Plafect'in Günlüğü [EMİNÖNÜ]

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Re: Plafect'in Günlüğü [EMİNÖNÜ]

Mesaj gönderen Sonne »

Heyy maşallahh onlar nedir öyle O_O
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

cehennemsogugu yazdı: 06 Oca 2021 00:29 sen bu işi yapıyosun ya ;)
Biraz :)
Sonne yazdı: 06 Oca 2021 16:31 Heyy maşallahh onlar nedir öyle O_O
Ben de şaşırıyorum :D
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Bosslarla başlayacağım, her ne kadar bir şey olmasa da.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Evet diyot, hem de 2 tane.

Tılsım basmaya çalıştığımı söylemiştim, bastım.
Resim

Peki tılsımı basmak için ne tür ticaretler yaptım?
Zaten tek eksik xenotim kalmıştı.
Resim

7 parfüm verdim 7 xenoya, kötü ticaret.
Resim

Ama bu iyi, 27 xeno artı 1 m21 için 15 kondrit.

Şimdi Buz 13 basmayı düşünüyorum ona da malzeme toplamaya başladım.
Resim
Resim

5t'ye 6 peptit. Piyasası 1t.
Resim

1 kondrite 3 salgı. 3t'ye kondrit satmış oldum.
Resim

Ve boool bol jadeit topladım, sonra onlara ihtiyacım olmadığını farkettim. Neyse dursun bi köşede belki kullanırım sonra. Nası olsa ucuza aldım en kötü daha sonra satarım, zararım yok.
Resim
Resim
Resim

Ve ticaret:
BB2 kafamı yoruyordu. 60t'ye satan varken bb3 basmak delilik. Malzemeler çok daha pahalı. Ben de elimden çıkardım, 14t karşılığı.
Resim

8 martian 18t
Resim

1.5'tan 10 ganoderma sattım.
Resim

Ve 16 tanesini 22t'ye bıraktım.
Resim

8 ytt 5 erbiumla 12 pençe takasladım. Pençenin alıcısı daha çok ve 1.5'a satmak daha kolay.
Resim

Ayrıca bir şifacı açmayı kafaya koydum, pardon zehirci... Çağrı 3 tılsımı ve full attalus bir şifacıyla neler yapabileceğimi görmek istiyorum. İşte tam bu yüzden tabir yerindeyse doğmamış bebeğe don biçmeye başladım.
Resim
Resim
Resim

Hatta malzemelerden bazılarını bile toplamaya başladım.
Resim

5t'ye 12 mavi john. 1t kâr.
Resim

Erbium - kardelen takası, zarar.
Resim

Saf gümüş - kardelen takası, kâr. Tabi bunlar köşk sunucusu için.

Ve 43t'ye bir m1 aldım.
Resim

Amacım bunu bb3'le takaslayıp üstüne 10t vermek ve böylece 53t'ye bb3 almış olmak.
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Bu alışveriş konusunda feyzi senden alacağım sanırım dostum. Yapıyorsun bu işi. :relaxed:
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Sonne yazdı: 08 Oca 2021 10:42 Bu alışveriş konusunda feyzi senden alacağım sanırım dostum. Yapıyorsun bu işi. :relaxed:
Onore ettin
ERG

Fazıl SARRAFOĞLU
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Bosslar sevindirmedi ama attalus asa reçetesi aldım, bu da bir şey.
Resim
Resim

Buz 13 için malzeme toplamaya devam ettim.
Resim

42 peptit 38t, fena değil.
Resim

1t'den xenotim bulunca kaçırmıyorum, ne yazık ki 1 tane varmış.
Resim

İşte bu biraz canımı yaktı. Son üç xenotim kalmıştı eksik. Bütün gün aynı kişiyle pazarlık yapmama rağmen 1.5tan aşağı inmedi, mecbur 3 tane aldım.
Resim

Para azalınca elimizdekileri satmaya devam ettik. Tane 1.5'tan 23 ytt, 17 ganoderma sattım. Tam bu işlem esnasında oyundan attı. Geri döndüğümde 23 ytt kopyalanmıştı. Mecbur yere attım. Çok tuhaf bir histi, bir yandan 23 yttyi göz göre göre yere atıyorsun, öte yandan iradenin buna izin vermesine seviniyorsun. Neyse devam.
Resim

8 ytt ve 6 erbiumu 16t'ye sattım, fena değil.
Resim

Ara Gbz'den gruptaki birine attalus zırh reçetesi düştü. 50 bonodan alıverdim. Böylece doğmamış bebeğimize biçtiğimiz donların sonuncusunu elde etmiş oldum. Geriye sadece düşürülecek Attalus eşyalar kalıyor.
Resim

Bayterapist beni kazıklayıp 1 bujiye 1.5t aldı. Hain.

Doğmamış bebeğe ucuza zehir 13 buldum, 85t. Ama param yetmiyordu. Ben de zaten zarar edeceğim belli olan şu Nerull Mute takılarımı düşündüğümden daha fazla zararla satmak durumunda kaldım.
Resim

Tanesini 60t'ye almıştım, 30t'ye sattım. Evet, biraz acıttı. Ama olsun, sonunda zehir 13'üm var.
Resim

Hemen ileride dehşet saçacak olan yeni şifacıma aktardım tılsımı ve denedim. Bir de artı 5 puan aldım. Şu an oldukça güçlüyüm. Yeri gelmişken Chernobyl'i de sizlerle tanıştırayım.
Resim

Evet saçları ve sakalı yok, çünkü radyasyonla çok uğraşmak onu kanser etmiş. Onun görevi de düşmanlarını kanser etmek.
Tılsımı denedikten sonra büyücüme döndüm ve Bayterapist'le torbasız bir iki el gbz ve bb'den sonra saate gitmeye karar verdik. Bu sefer saat boştu ve sonunda bol bol xenotim kastık, en azından ben. :grin:
Resim
Resim
Resim

Hepsini çekememişim ama 3 saatin sonunda ben 5, Bayterapist 1 xenotim aldı. Olsun en azından o da 1 adet buz 11 aldı. Hemen satın aldım tabi.
Resim

Yine biraz kazıkladı beni ama olsun. Dost kazığına alıştık neticede...

Forumun efsane ismi Tolgarda'nın yüce şahsiyetine bu basımda bize eşlik ettiği için teşekkürlerimi sunarım. E madem malzemeler hazır, ne duruyorum?
Resim
Resim
ERG

Fazıl SARRAFOĞLU
Kullanıcı avatarı
DOLUNAYII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen DOLUNAYII »

Radyasyon çok fena etkilemiş şifacını :') :')
Buz oku 1 3 hayırlı olsun
Saltanat
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

KAZIĞA DEVAMKEEEE
kedi
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

DOLUNAYII yazdı: 08 Oca 2021 19:11 Radyasyon çok fena etkilemiş şifacını :') :')
Buz oku 1 3 hayırlı olsun
Saltanat
Teşekkürler :)
BayTerapi yazdı: 08 Oca 2021 19:33 KAZIĞA DEVAMKEEEE
HAİN
ERG

Fazıl SARRAFOĞLU
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Birinin görevine yardım etmek bahanesiyle girdiğim sığınaklarda uzun zamandır yapmayı özlediğim şeyi yaptım, slot çevirdim. Beni pek özlememiş gibiydiler, hala eşya atmıyorlar. Şunu aldım tabi motorun hakkını yemeyeyim.
Resim

Karaköy bossu kesmedim bugün. Doğrudan ticaret:

Resim
Şifacım için tek efsun ghost takının yeterli olmayacağını düşündüm. 8 martian karşılığı bunu aldım.

Resim
Resim
1.5'dan biraz ipek sattım.

Resim
Biri pençeyle tılsım takaslıyordu, kaçırmadım. Pençe 1.5t, tılsım 2.

Resim
Hedefim bb3 için m1 artı 10t vermekti. Olsun, bu da iyi. 58t'ye denk gelmiş oldu.

Resim
Ve biraz iksir aldım.

Sonrasında Bayterapi'yle saat yoluna düştük tekrar. Bugün şanslı olan oydu. 5-3 yendi beni. İşte skorlarım:
Resim
Resim
Resim

Geçen gün kazık attığını söylediğim Terapist, vicdan azabı duymuş olacak ki bujiyi bu sefer 90 bonodan sattı. Akıllanmış olsa gerek.
Resim

HAYIR AKILLANMAMIŞ. Teşkilatın ona hizmetleri sonucu verdiği, büyük bir gurur kaynağı olan madalyalarını KASADA YER OLMADIĞI İÇİN bana verdi. Allaha havale ediyorum...
Resim

Şifacım için zehir 23 arıyordum ama 120t'den aşağı fiyat çeken görmedim. Sonrasında Terapist'in aydınlatmasıyla belki de zehir 22 yeterli olur diye düşündüm ve basmaya karar verdim. Beğenmezsem daha sonra zehir 23'e de yükseltebilirim. Ayrıca zarara girmiş de olmuyorum, sadece 10-20t daha fazla kazanmış olma şansını tepiyorum. Göze alınabilecek bir risk. Hemen eksik malzemeleri topladım.
Resim

Safranın tanesini 50 bonodan aldım, 30 bonodan alıyordum normalde ama acelem vardı ve tek satıcı buydu.
Resim

Eksik tılsımı aldıktan sonra tüm malzemeler tamamlanmıştı.
Resim

Chernobyl, insanların ruhunu çürütmeye adım adım yaklaşıyor...
ERG

Fazıl SARRAFOĞLU

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön