Sobee Studios'da neler oluyor?

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
secret96
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Sobee Studios'da neler oluyor?

Mesaj gönderen secret96 »

10 . sayfaya kadar teker teker okudum ama tahmınım bu sıstem oyuncuları oyundan sogutucak....
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

Resim
Kullanıcı avatarı
RedsxLine
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen RedsxLine »

Akça gelince oyunu bırakacam diyen arkadaşlar oyunu bırakmayacaklar neden mi ....

29 seviyelerde bizim kendimizin dağıttığı özellik puanları (beceri zeka bünye vs..) bizim elimizden alındığında oyunda farklı karakterler yaratma opsiyonumuz elimizden alındıığında da bırakmadık.

29 seviyede savaşçılara büyü hasarlı ,büyücülere hasarlı itemler düştüğünde de oyunu bırakmadık.

Meteor açıldığında bir savaşçıya 3000 zor vuran büyücülerin tek bir çifte ile pert olduğunda isyan çıkardığımızda da oyunu bırakmadık.

Kütük yaranla bir değil tam beş büyücüyü bile tek vuruşta kesebilecek hasar dengesizliklerinde de bırakmadık..

39 seviyelerde artık VS atmak sıkıcı olduğunda kanatmanın şansa kimin kudretini btireceğinin belli olmadığında da oyunu bırakmadık.

VS lerde şans dan şikayet ederken 49 seviye geldiğinde artık VS atmanın tamamen şansa alakalı olduğu taktik ile alakaı kalmadığında da oyunu bırakmadık.

Yeraltı açıldığında 1 sene şifa ve büyücüler zırhsız 1 item eksik gezerken binbir eziyetle çar kasarkende oyunu bırakmadık.

Bırakın özellik(statü) puanlarının geri verilmesini artık VS lerde rakibin itemini yeteneğini merak bile etmeye gerek kalmadı herkes fabrikadan çıkmış gibi aynı oldu biz yine de bırakadık.

Ne kadar emek verirsen ver ne kadar eski oyuncu olursan ol eğer şansın yoksa grup bölgelerinden item düşmezse eski olmak zengin olmak milyonlarca maden saklamış olmak da bir işe yaramaz oldu emekler şansa kaldı ama biz yine de oyunu bırakmadık.

Bir yıldır büyücüler şifacılar çar kasamaz hasar bile zor verirken savaşçılar herşeye 4000 vurduğunda da oyunu bırakmadık.

Naylon yaparak zengin olanlar hala o paraları bitiremediklerinde bile biz oyunu bırakmadık.

Test takımındaki insanlarn kendisini yada anlaşılmasın diye dostlarına tüyolar verip zengin ettiklerinde de oyunu bırakmadık.

Sen üstüne bir nilyarlık item dizersen bile görev itemi giymiş iki rakip klan mensubunun seni çok rahat kestiğinde bile oyunu bırakmadık.

Daha da Örnek verebiliriz ama ne gerek var siz zaten oyunu bırakmayacaksınız :D

Akçe bunların en masumu belki de gerekli bilemem yorum herkesin kendisinindir ben sadece oyunu bırakacaklara hatırlatma yaptım.
Resim
MERAN 23 EYLÜL 2008

RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DeathLord »

RedsxLine yazdı:Akça gelince oyunu bırakacam diyen arkadaşlar oyunu bırakmayacaklar neden mi ....

29 seviyelerde bizim kendimizin dağıttığı özellik puanları (beceri zeka bünye vs..) bizim elimizden alındığında oyunda farklı karakterler yaratma opsiyonumuz elimizden alındıığında da bırakmadık.

29 seviyede savaşçılara büyü hasarlı ,büyücülere hasarlı itemler düştüğünde de oyunu bırakmadık.

Meteor açıldığında bir savaşçıya 3000 zor vuran büyücülerin tek bir çifte ile pert olduğunda isyan çıkardığımızda da oyunu bırakmadık.

Kütük yaranla bir değil tam beş büyücüyü bile tek vuruşta kesebilecek hasar dengesizliklerinde de bırakmadık..

39 seviyelerde artık VS atmak sıkıcı olduğunda kanatmanın şansa kimin kudretini btireceğinin belli olmadığında da oyunu bırakmadık.

VS lerde şans dan şikayet ederken 49 seviye geldiğinde artık VS atmanın tamamen şansa alakalı olduğu taktik ile alakaı kalmadığında da oyunu bırakmadık.

Yeraltı açıldığında 1 sene şifa ve büyücüler zırhsız 1 item eksik gezerken binbir eziyetle çar kasarkende oyunu bırakmadık.

Bırakın özellik(statü) puanlarının geri verilmesini artık VS lerde rakibin itemini yeteneğini merak bile etmeye gerek kalmadı herkes fabrikadan çıkmış gibi aynı oldu biz yine de bırakadık.

Ne kadar emek verirsen ver ne kadar eski oyuncu olursan ol eğer şansın yoksa grup bölgelerinden item düşmezse eski olmak zengin olmak milyonlarca maden saklamış olmak da bir işe yaramaz oldu emekler şansa kaldı ama biz yine de oyunu bırakmadık.

Bir yıldır büyücüler şifacılar çar kasamaz hasar bile zor verirken savaşçılar herşeye 4000 vurduğunda da oyunu bırakmadık.

Naylon yaparak zengin olanlar hala o paraları bitiremediklerinde bile biz oyunu bırakmadık.

Test takımındaki insanlarn kendisini yada anlaşılmasın diye dostlarına tüyolar verip zengin ettiklerinde de oyunu bırakmadık.

Sen üstüne bir nilyarlık item dizersen bile görev itemi giymiş iki rakip klan mensubunun seni çok rahat kestiğinde bile oyunu bırakmadık.

Akçe bunların en masumu belki de gerekli bilemem yorum herkesin kendisinindir ben sadece oyunu bırakacaklara hatırlatma yaptım.
Tebessüm... :)
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

RedsxLine yazdı:Akça gelince oyunu bırakacam diyen arkadaşlar oyunu bırakmayacaklar neden mi ....

Grup bölgelerinde ofansif savaşçıları bitirdikleri anda da oyunu bırakmadık. (Gerçi ben bıraktım gibi :twisted: )
Şu dengeyi bi türlü kuramadılar.
EARTH

DisToRtioN
Kullanıcı avatarı
RedsxLine
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen RedsxLine »

Earth yazdı:
Grup bölgelerinde ofansif savaşçıları bitirdikleri anda da oyunu bırakmadık. (Gerçi ben bıraktım gibi :twisted: )
Canım kardeşim sence tek sorumlu yönetim miydi.
Biz ilk olarak empati ve hoşgörüyü kaybettik.
Windows un anlayamadığı her hataya 183 demesinde bile kimi suçladık.
Daha bir sene öncesine kadar en kral net hızımız 1 Mb di bunu da unuttuk gene yönetim kötü dedik.
Biz birlik olduğumuzda yönetimin bizi dinleyerek oyunu düzeltiğine de şahitlik ettik.
Kendi çıkarımız olduğunda bir hatayı kullandık söylemedik.
Sadece kendi ayağımıza basıldığı zaman dertlendik.
Biz yönetimi yönetim bizleri eskisi kadar düşünüyor mu.
Sence oyunu yönetim mi maddiyata döktü biz mi.
Eskiden olan hatalara olan hoşgörümüz şimdi de var mı.
Örs yapardık item kaybolurdu bunlar bu kadar göze batar mıydı.
Maden pahalı diye bağırdık durduk ne zaman unuttuk eskiden bir kripraz yada Açık pembe ametist çektiğimizde kendimizi zengin zannetiğimizi.

Bence suçlu tek değil malesef herkes külahı çıkarıp düşünürse adil olur empati yaparsa aramızdaki bu kopukluk kalkarsa o zaman daha iyi olur herşey.
Resim
MERAN 23 EYLÜL 2008

RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
SagopaKajmer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SagopaKajmer »

RedsxLine yazdı:
Earth yazdı:
Canım kardeşim sence tek sorumlu yönetim miydi.
Biz ilk olarak empati ve hoşgörüyü kaybettik.
Windows un anlayamadığı her hataya 183 demesinde bile kimi suçladık.
Daha bir sene öncesine kadar en kral net hızımız 1 Mb di bunu da unuttuk gene yönetim kötü dedik.
Biz birlik olduğumuzda yönetimin bizi dinleyerek oyunu düzeltiğine de şahitlik ettik.
Kendi çıkarımız olduğunda bir hatayı kullandık söylemedik.
Sadece kendi ayağımıza basıldığı zaman dertlendik.
Biz yönetimi yönetim bizleri eskisi kadar düşünüyor mu.
Sence oyunu yönetim mi maddiyata döktü biz mi.
Eskiden olan hatalara olan hoşgörümüz şimdi de var mı.
Örs yapardık item kaybolurdu bunlar bu kadar göze batar mıydı.
Maden pahalı diye bağırdık durduk ne zaman unuttuk eskiden bir kripraz yada Açık pembe ametist çektiğimizde kendimizi zengin zannetiğimizi.

Bence suçlu tek değil malesef herkes külahı çıkarıp düşünürse adil olur empati yaparsa aramızdaki bu kopukluk kalkarsa o zaman daha iyi olur herşey.

Yeraltı ilk geldiği zamanlar Eminönü sunucusunda 1 allahın kulu yoktu mavi madenınde tek ben cekerdım.Çekerdim 1m en fazla 1.5m den satardım.Hidra gelince elinde 2 tane mavi topazı olan 4mden 4.5m den satmaya başladı.Bir anda 8 9m oldu.3 gün geçmeden 15m oldu sonrası 25m oldu.Burada tek suçlu kim ? Elinde sadece 1 mavi topaz var diye 25m satanda suç.O mavi topazı 25m e satacak 1 hafta sonra ejder üretmek isteyen 18 mavi topazı tane 25m den alacak bir tane iyi paraya satıcam derken 17 tanede zarara ugrayacak.Bu gün satıcıysak yarın alıcıyız herkez ona göre maden satsa hiç sorun kalmayacak ama daha üstünde ne şaheser ne item olan adam gece gündüz maden cekıyor gözü doymuyor paraya.Aslında bilmiyor kı onun yapmaya calıstıgı parayı 1 hatadan dolayı 5 katını kazananları.
agamemnonn
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen agamemnonn »

Arkadaşlar video tamam, güsel, hoş. İçindeki görüntülerden konuşmuyorum, fakat bu video GİZLİ KAMERAdan çekilmiş. Peki ya neden oyunun resmi sayfasında yayınlanıyor ve de sosyal paylaşım sitesi olan FACEBOOKtan yararlanılarak reklam yapılıyor. Eğer ki bu gizli kameradan çekilmiş olsa sobee ekibi bunun yayınlanmasını istemez ve resmi sayfasında yayınlatmazlardı. Benim anlayamadığım şey şu ki ''neden böyle bir iş yapmak istiyorlar''. Videonun sonunda ise sızıntılar devam edicek diyor. Çok mantıksız buluyorum. Bunun hakkında da açıklama yapılmasını istiyorum. Teşekkürler..
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DeathLord »

agamemnonn yazdı:Arkadaşlar video tamam, güsel, hoş. İçindeki görüntülerden konuşmuyorum, fakat bu video GİZLİ KAMERAdan çekilmiş. Peki ya neden oyunun resmi sayfasında yayınlanıyor ve de sosyal paylaşım sitesi olan FACEBOOKtan yararlanılarak reklam yapılıyor. Eğer ki bu gizli kameradan çekilmiş olsa sobee ekibi bunun yayınlanmasını istemez ve resmi sayfasında yayınlatmazlardı. Benim anlayamadığım şey şu ki ''neden böyle bir iş yapmak istiyorlar''. Videonun sonunda ise sızıntılar devam edicek diyor. Çok mantıksız buluyorum. Bunun hakkında da açıklama yapılmasını istiyorum. Teşekkürler..
Hahahha.İyi güldüm ama :lol: :lol: İKV ileride olabilecek bir güncellemeyi mizahi tarzda yayınladı.Gizli kamera falan işin şakası.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
sonsuzluk
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen sonsuzluk »

DeathLord yazdı:
agamemnonn yazdı:Arkadaşlar video tamam, güsel, hoş. İçindeki görüntülerden konuşmuyorum, fakat bu video GİZLİ KAMERAdan çekilmiş. Peki ya neden oyunun resmi sayfasında yayınlanıyor ve de sosyal paylaşım sitesi olan FACEBOOKtan yararlanılarak reklam yapılıyor. Eğer ki bu gizli kameradan çekilmiş olsa sobee ekibi bunun yayınlanmasını istemez ve resmi sayfasında yayınlatmazlardı. Benim anlayamadığım şey şu ki ''neden böyle bir iş yapmak istiyorlar''. Videonun sonunda ise sızıntılar devam edicek diyor. Çok mantıksız buluyorum. Bunun hakkında da açıklama yapılmasını istiyorum. Teşekkürler..
Hahahha.İyi güldüm ama :lol: :lol: İKV ileride olabilecek bir güncellemeyi mizahi tarzda yayınladı.Gizli kamera falan işin şakası.
Bugün hiç güleceğim yoktu hee :D :D
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Felipemassa »

Arkadaşım sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün vallahi o kadar güldümki...Gizli kamera diğer arkadaşında dediği gibi işin espirisi.Yoksa baklava felan bunlar numara.Adamlar biraz mizahi bir şekilde anlatmaya çalışmışlar.Tabi baklava(yersen :D :D :D )...

“Eski Duyurular” sayfasına dön