Yağmurlu ve soğuk bir kış günü, yırtık pırtık paltolar giymiş iki çocuk kapımı çaldı.
"Eski gazeteniz var mı, bayan?"
Çok işim vardı. Önce hayır demek istedim, ama ayaklarına gözüm ilişince sustum. İkisinin de ayaklarında eski sandaletler vardı ve ayakları su içindeydi.
"İçeri girin de size kakao yapayım." dedim.
Hiç konuşmuyorlardı. Islak ayakkabıları halıda iz bırakmıştı. Kakaonun yanında reçel ekmek de hazırladım onlara, belki dışarıdaki soğuğu unutturabilir, azıcık da olsa ısıtabilirdim minikleri.
Onlar şöminenin önünde karınlarını doyururken ben de mutfağa döndüm ve yarıda bıraktığım işleri yapmaya koyuldum.
Oturma odasındaki sessizlik dikkatimi çekti. Bir an kafamı uzattım içeriye küçük kız elindeki boş fincana bakıyordu.
Erkek çocuğu bana döndü ve
"Bayan, siz zengin misiniz?" diye sordu.
"Zengin mi? Yo hayır!" diye cevaplarken çocuğu, gözlerim bir an ayağımdaki eski terliklere kaydı. Kız elindeki fincanı tabağına dikkatle yerleştirdi ve
"Sizin fincanlarınız ve fincan tabaklarınız takım." dedi.
Sesindeki açlık, karın açlığına benzemiyordu. Sonra gazetelerini alıp çıktılar dışarıdaki soğuğa.
Teşekkür bile etmemişlerdi, ama buna gerek yoktu. Teşekkür etmekten daha öte birşey yapmışlardı. Düz mavi fincanlarım ve fincan tabaklarım takımdı.
Pişirdiğim patateslerin tadına baktım. Sıcacıktı patatesler.
Başımızı sokacak evimiz vardı.
Bir eşim vardı ve eşimin de bir işi, bunlar da fincanlarım ve fincan tabaklarım gibi uyum içindeydi.
Sandalyeleri şöminenin önünden kaldırıp, yerlerine yerleştirdim.
Çocukların sandaletlerinin çamur izleri halının üzerindeydi hala. Silmedim ayak izlerini. Silmeyeceğim de. Olur ya; unutuveririm ne denli zengin olduğumu.
Siz sakın unutmayın ne kadar zengin olduğunuzu. Ben unutmayacağım.
&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
Beğendiğiö bir yudum hikayeyide paylaştım 
aykut gökçe
Unutmadan iyi akşamlar herkese 
aykut gökçe

Üye listesi çalışmam
aykut gökçe
ElitConan yazdı:
Üye listesi çalışmamdahada geliştirerek görsel açıdan ve katılmak isteyenler için geliştirilebilir.beğenirseniz bundan sonra böyle yayınlarım üye listesini beğenmezseniz eskiye dönelim
Selamın Aleyküm , İyi Geceler .
Aykutçum Gerçekten Güzel Bir Çalışma . Basit Olsa da İyi Düşünmüşsün

-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Aleyküm selam Aykut liste yapma düşüncen güzel , fakat listede eksiklikler var örnğ. bazı isimleri yazmamışsın .
Bunun üzerinde çalışılırsa elbette daha da güzelleşebilir ve deneyebiliriz
Bu arada eski üyelerimizden Berat tekrar oyuna dönmüş bulunuyor listeye ekleyin , Nick'i Pardusxtürkmalı . Onunla beraber Cesurlar Loncasından 2 eski üyede bize katıldı Onlarıda isimleri kesinleşince ekleteceğim listeye.
Bunun üzerinde çalışılırsa elbette daha da güzelleşebilir ve deneyebiliriz
Bu arada eski üyelerimizden Berat tekrar oyuna dönmüş bulunuyor listeye ekleyin , Nick'i Pardusxtürkmalı . Onunla beraber Cesurlar Loncasından 2 eski üyede bize katıldı Onlarıda isimleri kesinleşince ekleteceğim listeye.
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
Aykut liste hoş olmuş elinden gelirse biraz daha düzenle detayları filan o zaman daha güzel olur 
Birde hafızam beni yanıltmıyorsa bende lonca kurucusuyum ve birde tiryaki ve darlin gibi isimlerde eksik kalmış
Birde hafızam beni yanıltmıyorsa bende lonca kurucusuyum ve birde tiryaki ve darlin gibi isimlerde eksik kalmış
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
tiryaki ve darlin 9 ve 10. sırada.bazı üyelerimizin diğer karekterlerini tam olarak bilmediğim için ekleyemedim.arka planı ve bazı detayları loncamıza has renklerle ve şekillerle süslemeyi planlıyorum.şuanlık basit office programlarını kullandım.profesyonel programları indircem ozaman daha güzel bir listeyle karşınızda olacam 
aykut gökçe
- MaMy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Lonca: De Va
Lodosxbudainsan yazdı:Loncanız hayırlara vesile olması dileğimle...
LODOXBAŞKAN
Bayan karakter kullanmış bir de yahuElitConan yazdı:
Üye listesi çalışmamdahada geliştirerek görsel açıdan ve katılmak isteyenler için geliştirilebilir.beğenirseniz bundan sonra böyle yayınlarım üye listesini beğenmezseniz eskiye dönelim

aLpoS
xScHooLBoyx