Herkes anladı o anlamadı be
Developerlara önerim: Nostalji Sunucusu
- 92Gner
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Merkez Tehlike
Re: Developerlara önerim: Nostalji Sunucusu
Biz sevdamızdan vazgeçmiyoruz yinede ne diyelim başka 
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Babacığım senin de anlamadığın kısım isterlerse 59.Seviye'yi getirsinler oyun dengesi şu an koptu. Yeni bölgeye gidecekler grup kurarken diyecek ki; "Bilmemne tılsımı olan savaşçı grup son 1", "Bilmemnereye tılsımlı, bilmemne silahlı büyücü aranıyor." daha çemberlitaş, ne çemberlisi migrat itemlerini dizememiş insanın günahı ne şimdi? Neden geri dönsün bu insan? 39.Seviyelerde bu gibi bölgeler olmadığı için insanların aynı düzeyi yakalama imkanı vardı ama şu an ipin ucu kaçtı. Ha eskiyi eskiye bırakalım önümüze bakalım: örneğin merandan günlük 10 kişi ile nereye kadar bakacaksın önüne yani?SPIEGLEIN yazdı: ↑09 Ağu 2017 17:09Eskiyi eskide bırakmak en iyisi önümüze bakmalıyızKraToSs yazdı: ↑09 Ağu 2017 15:54grup bölgesi yüzünden oyunu bıraktılar şimdi yine bırak mı diyorsuninquisitor94 yazdı: ↑09 Ağu 2017 15:33 Bu tür olaylar şöyle gerçekleşmeli. 29 veya 39 max seviyede bi sunucu açılır. Birkaç hafta ya da ay sonra 49 a çıkartılıp tekrar sıgınak ve junon yeraltıyla gelir. Ardından çt-hol sırasıyla, veya çt ve hol birlikte gelir. Işte o zaman tadından yenmez . Bu tür eskiden yeniye giden sunucu taze kan taze can getirir. Güncellemeden önce aktarım kapalı yeni bi sunucu, eminönünü sollayabilir. Örn : knihgtta manes in tekrar açılması. Bölgeler ve itemler aralıklı zamanlarla açıldı.![]()
![]()

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Usta iyi hoş diyorsun ama tüm sunucular 59 da diyelim bi sunucu 29 da başka bir taraftan bakıldığındada yeni başlayan insan giricek 29 kalıcak tabi öyle bir sunucu olursa bunu belli edeceklerdir zatende sonuçta farklı bir bakış olacaktır oyunculara bende o eski günleri kesinlikle sonuna kadar istiyenlerdenim ama geride bırakmak gerekiyor hatıralarla eskileri anmak bana göre.VatanKIRIM yazdı: ↑09 Ağu 2017 19:12Babacığım senin de anlamadığın kısım isterlerse 59.Seviye'yi getirsinler oyun dengesi şu an koptu. Yeni bölgeye gidecekler grup kurarken diyecek ki; "Bilmemne tılsımı olan savaşçı grup son 1", "Bilmemnereye tılsımlı, bilmemne silahlı büyücü aranıyor." daha çemberlitaş, ne çemberlisi migrat itemlerini dizememiş insanın günahı ne şimdi? Neden geri dönsün bu insan? 39.Seviyelerde bu gibi bölgeler olmadığı için insanların aynı düzeyi yakalama imkanı vardı ama şu an ipin ucu kaçtı. Ha eskiyi eskiye bırakalım önümüze bakalım: örneğin merandan günlük 10 kişi ile nereye kadar bakacaksın önüne yani?SPIEGLEIN yazdı: ↑09 Ağu 2017 17:09Eskiyi eskide bırakmak en iyisi önümüze bakmalıyızKraToSs yazdı: ↑09 Ağu 2017 15:54grup bölgesi yüzünden oyunu bıraktılar şimdi yine bırak mı diyorsuninquisitor94 yazdı: ↑09 Ağu 2017 15:33 Bu tür olaylar şöyle gerçekleşmeli. 29 veya 39 max seviyede bi sunucu açılır. Birkaç hafta ya da ay sonra 49 a çıkartılıp tekrar sıgınak ve junon yeraltıyla gelir. Ardından çt-hol sırasıyla, veya çt ve hol birlikte gelir. Işte o zaman tadından yenmez . Bu tür eskiden yeniye giden sunucu taze kan taze can getirir. Güncellemeden önce aktarım kapalı yeni bi sunucu, eminönünü sollayabilir. Örn : knihgtta manes in tekrar açılması. Bölgeler ve itemler aralıklı zamanlarla açıldı.![]()
![]()
10 kişi evet önüne bakamazsın haklısın bom boş sunucular ama yeni bir sunucunun acılması ve senin başka kalabalık sunucuda başlaman ? fark ne olacak evet para yönünden item yönünden tılsım yönünden yatırım yapmayacaksınız bir süre dediğiniz gibi çemberlitaş öyle böyle zamanla getircekler diyorsunuzda.
Olsa bile yönetim böyle birşeyle vakit kaybetceğini sanmıyorum ben.
Ö. M bakar mısın dostum
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
İstanbul kıyamet vakti bizlere çok güzel anılar yaşattı betadan beri bir oyuncusu olarak zaman zaman bırakmalar başlamalar oldu umarım bundan sonrada eski günlerdeki havamıza dönmemiz ümidiyle

- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Bu bir tercih meselesi. Her plus paketi olan Anka sunucusunda mı oynuyordu? Tercih eden 39.Seviye sunucuda oynar.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Artı 1 diyerek entry mi atıyorum.VatanKIRIM yazdı: ↑11 May 2016 01:36 Evet. Durum ortada. Bu oyuna severek başlayıp ancak sonradan eski, güzel hatıraları unutmamak üzere bırakan eski oyunculardan sadece bir tanesiyim ben. Peki ne oldu da oyuncular bu duruma geldi?
Cevabı açık: Sobee Stüdyo'sunun daha fazla para kazanmak için getirdiği Akçe sistemi ve bu akçe sistemine muhtaç edecek grup bölgeleri. Kim ne derse desin; grup bölgeleri gelmeden önce oyuncular bu kadar bencil değildi. Eminim şu konuşmalar mazide kalmıştır;
"Azul görevim var yardım eder misin?."
"Kızgın Kum görevim var yardım eder misin?"
"Karakürk'e destek grubuna katılacaklar pm."
"Kardeş bölgeye yazar mısın....."
"Meteor sancağa destek!!"
"EM1 Şifacı gelsin Lodoslar 6 kişi!!"
ve biz hiç sıkılmadan hiç şikayet etmeden Azul uyanana kadar beklerdik, Kızgın Kum dirilene kadar sohbet eder fareadamları keserek düşük seviyeli şahsı kasardık, bir kazancımız olmamasına rağmen destek grubu kurardık, plus paketimiz olduğu için olmayanların ricalarını kırmazdık, klan savaşları için can atardık, er meydanlarından zaferle çıktığımızda övülürdük.
Eskiden oyunda bir de denge vardı. 15. Seviye Balyoz ile düello atardık ne ecel getireni ne bıçak sırtı kılıcından bahsediyorsunuz?
Uzun lafın kısası özel bir Nostalji sunucusu açılmalı ve sunucu 39.Seviye olmalı. Grup bölgelerinden ve akçeden arınmış tertemiz bir 39.Seviye nostalji sunucusu. Yoksa oyunu boş yere ayakta tutmanın lüzumu yok tuzlasak yeridir.
Saygılarımla.