Ace of Spades [AS]

Kuklacı sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Ace of Spades [AS]

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar,

Konumuzun bazılarının kişilikleri gibi kirlenmesini istemiyorum fakat , insan bir şeyleri başaramayıp bunu yediremeyince böyle sonuçlar doğuruyor demek ki :)

RoA durumunuz çok vahim. Neden bu kelimeyi kullandın diyen arkadaşlar için açıklayayım;

RoA'ya yapılan başvuruları sadece yönetim paneline giriş yapabilen sayılı kişiler görebilir, lonca kuralları dahilinde asla başka biri bunu göremez ve lonca forumu dışında paylaşamaz.
Bunu bura da paylaşarak ve paylaşılmasına göz yumarak ilk acizliğinizi gösterdiniz.

Olayın diğer boyutu ise bu acizliği ve çekememezliği yönetim paneline erişebilen kişilerden birinin yapmış olması ki biz neremizle gülelim buna bilemiyoruz.

Bu kadar düşmeyin :(

Acıyoruz..
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

sansar
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen sansar »

Rivalxmelodi yazdı::) Milattan Önce Olmuş Bir Olay. Unutmayınki Sizin Üyeleriniz'de Bizim Loncamıza geldi. Bu Başvuru Pek Birşey Kaybettirmez bana. Bak Oradada Şifacı yazıyor. Benim şifacım çalınalı çok oldu onuda düşün :) Can Düşmanlarım " Raiders Of Anatolia " :D :D

Hee Bu Arada, Altınordu'yu geçince karşımıza çıkın. :) :)

TLOO ' dan kaç defa çıktıysam hep geri çağırdılar ama sonuncuda gitmedim ahahaha :) Çok Güldürdünüz beni ya

İyi Forumlar Dilerim " ROA " üyesi :D
evlatt senin yaşın itibari ile düşmanın roa değil bilgisayar olmalıdır:)))

sen altınorduyu bırak eminönü roa yı geçince bize haber verin:)))

ayrıca sen başvuruyu yapalı 2 ay olmuş 2 ayda insan nasıl da değişiyor muş yahu yüzsüz lük bu olsa gerek:)))

hele oktaya hiç laf yok bildiğimiz oktay kin ve hırs saçıyor lafları:)) çok komiksin oktay
XxKAFAKOPARANxX
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen XxKAFAKOPARANxX »

Rivalxmelodi yazdı:
XxKAFAKOPARANxX yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:Merhaba,

Aylardır Sürdürdüğümüz Liderlik Sonrasında Genel Bir Düşüş Yaşansa Bile En Kısa Sürede Eski yerimizde olacağımızın sinyallerini vermek isterim.

İyi Forumlar
LIDER OLMANIZI SAGLAYAN KISILER ARTIK YOK LONCANIZDA YÜKSEK LP OYUNCULARI ALARAKTA LIDER OLUNMAZ SENDEN BASKA DÜZENLI KASANDA YOK ZATEN ARTIK SIZDE SENINDE YERIN BUNDAN DAHA IYI BIR LONCA OLMALI HARCANIYORSUN BUNLARIN ARASINDA KARDES SEN

Tavsiyen İçin Teşekkürler Ama ben bu işi severek yapıyorum.
İyi Forumlar :)
SEVEREK YAPIYORSUN EVET BILIYORUM AMA YAKINDA BU DEGISECEK BUNUDA BILIYORUM
ARANIZDA YAKIN BIR KARDESIM VAR ARADA ONUN CHARINA GIRIP LONCA ICI DURUMLAR HAKKINDA FIKIR EDINIYORUM
ÜZERIN NIYE DAHA YENI ITEMLER ILE FULL DEGIL BUNU HIC DÜSÜNDÜNMÜ?YADA KURUCU KADRODAKILER VE ROA NIN TABAGINDAN DÜSEN ARTIK OLARAK SIZE GELENLER DISINDA ÜZERI FULL OLAN KAC OYUNCUNUZ VAR?
BASINIZDAKI ISTANBUL GRUBUNUN SIZLERE GÖSTERDIGI DEGILDE GERCEK YÜZLERINI GÖREBILMEN ZAMAN MESELESIO
GERCEK YÜZLERI GÖRDÜGÜNDE ONLARIN NIYE ARTIK ROADA OLMADIKLARINI VE EFE NIN NIYE SIZDEN KOPMA IHTIYACI DUYDUGUNU AYRICA BIRCOK AS GERCEGINI DAHA ÖGRENECEK VE KENDI YOLUNA DEVAM EDECEKSIN
O ZAMAN GELDIGINDE BANA FORUM ÜZERINDEN PM ATARSAN SENI KENDI LONCAMIZA ALDIRMAK ICIN ELIMDEN GELENI YAPARIM SIMDILIK AZ AMA ÖZ KISILERDEN OLUSAN KALITELI VE GENEL OLARAK SEVILEN BIR LODOS LONCASI BU

SENDEN NE SIMDI NEDE BELLI ZAMAN ICIN PM BEKLEMIYORUM CÜNKÜ ZAMANI GELDIGINDE OLMASI GEREKEN OLACAK
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Konuyu Tartışma alanına çekmenin bir anlamı yok. Oktay Gerekli Açıklamayı Yapmıştır.

İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
xTakiox
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xTakiox »

Kafakoparan Madem Bu KAdar Cok Sey Bılıyosun Madem Cok Saglam Adamsın Hangı RoA Uyesısın Bı Soyle De O Delıkanlılııgı Bızde Görelim Sansar = Atabey Onu Ogrendık Sen KAfakoparan Kımsın ? ;)
Takıo
Çok Kimse Bir Olayın Veya Bir Şeyin İLK kidir . Ama EN Olan Tek Olmaktır . Bizde EN Olmayı Seçenlerdeniz.
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

XxKAFAKOPARANxX yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:
XxKAFAKOPARANxX yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:Merhaba,

Aylardır Sürdürdüğümüz Liderlik Sonrasında Genel Bir Düşüş Yaşansa Bile En Kısa Sürede Eski yerimizde olacağımızın sinyallerini vermek isterim.

İyi Forumlar
LIDER OLMANIZI SAGLAYAN KISILER ARTIK YOK LONCANIZDA YÜKSEK LP OYUNCULARI ALARAKTA LIDER OLUNMAZ SENDEN BASKA DÜZENLI KASANDA YOK ZATEN ARTIK SIZDE SENINDE YERIN BUNDAN DAHA IYI BIR LONCA OLMALI HARCANIYORSUN BUNLARIN ARASINDA KARDES SEN

Tavsiyen İçin Teşekkürler Ama ben bu işi severek yapıyorum.
İyi Forumlar :)
SEVEREK YAPIYORSUN EVET BILIYORUM AMA YAKINDA BU DEGISECEK BUNUDA BILIYORUM
ARANIZDA YAKIN BIR KARDESIM VAR ARADA ONUN CHARINA GIRIP LONCA ICI DURUMLAR HAKKINDA FIKIR EDINIYORUM
ÜZERIN NIYE DAHA YENI ITEMLER ILE FULL DEGIL BUNU HIC DÜSÜNDÜNMÜ?YADA KURUCU KADRODAKILER VE ROA NIN TABAGINDAN DÜSEN ARTIK OLARAK SIZE GELENLER DISINDA ÜZERI FULL OLAN KAC OYUNCUNUZ VAR?
BASINIZDAKI ISTANBUL GRUBUNUN SIZLERE GÖSTERDIGI DEGILDE GERCEK YÜZLERINI GÖREBILMEN ZAMAN MESELESIO
GERCEK YÜZLERI GÖRDÜGÜNDE ONLARIN NIYE ARTIK ROADA OLMADIKLARINI VE EFE NIN NIYE SIZDEN KOPMA IHTIYACI DUYDUGUNU AYRICA BIRCOK AS GERCEGINI DAHA ÖGRENECEK VE KENDI YOLUNA DEVAM EDECEKSIN
O ZAMAN GELDIGINDE BANA FORUM ÜZERINDEN PM ATARSAN SENI KENDI LONCAMIZA ALDIRMAK ICIN ELIMDEN GELENI YAPARIM SIMDILIK AZ AMA ÖZ KISILERDEN OLUSAN KALITELI VE GENEL OLARAK SEVILEN BIR LODOS LONCASI BU

SENDEN NE SIMDI NEDE BELLI ZAMAN ICIN PM BEKLEMIYORUM CÜNKÜ ZAMANI GELDIGINDE OLMASI GEREKEN OLACAK

Senin Nick Neydi ? Oyundaki
XxKAFAKOPARANxX
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen XxKAFAKOPARANxX »

[İçerik silinmiştir / BlackParadise]
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Senin gibi tipler hep vardı ve var olacak =) ne demişler meyve veren ağaç taşlanır =)
XxKAFAKOPARANxX yazdı: [İçerik silinmiştir]
Lider olmamızı sağlayan kişiler bla bla bla, biz bu loncayı kurduğumuzda ki çekirdek kadro halen loncada, bizimle realden görüşen, yanımızda olan ve bizim sohbetimize uyum sağlayan herkes bu loncada. Fazlalıklar herkesin gördüğü gibi dışarıda.

O lider olmamızı sağladı dediğin kişileri biz adam sanıp aramıza kattık, ama ne yazık ki iyi niyetli olunca sonuç hep böyle oluyor; İçten pazarlık ve yüzsüzlük.

XxKAFAKOPARANxX yazdı: [İçerik silinmiştir]
Merak ediyorum aslında gerçek kimliğin ne ? Bize laf söylüyorsun ya, o söylediğin kadar adam mısın ? yoksa olamadığından mıdır fake hesaptan bize sataşman ? Yoksa seninde o abilerin gibi yüz kızartıcı sırların varda açık vermekten korktuğun için mi böyle fake hesaplardan geliyorsun ? =)

Yoksa sen bizim loncamıza başvurmuş, yetersiz görüldüğü için reddedilenlerden biri misin ? (her reddedilen için demiyorum yanlış anlaşılmasın.) Ya da aramıza katılmış ama daha sonra ayrılırken duyduğu lafları yediremeyen tiplerden misin ? Senin yaran hangisi açıklasana bakalım =)

Bize diyorsun ki yok öyle yok böyle, peki lp kasan bir adamın peşine düşerek, onu ayartmaya çalışarak yapmaya çalıştığın ne ? Kendi eksikliğinizi ve ezikliğinizi başkasının başarılarıyla mı kapatmaya çalışıyorsunuz ? =)

Aslında sen ve senin gibilerin derdi ne biliyor musun =) Sizlerin en baştan beri bize dediğiniz İstanbul tayfası, Zeytinburnu tayfası söylemini çekememeniz. Bizim birbirimize bağlı olmamız, birbirimizi tutmamız, sen ve senin gibilerin ne oyunda nede reel hayatta böyle bir ortama sahip olmayışının acısı bu =) anlıyoruz sizi de yokluk kötü birşey. Ama sizde anlayın, bize böyle laf salatası yaparak, karalamaya çalışarak bir yere gelemezsiniz. Herkes kimin ne olduğunu biliyor.

Kısaca, bizler yani sizin tabirinizle Zeytinburnu/İstanbul tayfası oyunda olduğu sürece sizin gibi çapulculara rahat yok =) Her zaman gerimizde kalmaya ve anca bu fake hesaplardan bize sataşmaya, gerçek kimliğinizle gelemeyip karşımıza çıkamamaya mahkumsunuz.
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Black
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Black »

Merhaba,
Konu amacını aşmaktadır tartışmaya devam etmeniz halinde konuyu kilitlemek zorunda kalıcam

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

BlackParadise yazdı:Merhaba,
Konu amacını aşmaktadır tartışmaya devam etmeniz halinde konuyu kilitlemek zorunda kalıcam

İyi forumlar.
Konuyu kitlemek yerine tartışma ortamı yaratmaya çalışan kişilerin mesajlarını silebilirsiniz değil mi ?
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

“Lonca İletişim” sayfasına dön