Farklı olunmaya çalışılıyo diğer online oyunlardan her zaman söylenen bu
eee farklı olmak gercek parayla (3tl ye 5 iksir ?) iksir satmakmı
yada her güzel ve farklı olan şeyi gercek parayla yapmak mı ?
Diğer oyunlarda bu kadar parayla yapılan şey yok
İksir satışı oyun parasıyla olmalıydı diğer TÜM oyunlar gibi............
Yalaka olanlarda her zaman yönetimi desteklemesinler.
Güzel oldu yok şöyle böyle diyenler aylık min. 5bin tl ücret alıyolar heralde ondan rahat rahat konusuyolar
[23 Haziran 2011] İksir güncellemesi
Re: [23 Haziran 2011] İksir güncellemesi
YA YAPMAYIN YA DA ARKASINDA DURUN !GERİ ADIM ATMAYIN.Lathander yazdı:Tekrardan merhaba arkadaşlar,
Kısa süre önce oyuncularımızın beğenisine devasa bir grup bölgesi olan Çemberlitaş'ı Ücretsiz olarak sunmuştuk. Çemberlitaş'ın gelmesi ile beraber iksire yönelik talep artışı yaşanıyordu.
İksirlerin Aktarda satılması bu talepler için bir alternatiftir. İksirler tamamen ücretli yapılMAmıştır. Eskiden olduğu gibi dileyen oyuncular yaratıklardan düşererek, dileyen oyuncular materyal ile üreterek dileyen oyuncular ise oyuncular arası alış veriş ile Akçe ödeMeden iksirlere erişmeye devam edebilir.
Fotoğrafın bütününe baktığımızda bu satış alternatifi, Çemberlitaş ile birlikte oyun içinde fiyatları tavan yapan kudret ve enerji iksirlerinin değerlerini normalleştirecektir.
En son jadde tarafından 23 Haz 2011 12:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
**Yaşamtarzı**Marazburak**
Sen Bu Savaşın Neresindesin ?
İKV nin oyuncularını bilgisayara hapsettiği gün,kapadım gözlerimi ikv ye...
jadde yazdı:jadde yazdı:Yönetim,ya yapma ya da arkasında dur.geri adım atıp fiyatlarda değişiklik yapmayın.bunu yapmazdan önce düşünecektiniz.eger geri adım atarsanız ikv benim için temelli biter
İnş. fiyat düşerde sende bırakırsın oyunu (sözünün eriysen)

Dostum zaten çok az giriyorum ama yönetimin her seferinde birşey sunup geri adım atmasından bıktım ama bu suyu taşıran son damla olurZeyp35 yazdı:jadde yazdı:jadde yazdı:Yönetim,ya yapma ya da arkasında dur.geri adım atıp fiyatlarda değişiklik yapmayın.bunu yapmazdan önce düşünecektiniz.eger geri adım atarsanız ikv benim için temelli biter
İnş. fiyat düşerde sende bırakırsın oyunu (sözünün eriysen)
**Yaşamtarzı**Marazburak**
- xXThEPuNiShErXx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
5 iksirin 300 akçeye satıldığı bir oyun da 5 iksirin 10 m olmaması için bir sorun kalmamıştır oyunda ökse otu bulabiliyormusunuz satan kaldı mı acaba bi bakın ökse otunun tanesi 100 bin olursa şaşmam iksir fiyatları iyileşmez ben bunu görebiliyorum. 
xXThePuNiSheRXx, ThEPuNiShErBüYü, ThEPuNiShErŞiFa
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Normalleşecekmi? Yapmaaaa Lathander eminim DEV olmasaydın oyunda ne para kasabilirdin ne bişey çünkü tüccarlıkdan anladığın anladığıNIZ yok.Şimdi 5 iksir 300 akçe 20 iksir 1 boz ayıLathander yazdı:Tekrardan merhaba arkadaşlar,
Kısa süre önce oyuncularımızın beğenisine devasa bir grup bölgesi olan Çemberlitaş'ı Ücretsiz olarak sunmuştuk. Çemberlitaş'ın gelmesi ile beraber iksire yönelik talep artışı yaşanıyordu.
İksirlerin Aktarda satılması bu talepler için bir alternatiftir. İksirler tamamen ücretli yapılMAmıştır. Eskiden olduğu gibi dileyen oyuncular yaratıklardan düşererek, dileyen oyuncular materyal ile üreterek dileyen oyuncular ise oyuncular arası alış veriş ile Akçe ödeMeden iksirlere erişmeye devam edebilir.
Fotoğrafın bütününe baktığımızda bu satış alternatifi, Çemberlitaş ile birlikte oyun içinde fiyatları tavan yapan kudret ve enerji iksirlerinin değerlerini normalleştirecektir.
20 TANE EJDERHA İKSİR 35M KAMPANYA YAPIYORUM 25 İNDİRİMLİ/KUKLACI SUNUCUSUNDAYIM
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
gören de iksir sadece akçeyle satılıyor sanar.adamlar iksir bulamayanlara alternatif sunmuş işte abartacak bişey göremedm :?
tabi ben almayacam
Paşalar gibi maden çekip üretmeye devam edecem o ayrı
isteyen alsın isteyen almasın arkadaş ne kasıyorsunuz ki ?
tabi ben almayacam
isteyen alsın isteyen almasın arkadaş ne kasıyorsunuz ki ?
Lathanderin üniversite harçlarından haberi yok.
bilinmez yazdı:Lathanderin üniversite harçlarından haberi yok.
Bir çok oyuncunun istediği bir güncellemeydi, ama akçe ile satılması beni şaşırttı.
Teşekkür ederiz..
Teşekkür ederiz..
2009-2013