Forum Rütbeleri
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: Forum Rütbeleri
Oyuna ve foruma hiçbir artısı olmayan hatta zarar verecek sadece alın size yenilik demek için yapılmış bir şey.
- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehitler Ölmez
Bir Nevi HakaretHengames yazdı:İskele babası nedir arkadaş... :mrgreen:
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Serin bir İstanbul sabahıydı saat 5 suları.. Oyuncuların kalabalık olduğu zamanlar, yine her zamanki gibi oyuna giriş yapılamıyordu. Herkes foruma akın etmiş üstelik bu hatayla ilgili bir konu açılmıştı, başlığı şuan aklıma gelmiyor o konuda tanımıştım onu ve bir oyun hatasının hayatımın hatasına dönüşmesini uzaktan izler gibiydim göz göre göre..
HİPHOPSTYLE
- PawnER
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organ Mafyası
Pişmiş aşa su katıyorsunuz. Adamlar böyle uygun görmüş emek harcamış yapmış! Bizede kullanmak düşer.(Kullanmak istemeyenler için devre dışı bırakma seçeneği olabilirdi)

Organ söküm-dikim işi yapılır. Organlarınızı bize bağışlayın! (Minimum bir kalp iki böbrek kabul edilir.) -Acıtmaz Organcılık / Ali Acıtmaz
bir zararı yok zaten çokta değişen bişey olmadı ama daha güzel bişeyler yapabilirlerdiPawnER yazdı:Pişmiş aşa su katıyorsunuz. Adamlar böyle uygun görmüş emek harcamış yapmış! Bizede kullanmak düşer.(Kullanmak istemeyenler için devre dışı bırakma seçeneği olabilirdi)
Nothing
Yenilik yapılmıyor diyenleri susturmak için yapılmış bir şey. Başka amaç yok.EscapisT yazdı:Oyuna ve foruma hiçbir artısı olmayan hatta zarar verecek sadece alın size yenilik demek için yapılmış bir şey.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- turna
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: loncamkalmadıkibenim
bence şirin olmuş bi oyuna sürekli yenilik getirmek saçma zaten tılsımlar o kadar yaygınlaşmadı, ki malzemeler ucuzlayıp genelince üretim tılsımı görmeye başlayınca yeni bir yenilik gelebilir sanki 
TURNA-katreimatem-Çalıkuşu (eskilerin disiceza'sı) (meran)
TURNA- TURNAII- Küçükörtmen (eminönü)
TURNA- TURNAII- Küçükörtmen (eminönü)
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Katılıyorum. Xenotim 12 13 milyon iken, değerli bir tılsım 600'den başlayıp 850-900 milyona kadar çıkabiliyorken, 2000 küsür hasarlı büyücüler Çemberlitaş'a alınmıyorken, oyun içi yenilik beklemek şimdilik absürt olur..turna yazdı:bence şirin olmuş bi oyuna sürekli yenilik getirmek saçma zaten tılsımlar o kadar yaygınlaşmadı, ki malzemeler ucuzlayıp genelince üretim tılsımı görmeye başlayınca yeni bir yenilik gelebilir sanki

- Tertip
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Tek Yumruk
Forum yeniliği olarak teşekkür veya beğen/beğenme butonu eklenseydi rütbe sisteminden daha yararlı olabilirdi kanaatindeyim. Yinede teşekkür ediyoruz.

- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: HUN
Bu Sıstemın GeLmesı Daha Cok Forum KırLıLıgıne YoL Acıcak Dıye Dusunuyorum
yada Ikv Yonetımının Dusuncesı Su Yondedır Herkes HesabLarının Rutbesıne Bakarak Daha Az Uygunsuz Icerıkde DavranıcakLarını DusundukLerı Icın Bana Gore Tabı.