Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü

Mesaj gönderen Retaliation »

Teşekkür ederim Emre. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen selitelis1046 »

Hayırlı olsun tılsım . Gerçekten kendim kazanmış gibi sevindim . 1 haftaya sunucunuzdayım bu günlük tutanlarla vakit geçiricem . Nedense bana eğlenceli kişiler olduğunuz kulaklarıma fısıldanıyor .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen TabipYarbay »

Tebrikler hayirlı olsun.
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Teşekkür ederim. Sunucumuzda başımızın üstünde yeriniz vardır. Elbette ki bekleriz. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün aktivitesi bol bir gündü.Ama hesap yapmaktan kafam allak bullak oldu tabiri caizse.Dükkanda indirim var haberini duyunca lonca olarak gerçi 5 kişiden 4ü yüklemeye karar verdi.Ayrıca AFRASİYAB Bey'e teşekkürler.Baya tartıştık avatar hakkında.Sonunda şuan ki haline karar kıldık.Onu baya yordum.Tekrardan teşekkürlerimi iletiyor ve kusura bakmamasını istiyorum.Devam edelim,akçe diyorduk.Şanslıyım ki maaş günüm yaklaşıyor.Bu da tılsım için bana avantaj sağlıyor.Şunu yazarken bile sırtlan gibi gülümsedim açıkça konuşmak gerekirse. :twisted:

Velhasıl genelde hesap kitap işi ile uğraşmayan biriyim.Ticaret zekam arkadaşlarımdan geriydi.Ama şu tılsım elden gittikten sonra(ne tılsımmış be arkadaş)gözümüz açıldı.Ben de madem indirim var,plus da bitiyor.Haydi bir Kondrit satışı yapayım istedim.7 m'den satmaya başladım.Bir tane alan oldu,sonra toplu alan.
Resim

Toplu alan arkadaşa baya laf anlatmaya çalıştım.Kendisinin 111M parası varmış ve benim elimde de 17 kondrit vardı.16 tane vereyim dedim ki 1M zararda oluyorum.Sonra dedi ki 16 taneye 105 vereyim.Dedim 105M'e 15 tane verebilirim.Kendisi de benim gibi Y2 basıyormuş.Son sadece Kondrit kalmış arkadaşta.Alttan girdik üstten çıktık,her zamanki gibi vicdani yönüm ağır bastı zararım 4.5M'ye çıkarak 17 kondriti de sattım.Son elimde kalanı da aynı şahsın arkadaşı aldı.
Resim

Kendim de girdiğim zararı kendisine söyledim.
Resim

Hol'de raylarda iken tanıdık bir Arz arkadaş Def 2 3 tılsımı olmasına rağmen geldi saldırdı bana.Haydar'ı devreye soktum ve elime de Hidra Nefesi Çift Bıçak'ı alarak karşılık verdim.Kendi nickimde de olduğu gibi Retaliation=Misilleme,karşılık verme. ;)Haydar sağolsun baya üstünlük kurduk,10 canı kala deparlayıp kaçtı. :D
Resim

Arz baskını sonucu aldığım kp.Bugün Arzlar baya savaşa susamıştı.Handan Hanım Kurban istiyor galiba ;)
Resim

Galiba bir oyun hatası,canım ve kudretim doluyor gözükse de kudret dolmuyordu.Gruptaki arkadaşıma durumu bildirdim ve Alt+F4 çektim ve tekrar giriş yaptım,düzeldi.
Resim

EsedullahBüyü yani Ali Ağabey'imizin Hol'de Arzlar ile savaşırken,onlardan bıkmış bir bölge konuşmasından yazdığı bir söz.Hoşuma gitti fotoğraf aldım,umarım sakıncası yoktur.
Resim

Saate doğru yola koyulduk,baya acemiydim.Her ayağımın altına çanta düşüşünde seviniyordum ama kursakta kalıyordu bu sevinçler.
Resim

Kendisi ile yaptığım ikinci alışveriş oldu bu.Forumdan da tanıdığımız Raskolnx yani CABOOSE'un tankı BÜROKRAT'ta iken Xenotim sattığını duydum.Bana özel indirim olur mu dedim.Kırmadı yaptı sağolsun.Daha ondan alacaklarım var,buradan görürse cevaplamasını rica ediyorum.
Resim

Bir alım-satım konusu açtım.Şöyle bir paylaşmak istedim.Ek olarak 1 tane de Jadeit eksikmiş bende.Onu yazmayı unutmuşum.Var olan materyaller olursa,bana imzamdaki karakterlerimden ulaşabilirsiniz.
viewtopic.php?f=5&t=135514

Günün Sözü:
Aldıklarımızla hayatımızı kazanırız verdiklerimiz ise hayatı hayat yapar. -Arthur Asle

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle.
Resim
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Huzursuzluğum

Mesaj gönderen romendiyojen »

Yanlıs mı goruyorum bura kıyamet yazarının gunlugumu bu arada haydar baya ıs yapmıs :)
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

romendiyojen yazdı:Yanlıs mı goruyorum bura kıyamet yazarının gunlugumu bu arada haydar baya ıs yapmıs :)
Hahaha.:D :D Yönetimin oylaması ile evet.Haydara gelirsek her gün antrenmanlara çıkartıyorum keratayı. :) :)
Resim
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Az kaldı , Reta bomba gibi dönüyor ;)

Ayrıca zehir tılsımı Serkan'ın hoşuna gidebilir :)
nymphe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kadıköy Acil

Mesaj gönderen nymphe »

Şekil olmuş kıyamet yazar unvanı hayırlı olsun. :)
Son..
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

nymphe yazdı:Şekil olmuş kıyamet yazar unvanı hayırlı olsun. :)
Teşekkür ederim. :)
Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön