Selamünaleyküm.
Dostluklar, arkadaşlıklar artarak devam etsin. Hayat gönlünüzce olsun.
Börteçine Usta--- Arif YAMAN
MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....

[right]Arif YAMAN[/right]
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Herderde,NcaTubiş AzbekleGeliyorum Hakkında !
Arkadaşlar bu kişiler loncamıza sızarak hırsızlık yapmayı hedeflemiş ama arastırmalarımız sonucu gerçek kimlikleri ortaya çıkmıstır.Tuğba dülger isimli kişinin facebook profilindeki fotoğrafın sahte olduğu,fotoğrafın gerçek sahibinin bulunması ile ortaya çıkmıstır.
Çalıstığını idda ettiği iş yerine yapılan araştırmalar sonucu böyle bir kişinin olmadığı bildirilmiştir.Akabinde bu kişiler loncadan ilişkisi kesilmekle birlkte kendisine sağladığımız materyaller geri alınmıştır.
Sene 2008 de başlayan istanbuloyun maceram uzun süredir tılsımda kuklacıda ankada ve diğer bir çok sunucuda devam etmiştir.Tılsıma çok emek verdim tılsımda çok kişiye yardım ettim onlar bilirlerki klanda yapılan iddalar asılsızdır.Bu oyuna sayısız emeğim var ama bu yaftalamalar beni o kadar üzdüki anlatamam Sizlerden ricam eğer bir gıram sizlere hakkım geçti ise bir güzel sohbette bir kelime konustuk isek.Bu kişileri sunucuda barındırmayın alışveris yapmayın bölgeye girmeyin.
Tılsım bir ailedir,Bunu göstereceğinize inanıyor ve güveniyorum.
Sahinx
LEPRECHAUN
Sahmeran
AKSU
Çalıstığını idda ettiği iş yerine yapılan araştırmalar sonucu böyle bir kişinin olmadığı bildirilmiştir.Akabinde bu kişiler loncadan ilişkisi kesilmekle birlkte kendisine sağladığımız materyaller geri alınmıştır.
Sene 2008 de başlayan istanbuloyun maceram uzun süredir tılsımda kuklacıda ankada ve diğer bir çok sunucuda devam etmiştir.Tılsıma çok emek verdim tılsımda çok kişiye yardım ettim onlar bilirlerki klanda yapılan iddalar asılsızdır.Bu oyuna sayısız emeğim var ama bu yaftalamalar beni o kadar üzdüki anlatamam Sizlerden ricam eğer bir gıram sizlere hakkım geçti ise bir güzel sohbette bir kelime konustuk isek.Bu kişileri sunucuda barındırmayın alışveris yapmayın bölgeye girmeyin.
Tılsım bir ailedir,Bunu göstereceğinize inanıyor ve güveniyorum.
Sahinx
LEPRECHAUN
Sahmeran
AKSU

LEPRECHAUN
-
- FareAdam Düşmanı
Ellerin semaya,dillerin duaya,gönüllerin Mevlaya yöneldiği bu mübarek Regaip gecenizi kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim .
Tılsım : YalnızAdam
Tılsım : YalnızAdam
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
Selamın Aleyküm,
kandilinizi ve işçi(emek) bayramınızı kutlarım.
Alp abi yaşıyormusun?
Yaşıyorsan Halinizi hatrınızı soralım diye foruma gireyim dedim.
Senin gibi tılsımda dayanışma ekibi kuracak birilerine ihtiyaç var artık şu zamanlarda , oyun çocukların oyunudur diyoruz fakat birçok sapıtmalar ve hırsızı putlaştırmalar ortaya çıkıyor ki ağzımız açık kalıyor. Allah ıslah etsin yanlışı olan tüm kullarını.
Alp abi yaşıyormusun?
Senin gibi tılsımda dayanışma ekibi kuracak birilerine ihtiyaç var artık şu zamanlarda , oyun çocukların oyunudur diyoruz fakat birçok sapıtmalar ve hırsızı putlaştırmalar ortaya çıkıyor ki ağzımız açık kalıyor. Allah ıslah etsin yanlışı olan tüm kullarını.
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Selamun aleyküm,
Börteçine ailesi adına Regaib Kandilinizi mübarek ederim muhabbet ehli. Allah hayırlısıyla tekrarına erişmeyi nasib etsin.
Aha da Rocnqpung, adını doğru söyleyen tek kişiydim.
İyisindir inşallah Numan üstadım, seni buralarda görmek çok güzel. 
Börteçine ailesi adına Regaib Kandilinizi mübarek ederim muhabbet ehli. Allah hayırlısıyla tekrarına erişmeyi nasib etsin.
Aha da Rocnqpung, adını doğru söyleyen tek kişiydim.

Bilmez miyim ustam nasılda sevinmiştim ismim ilk kez doğru söylendi diye 
Hamdolsun tabir-i caizse yuvarlanıp gidiyoruz , sizleri sormalı
iyidir umarım işler güçler
Hamdolsun tabir-i caizse yuvarlanıp gidiyoruz , sizleri sormalı
iyidir umarım işler güçler
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Çok şükür Numan üstadım. Allah bugünümüzü aratmasın. Eski dostlarımızı ve loncadaşlarımızı bir araya toplamaya, sunucuyu bir nebze de olsa eski muhabbet ortamına döndürmeye çalışıyoruz.
Uzun bir ara vermiştik, şimdi elhamdülillah hepimiz buradayız. 

Rocnqpung yazdı:Selamın Aleyküm,
Alp abi yaşıyormusun?Yaşıyorsan Halinizi hatrınızı soralım diye foruma gireyim dedim.
Aleyküm selam.
Hamdolsun iyiyim Numan kardeşim , inşallah sende iyisindir.
Şu an itibariyle ikv yi indirmeye başladım.
Duyanlara duymaynlara duyrulur
Bekliyorum canlar hepinizi...
çok sevindim hepinizin geri dönmesine, arada bir giren birinin izlenimi olarak sunucunun gerçekten çok kötü bir duruma döndüğünü ve bunun hep böyle gideceğini düşünüp durmuştum, geri dönmeniz bir hayli umut verici
umarım bu vesileyle tılsımın eski güzel muhabbet ortamına bir dönüş yapmış oluruz
umarım bu vesileyle tılsımın eski güzel muhabbet ortamına bir dönüş yapmış oluruz
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Donquixote Family
Oyuna başla ihtiyar, oyuna başla.
:lol:
:lol:
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~