisinden baya zengin kendisinden bin misli güçlü ve Bulunduğum Sv Kaffa tutabilecek nitelikte olduğumu söylemek isterim. (Güvenmeyin)