Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ADS1940
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)

Mesaj gönderen ADS1940 »

RaidersAnatolia yazdı:Arkadaşlar yeni fragman geldi taze taze...
Yine ugrasmamislar hazir boss seslerinden birini kullanmislar video sonundaki ses yesil hidraya ait IKV YI oldurdunuz sirf bu oyunu oldurmek icin oynayacagiz : )
Parlementxi
Geri Dondum!

viewtopic.php?f=59&t=134891
EskiOyuncu5834
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen EskiOyuncu5834 »

Oyunun kapali betasina katildim ve karsilastigim sonuc bekledigimin cok altinda. Hedef secmek mous ile degil tab tusu ile ozellikle bu cok kullanissiz. Hareket etmek icin de mous islev gormuyor. Dinamikler ise de hic kullanisli degil. Tabi ki bu kapali beta ama umarim duzelir. Cunku sizden bunu bekliyoruz. Teşekkurler...
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

EskiOyuncu5834 yazdı:Oyunun kapali betasina katildim ve karsilastigim sonuc bekledigimin cok altinda. Hedef secmek mous ile degil tab tusu ile ozellikle bu cok kullanissiz. Hareket etmek icin de mous islev gormuyor. Dinamikler ise de hic kullanisli degil. Tabi ki bu kapali beta ama umarim duzelir. Cunku sizden bunu bekliyoruz. Teşekkurler...
sasırmadık kardes :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
BVLGARI
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: < Winter Is Coming >

Mesaj gönderen BVLGARI »

EskiOyuncu5834 yazdı:Oyunun kapali betasina katildim ve karsilastigim sonuc bekledigimin cok altinda. Hedef secmek mous ile degil tab tusu ile ozellikle bu cok kullanissiz. Hareket etmek icin de mous islev gormuyor. Dinamikler ise de hic kullanisli degil. Tabi ki bu kapali beta ama umarim duzelir. Cunku sizden bunu bekliyoruz. Teşekkurler...
Emin ol daha çok yolu var bu oyunun, bu söylediğin herşey düzeltilecektir. Zaten deli gibi bildirim yapıyor her oyuncu. Yetişmeleri bile epeyce zor. Açık Beta ne zaman ve nasıl olur soru işareti ??? :) :) :) Ayrıca kapalı betadan çok birşey beklemiyordum, beni şaşırtmadılar. Beklentini yüksek tutman senin hatan. :D
Resim
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Keşke tik attığın metini okusaydın kardeş geçmiş olsun şimdiden
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Yorukefe »

GWYNBLEIDD yazdı: Geçmiş olsun kardeş.
EYUNAL yazdı:Keşke tik attığın metini okusaydın kardeş geçmiş olsun şimdiden
İlgili görüntü Zwartan'ın kendi facebook hesabında paylaşıldı. Görüldüğü gibi karakter adı da ZWARTAN. Burada paylaşan arkadaş için sıkıntı oluşturmayacaktır.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Yorukefe yazdı:
İlgili görüntü Zwartan'ın kendi facebook hesabında paylaşıldı. Görüldüğü gibi karakter adı da ZWARTAN. Burada paylaşan arkadaş için sıkıntı oluşturmayacaktır.
Evet daha sonra gördüm Zwartan'ın Facebook profilinde ayrıca orada ki isime pek aldanma derim sonuçta yazılıp çizilen bir şey neyse olayın ne olduğu belli
Kullanıcı avatarı
eyupdayii
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: İnadına Eyupdayı

Mesaj gönderen eyupdayii »

Şifacı Olarak Beklemedeyim ^_^

Teşkillat '' - Eyupdayı - ''
- Kıyametin Geldiği Gün ŞİFA Diye Bağırıyolar...
Eyupdayı
[img][img]http://i.hizliresim.com/KPnNW9.jpg[/img][/img]

http://reddodo.com/cellphones/splash/?sesid=R09EYlJBaG4yeERmSU9QdFp0ODdtOUtQZXkwS1lxVGpSRW8vaXB1RDBqZGxlNGtUUVJGTW5kREpZMEM1VG1lZHJsZWJac2hrZGk4PQ==
Kullanıcı avatarı
ADS1940
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ADS1940 »

Zwartanin facebook adresi linkini aticak varmi
Parlementxi
Geri Dondum!

viewtopic.php?f=59&t=134891
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

EYUNAL yazdı:
Yorukefe yazdı:
Evet daha sonra gördüm Zwartan'ın Facebook profilinde ayrıca orada ki isime pek aldanma derim sonuçta yazılıp çizilen bir şey neyse olayın ne olduğu belli

Öyle bir yazıyonuzki sanki asacakalr eksecekler devlet sırırnı ortaya çıkarmış gibi aslının ne olduğunu bilmeden biri atlamış yazmış arkasından yürüyende ilk metni gördünmü kuraları okudunmu sunu yaptınmı okusa ne okumasa ne Etek giydirmişler işte varmı ötesi. Alla alla Simdi test yapanlar kimlerse durmadan foto alıyor bunu biliyonmu vicdanen foto alıyor yayınlamak size kalmış. Yasaktır ama bir resim paylaşıldı diye adamıda linç etmeye gerek yok.

Kurallarda resim almak görsel almak yasak diyor sen katıldısan resim aldınmı almadınmı sonuç evet aldım ama yayınlamadım diyecen ama orda sana görsel almak yasak diyor neden uymadın vicdanen demezlermi.

Bişi olmaz caktırmadan özele pm atablirsiniz :D :D :D :D :D siizn yerinize ben ifşa ederim.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön