Seven yazdı:Güzel olmuş eline sağlık biraz hızlı yanıp sönüyor ama olsun emek var işin ucunda Teşekkür ederim.
Yanıp sönme hızı biraz daha yavaş yapılabilirdi ama ben yapmak istemedim, çok beklerse göze hoş gelmez diye düşündüm, kararlılığı gören insanların hoşuna gideceğini düşünmedim.
Seven yazdı:Güzel olmuş eline sağlık biraz hızlı yanıp sönüyor ama olsun emek var işin ucunda Teşekkür ederim.
Yanıp sönme hızı biraz daha yavaş yapılabilirdi ama ben yapmak istemedim, çok beklerse göze hoş gelmez diye düşündüm, kararlılığı gören insanların hoşuna gideceğini düşünmedim.
Fikirleriniz benim için önemlidir. Sadece nasıl bir şekil olacağını söylerim, gerisi sana kalmış nasıl güzel durduysa öyle paylaşırsın yapan kişi sensin elbette denemişsindir yavaş olsa nasıl olurdu diye
Seven yazdı:Fikirleriniz benim için önemlidir. Sadece nasıl bir şekil olacağını söylerim, gerisi sana kalmış nasıl güzel durduysa öyle paylaşırsın yapan kişi sensin elbette denemişsindir yavaş olsa nasıl olurdu diye
Hızlıyı da yavaşı da denedim ve en ideal görüntünün 0.25 saniye olduğunu gördüm. Güle güle kullan.
ARON yazdı:Selam,
Çalışmalarınız harikulade başarılarınızın devamını dilerim.Hazır yazmışken bende ufak bir şey rica etmek istedim.
Şu resmi kullanarak ve bir ARON yazılı ve birde RıfatSIRAKAYA yazılı yaparsanız sevinirim..Çalışmayı sizin zevkinize göre bırakıyorum,umarım ortaya iyi çalışmalar çıkacaktır..
Dayı, umarım beğenirsin. Renk belirteydin keşke, aklıma ilk geleni yaptım. Beğenmezsen bir geri bildirimine bakar.