Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Re: Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)

Mesaj gönderen yarar »

Arkadaşım silahları alışverişe koyduracaksın bu olay burda bitireceksin yeter..

:evil: :evil: :evil: :evil:
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
mrgizemli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Z Y N

Eski adı Şaheser

Mesaj gönderen mrgizemli »

Şaheser dediklerine bakmayın 49*99 fare adam keseriz anca bununla. yücelen kafa balyozla gezin daha iyi.Yazık vallahi yazık o kadar emeğimize. Kadim kesildikce şaheserlerin hasarı düşüyo , mantığa bak .
Resim
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Re: Eski adı Şaheser

Mesaj gönderen yarar »

Yönetim artık düzeltmek için ne bekliyor anlamıyorum. İşte bize oynanan bazi oyunlar.

1: Ecel Hasarı Neden Düşürüldü ? Ecel Reçetesini Yanınlandı Hasar Yüksekken Şimdi Bir Kafa Koparan Etkisi Yok. Bunca zahmete değer mi ? Bunca emeğe yazık değil mi ?

2: Sahaser silahlar reçeteden üretiliyor değil mi ? Madem ürete biliyoruz neden satamıyor ve alış verişe katamıyoruz ?

3: Her karekter üretim veya toplama seviyesi günümüzün şartlarına göre ayarlanmıstır. Madem ki benim savascım 48 maden toplyorsa 48 lokman topluyorsa. Şifacı karekterim 49 lvl silahtar üretici yapmışsam ben bu çarda ecel asabu kehf ve ejder asa üretimini katmışşam bunları üretip diğer karekterime aktarmam normal değil mi ?

Bu silahlar kişiye olacak dendi eyv kabul ancak ben onca emek ve caba sarfedip 49 lvl karekter kasıyorum el emek göz nuru item düzmeye maden çekmeye uğrasıyorum ve siz İ.K.V. YÖNETİMİ VE SOBEE BU EMEKLERİN BOŞ ÇARINI SİL TOPLAMA VEYA ÜRETİMİNİ 49 YAP DİYOSUNUZ. Üzgünüm ama atalarım çok güzel söz sölemişler "BU NE PERİZ BU NE LAHANA TURŞUSU" umarım anlarsınız umarım bu kısmı okursunuz,.

Eeee artık beyde İ.K.V. SOBEE PAŞADA İ.K.V. SOBEE inş bu sorunu düzeltirsiniz.

vesselam.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
SonSpiderFreak
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SonSpiderFreak »

Bi çekememezlik değildi benimkisi =)

Forumda online olan yetkili sayısı yeterince mevcut ve bu konuya cevap yazamama gibi bir şey de yok .
Tıklıyorsunuz konu mu açılmıyor .?
Yoksa Eski Forumda olduğu gibi konuyu kilitleyip oyuncuların da forum hesaplarını mı kapayacaksınız.
Biz oyuncular elimizden geldiğince sakin,yapıcı ve olumlu bir dille eleştirilerimizi sunuyoruz fakat bizimle ilgilenenin olduğunu düşünmüyoruz.

Dediğim gibi bu eklenti sadece oyuncu sayısını düşürür plus alımını azaltır cafelere yükletmeye çalıştığımız insanlara aşılamaya çalıştığımız oyunun oyuncu sayısının artışını da düşürür.

Ama sanırım yönetim,destek ekibi,herkes buna razı geliyor .
GodfreyXspideR
Kullanıcı avatarı
OveRCLocK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen OveRCLocK »

Konuya destek olması açısından bir yorum da ben ekleyerek konuyu güncel tutuyorum.

Fakat şunuda belirteyim; bu konu elbet düzeltilecektir. Çok basit bir inatlaşmadan kimse Pluslı/Plussız oyuncusunu kaybetmek istemez değil mi?
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra ---> :o
GB geldikten sonra -----> :shock:
Resim

Fizik ve Matematik Hastası.
Kullanıcı avatarı
HarbicocuK
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Team

Mesaj gönderen HarbicocuK »

o kadar yorum yapılmış ve hayla yönetimden bir açıklama yok
bu kadarda vurdum duymazlık olmaz
şaheser diye diye övdügünüz silahların hepsini ürettik ne yazıkki hiç birindende memnun kalmadık
nedenmi çünkü alman ok ucu balta bile bundan cok vuruyor bazı arkadaşlar üretmek için hayla çaba sarf ediyor ama boşa bence üretmemek en güzel hem madeninize yazık olur hemde beklentilerinizi karsılamaz.
Kanunname
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Kanunname »

Lathander yazdı:Şahaser silahlar ulaşılması zor olan silahlardan olacaktır. Bu silahları üretmekte elbette UZMANLIK istemelidir.

Toplama puanlarında bir konuda UZMAN değilseniz burada bizim yapabiledcğeimiz bir şey yoktur.

Bilginize

Sayın kendını ınsan ustu bı varlık zanneden uzaylı gm arkadasımız kafanıza gore ıs yapın sora bızım yuapabılecegımız bısı yok dıyın.İşin kolayı kacmak sızın yaptıgınızda bu sızın gıbı acemıler surusune boyle guzel bı oyunun teslım edılmesı cok yazık.İnsanların ıhtıyaclarına cevap veremıyorsanız yada vermıceksenız onurunuzla bırakın bu ısı yapabılecek olan ınsanlara fırsat dogsun.Unutmayınkı bızım aldıgımız pluslar sayesınde maaş alıyorsunuz sız boyle ukalaca takmamazlık yapmaya devam ettıgınız surece bu pluslar azalacak ve zamanı gelınce yan gelıp yattıgınıza cok pısman olucaksınız.Sadece kucucuk bır degısıklıkle halledebılecegınız bır sorunu duzeltme yapmak yerıne ınsanları oyundan sogutuyorsunuz.

bURADAN PLUS ALAN VE BU KONUDAN DERT YANAN ARKADASLARA SESLENIYORUM PLUS ALMAYINIZ.Sahsen kendım 10 gundur oyuna gırmıyorum sırf bu yuzden oyunu pc den sıldım ve oyunu bıraktım.aRTIK DONMEYIDE DUSUNMUYORUM CUNKU BU ACEMILER DAHA COOOOOOK CANIMIZI SIKICASKLAR EN IYISI OYNAMAMAK.3 Yıldır duzenlı aldıgım plusu da artık almıyorum bu duruma sebep olanlar kına yaksınlar

Kanunname
Kullanıcı avatarı
serdar
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen serdar »

Kanunname yazdı:
Lathander yazdı:Şahaser silahlar ulaşılması zor olan silahlardan olacaktır. Bu silahları üretmekte elbette UZMANLIK istemelidir.

Toplama puanlarında bir konuda UZMAN değilseniz burada bizim yapabiledcğeimiz bir şey yoktur.

Bilginize

Sayın kendını ınsan ustu bı varlık zanneden uzaylı gm arkadasımız kafanıza gore ıs yapın sora bızım yuapabılecegımız bısı yok dıyın.İşin kolayı kacmak sızın yaptıgınızda bu sızın gıbı acemıler surusune boyle guzel bı oyunun teslım edılmesı cok yazık.İnsanların ıhtıyaclarına cevap veremıyorsanız yada vermıceksenız onurunuzla bırakın bu ısı yapabılecek olan ınsanlara fırsat dogsun.Unutmayınkı bızım aldıgımız pluslar sayesınde maaş alıyorsunuz sız boyle ukalaca takmamazlık yapmaya devam ettıgınız surece bu pluslar azalacak ve zamanı gelınce yan gelıp yattıgınıza cok pısman olucaksınız.Sadece kucucuk bır degısıklıkle halledebılecegınız bır sorunu duzeltme yapmak yerıne ınsanları oyundan sogutuyorsunuz.

bURADAN PLUS ALAN VE BU KONUDAN DERT YANAN ARKADASLARA SESLENIYORUM PLUS ALMAYINIZ.Sahsen kendım 10 gundur oyuna gırmıyorum sırf bu yuzden oyunu pc den sıldım ve oyunu bıraktım.aRTIK DONMEYIDE DUSUNMUYORUM CUNKU BU ACEMILER DAHA COOOOOOK CANIMIZI SIKICASKLAR EN IYISI OYNAMAMAK.3 Yıldır duzenlı aldıgım plusu da artık almıyorum bu duruma sebep olanlar kına yaksınlar

Kanunname

Puhahaha Koptum Vallaha Helal sAna :D
Kullanıcı avatarı
HarbicocuK
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Team

Mesaj gönderen HarbicocuK »

Kanunname yazdı:

Bilginize

Kanunname
aynen katılıyorum şuandan itibaren ben, loncam plus almıyacagız tüm tanıdıklarımın bundan sonra plus almıyacagını umuyorum... şuan iki arkadasımn hesabını silmişler ve iki kişiyede uyarı geldi tek yapabildikleri bu !
Kullanıcı avatarı
serdar
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen serdar »

aynen enes aha görüyorsun 2 aydır plus almıyorum. Sobee nin Kaybedeceği Bir İş bu bizim Değil
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön