Yine ugrasmamislar hazir boss seslerinden birini kullanmislar video sonundaki ses yesil hidraya ait IKV YI oldurdunuz sirf bu oyunu oldurmek icin oynayacagiz : )RaidersAnatolia yazdı:Arkadaşlar yeni fragman geldi taze taze...
Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)
- ADS1940
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)
Parlementxi
Geri Dondum!
viewtopic.php?f=59&t=134891
Geri Dondum!
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Oyunun kapali betasina katildim ve karsilastigim sonuc bekledigimin cok altinda. Hedef secmek mous ile degil tab tusu ile ozellikle bu cok kullanissiz. Hareket etmek icin de mous islev gormuyor. Dinamikler ise de hic kullanisli degil. Tabi ki bu kapali beta ama umarim duzelir. Cunku sizden bunu bekliyoruz. Teşekkurler...
sasırmadık kardesEskiOyuncu5834 yazdı:Oyunun kapali betasina katildim ve karsilastigim sonuc bekledigimin cok altinda. Hedef secmek mous ile degil tab tusu ile ozellikle bu cok kullanissiz. Hareket etmek icin de mous islev gormuyor. Dinamikler ise de hic kullanisli degil. Tabi ki bu kapali beta ama umarim duzelir. Cunku sizden bunu bekliyoruz. Teşekkurler...
auril & DoubleLift
- BVLGARI
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: < Winter Is Coming >
Emin ol daha çok yolu var bu oyunun, bu söylediğin herşey düzeltilecektir. Zaten deli gibi bildirim yapıyor her oyuncu. Yetişmeleri bile epeyce zor. Açık Beta ne zaman ve nasıl olur soru işareti ???EskiOyuncu5834 yazdı:Oyunun kapali betasina katildim ve karsilastigim sonuc bekledigimin cok altinda. Hedef secmek mous ile degil tab tusu ile ozellikle bu cok kullanissiz. Hareket etmek icin de mous islev gormuyor. Dinamikler ise de hic kullanisli degil. Tabi ki bu kapali beta ama umarim duzelir. Cunku sizden bunu bekliyoruz. Teşekkurler...

Keşke tik attığın metini okusaydın kardeş geçmiş olsun şimdiden
GWYNBLEIDD yazdı: Geçmiş olsun kardeş.
İlgili görüntü Zwartan'ın kendi facebook hesabında paylaşıldı. Görüldüğü gibi karakter adı da ZWARTAN. Burada paylaşan arkadaş için sıkıntı oluşturmayacaktır.EYUNAL yazdı:Keşke tik attığın metini okusaydın kardeş geçmiş olsun şimdiden
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
Evet daha sonra gördüm Zwartan'ın Facebook profilinde ayrıca orada ki isime pek aldanma derim sonuçta yazılıp çizilen bir şey neyse olayın ne olduğu belliYorukefe yazdı:GWYNBLEIDD yazdı: Geçmiş olsun kardeş.İlgili görüntü Zwartan'ın kendi facebook hesabında paylaşıldı. Görüldüğü gibi karakter adı da ZWARTAN. Burada paylaşan arkadaş için sıkıntı oluşturmayacaktır.EYUNAL yazdı:Keşke tik attığın metini okusaydın kardeş geçmiş olsun şimdiden
- eyupdayii
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: İnadına Eyupdayı
Şifacı Olarak Beklemedeyim ^_^
Teşkillat '' - Eyupdayı - ''
Teşkillat '' - Eyupdayı - ''
- Kıyametin Geldiği Gün ŞİFA Diye Bağırıyolar...
Eyupdayı
[img][img]http://i.hizliresim.com/KPnNW9.jpg[/img][/img]
http://reddodo.com/cellphones/splash/?sesid=R09EYlJBaG4yeERmSU9QdFp0ODdtOUtQZXkwS1lxVGpSRW8vaXB1RDBqZGxlNGtUUVJGTW5kREpZMEM1VG1lZHJsZWJac2hrZGk4PQ==
Eyupdayı
[img][img]http://i.hizliresim.com/KPnNW9.jpg[/img][/img]
http://reddodo.com/cellphones/splash/?sesid=R09EYlJBaG4yeERmSU9QdFp0ODdtOUtQZXkwS1lxVGpSRW8vaXB1RDBqZGxlNGtUUVJGTW5kREpZMEM1VG1lZHJsZWJac2hrZGk4PQ==
- ADS1940
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Zwartanin facebook adresi linkini aticak varmi
Parlementxi
Geri Dondum!
Geri Dondum!
EYUNAL yazdı:Evet daha sonra gördüm Zwartan'ın Facebook profilinde ayrıca orada ki isime pek aldanma derim sonuçta yazılıp çizilen bir şey neyse olayın ne olduğu belliYorukefe yazdı:GWYNBLEIDD yazdı: Geçmiş olsun kardeş.İlgili görüntü Zwartan'ın kendi facebook hesabında paylaşıldı. Görüldüğü gibi karakter adı da ZWARTAN. Burada paylaşan arkadaş için sıkıntı oluşturmayacaktır.EYUNAL yazdı:Keşke tik attığın metini okusaydın kardeş geçmiş olsun şimdiden
Öyle bir yazıyonuzki sanki asacakalr eksecekler devlet sırırnı ortaya çıkarmış gibi aslının ne olduğunu bilmeden biri atlamış yazmış arkasından yürüyende ilk metni gördünmü kuraları okudunmu sunu yaptınmı okusa ne okumasa ne Etek giydirmişler işte varmı ötesi. Alla alla Simdi test yapanlar kimlerse durmadan foto alıyor bunu biliyonmu vicdanen foto alıyor yayınlamak size kalmış. Yasaktır ama bir resim paylaşıldı diye adamıda linç etmeye gerek yok.
Kurallarda resim almak görsel almak yasak diyor sen katıldısan resim aldınmı almadınmı sonuç evet aldım ama yayınlamadım diyecen ama orda sana görsel almak yasak diyor neden uymadın vicdanen demezlermi.
Bişi olmaz caktırmadan özele pm atablirsiniz
A R Z L O D O S