KHoLPaSHaLi LoNCaSı ~~Since 2008~~

Meran sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Royalyor
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: KHoLPaSHaLi LoNCaSı ~~Since 2008~~

Mesaj gönderen Royalyor »

Kholpashalixeva yazdı:Bilgi edinilmeden fikir edinilmez. loncamız hakkında ne kadar bilgiye sahipsiniz ki aslı olmayan ithamlarda bulunma cesaretini kendinizde buluyorsunuz şaşırtıcı! bunu cahil cesareti olarak değerlendiriyorum konuyu tartışma alanına çevirmemenizi rica ediyorum. İyi forumlar.

En tahammül edemediğim şey kiminle konuştuğunu bile bilmeden konuşmuş olmak için konuşan, üstelik konuştuğu herşeyin zıttı birşekilde davranan, kişilik ve mevki sorununu bir lonca üyesi olmakla aştığını zanneden! insanlarla muhattap olmaktır:) O loncanın 3 kişi ile kuruluşunu bilirim, hatta lonca degil arkadaş grubu olarak kurulduğunu sonra loncaya dönüştünü! Plaxın oyuna ilk gelişini labirentteki akreplerle savaşını! İste benim anlattığımda tam buydu! Senin gibiler geldi lonca bozuldu.
Eskilerin yeri senin gibilerle dolarmıydı oysa! Kralın tahtına şaklaban oturabilirmi hiç? Birdaha sana ait olan o cahil cesaretinle ortaya zıplama!
Kullanıcı avatarı
Kholpashalixeva
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kholpashalixeva »

forum kurallarını okumanı ve konuyu idrak edip mesaj yazmanı tavsiye ederim. iyi forumlar
Meranyıldızıı Merancadısı Kholpashalixeva Kholpashalixtwty
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Excellence »

Bilmiyorum haddim mi ama 2 sayfadır konunuzda çok tartışma içerikli mesajlar var.Bu yüzden konunuz kapansın istemem.Konunuza saldıran kişileri yöneticilere bildiriniz onlar gerekeni yaparlar.Saldıran kişilere cevap vermeyin yoksa konunuz kapanır bilgilendirmek istedim.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
Royalyor
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Yaw meranda son zamanlardamı türedi bu kapağı birtürlü kapatamayanlar :)) İnna sabirin :)
Kullanıcı avatarı
Kholpashalixeva
İskele Babası
İskele Babası

yeni üyelik toplam 5 mesaj yazmış ve 3 ü kholpashalix konusunda seviyesizlik ve art niyet kişinin benzer karalayıcı iletileri devam ederse kişi ve kişilere hakaretten iletileri rapor edilecek.
Kullanıcı avatarı
Royalyor
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Yeni dedigin üyelik 6 ARALIK 2009 tarihli:) Yani senin üyeliğinden eski:) Az mesajım var çünkü senin gibi herşeye zıplamam.Bu kadar boş şeyler yazarak kendini bana tam anlamı ile tanıttın:) parmaklarımı boşuna yormuşum:) 5 yaşındaki yiğenimle daha dişe dokunur şeyler konuşayım ben:)
İyi forumlar arkadaşlar
Kullanıcı avatarı
zeydan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen zeydan »

Royalyor yazdı:Yeni dedigin üyelik 6 ARALIK 2009 tarihli:) Yani senin üyeliğinden eski:) Az mesajım var çünkü senin gibi herşeye zıplamam.Bu kadar boş şeyler yazarak kendini bana tam anlamı ile tanıttın:) parmaklarımı boşuna yormuşum:) 5 yaşındaki yiğenimle daha dişe dokunur şeyler konuşayım ben:)
İyi forumlar arkadaşlar
Olm Seni Beyazların içinemi atam Renklileremi xD Forum Krililiği Yapma lan
ResimResimResimResim
KhoLpashaLixLaW
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen KhoLpashaLixLaW »

Kholpashalisesil yazdı:Kholpashali kendine musluman bir loncadır yardım istersin terslerler , yanlarına gitmek istersin yok şimdi çıkıcam yaparlar çok soğukluk var arada denincede hiç yaklaşmıyorsunki derler biri adada milyonluk kp kasar zırnık koklatmaz , diğerini lonca içinde naylon yapar yanına gidersin kovar , benden bişey isteme der yani 3 4 arkadaş etrafında dönüyor lonca bunlarda birbirlerini reelden tanıyorlar İyi adam kullanıyorlar orası kesin ve bütün yaptıkları yardım bana 30 m yi geçmez 3 senede onuda fazlasıyla iade ettim yazıklar olsun.....

Aslında kalkıp şu an sana bişeyler anlatma cabasina girmezdim ama sana kalan bi saygim vardi onu da bu yaziyi yazdirarak tüketeceksin. Bilmiyorum inkar eder misin dogrular misin pesinde kosmalarimizi ? senin su durumun icin ne kadar ugrastigimizi ? Önce sana oyunla ilgili birkac bilgi vereyim .. Oyun bireysel bi oyun sonucta ben sana kp kasmak exp kasmak para vermek item vermek vs yapmak zorunda degilim Onur - ki yapmamiza ragmen - 3-4 arkadas etrafinda dönen reelden tanisan adamlarin kullandigi bir lonca olsaydi Loa Leo ve benim etrafimda donerdi lonca peki bu kadar insan salak da sen mi akillisin o insanlarin kendilerini bize ezdirmek gibi bir mecburiyetleri mi var ? Resmen ağlanma mesajlari okudum senden.. Daha benim kurucu oldugum karakterim 47 level bunu biliyosun .. Bütün karakterlerimdeki parayi toplasan 5 milyonu gecmez bunu da biliyosun .. Ama ben egleniyorum oyun oynarken. Cünkü fark ne biliyo musun sen loncayi itemdir paradir expdir icin kullanmissin onu anladim bizse oynadigimiz oyuna renk katmak icin cünkü amac eglenmek , hirslanmak degil bizim amacimiz. Seni loncaya alirken sana exp kasariz para veririz onu bunu yapariz dedik mi? oyuna ara verdin döndün yine aramiza aldik madem bizi boyle biliyodun neden tekrar aramiza girdin ? Loncaya giren cikan kendi istegiyle birakan cikarilan arkadaslarimiza bir sor bakalim bizi nasil tanimislar neden cikmislar ? Oyunda bulunan hemen hemen herbiri hala sanal olarak da olsa arkadasimiz konusuruz muhabbet ederiz. Bunca insan beraber hareket ederken birlkte eglenebilirken sen neden bizden uzak kalmissin bir de kendine sor bakalim ? Cool boy tavirlarini sergileyen ben tinlamam rolleri oynayan ben miydim Onur ? yazdigin mesajlarda gercekten kücülmüssün bunu bizi kötüledin diye demiyorum yanlis anlama soyle mesajlara dön bir daha oku anlamana yetecektir. Bu yaziyi yazarak sana kalan saygimi da tükettigine göre artik sen yoluna biz yolumuza bu konuyu fazla isgal etme.
I know you'll be a sun in somebody else's sky, but why , why can't it be mine !
Pearl Jam-Black

Plax & Law - Rock & Castiell
Kullanıcı avatarı
Kholpashalixeva
İskele Babası
İskele Babası

forumu az çok takip eden herkes lonca hakkında fikir sahibi olabilir ama bilmek ve sallamak ayrı şeylerdir git başka konulara kafannı yor yok "yazık olmuş" sanki tümden oyunu bırakmışısız yada ölmüşüz Kholpashalix loncası sağlam ve ayaktadır gücünü de herkese ispat etmiş bilinen saygın bir loncadır sen daha oyun nick ini açıklayamazken hala biliorum eski, üyeyim diye atıflarda bulun sewiyesiz ama aşağıdaki cevap senin anlayacağın dilden sana daha fazla cevap vermiyorum e tüm iletilerini kişiye hakaretten şikayet ediyorum. Nick ini belirtemediğin yeni üyeliğinde bol post kasmalar
zeydan yazdı:
Royalyor yazdı:Yeni dedigin üyelik 6 ARALIK 2009 tarihli:) Yani senin üyeliğinden eski:) Az mesajım var çünkü senin gibi herşeye zıplamam.Bu kadar boş şeyler yazarak kendini bana tam anlamı ile tanıttın:) parmaklarımı boşuna yormuşum:) 5 yaşındaki yiğenimle daha dişe dokunur şeyler konuşayım ben:)
İyi forumlar arkadaşlar
Kullanıcı avatarı
SimonxDoRLeo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SimonxDoRLeo »

zeydan yazdı:
İyi forumlar arkadaşlar

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-
Resim
Resim

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.

“Lonca İletişim” sayfasına dön