Estergon Loncası Yönetim Kurulu Kararı

Teşkilat sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Estergon Loncası Yönetim Kurulu Kararı

Mesaj gönderen Estergonxreis »

Resim

evet arkadaşlar bu şahinim ( estergonxhefner) çılgın şifacımız :mrgreen: :mrgreen:

Askerliğini bitirip ilk hava alanına ayak basışı tekrardan aramıza hoşgeldin şahin gözümüz aydın allah geri kalan hayatında mutlu mesut yaşamanı nasip etsin
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Resim

bi önceki resim küçük olmuş :mrgreen: :mrgreen:
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

:mrgreen: Resim

buda biz > :mrgreen: sol taraf ( Estergonxhefner) orta (Estergonxreis) sağ taraf (Estergonxreaktör)

Gerçi ben yine uyumuşum resimlerde hep gözler kapalı uyuz oluyorum kendime :mrgreen:
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Estergonxreis yazdı::mrgreen: Resim

buda biz > :mrgreen: sol taraf ( Estergonxhefner) orta (Estergonxreis) sağ taraf (Estergonxreaktör)

Gerçi ben yine uyumuşum resimlerde hep gözler kapalı uyuz oluyorum kendime :mrgreen:
:D :D :D :D
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
Siouxanubis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Siouxanubis »

Sn Liderim;
Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp bin bir zorluklar ile izin alıp sevincimizi paylaşmaya geldiğin için sana çok teşekkür ederiz.
Bu akşam Kardeşime hoşgeldin yemeği düzenlenecek. Yolu bizim memlekete düşen olursa bana nasıl ulaşabileceğini biliyor. Hem misafirim olmuş olur hemde aynı kaptan yemek yemiş oluruz.
Herkese keyifli foruımlar
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Siouxanubis yazdı:Sn Liderim;
Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp bin bir zorluklar ile izin alıp sevincimizi paylaşmaya geldiğin için sana çok teşekkür ederiz.
Bu akşam Kardeşime hoşgeldin yemeği düzenlenecek. Yolu bizim memlekete düşen olursa bana nasıl ulaşabileceğini biliyor. Hem misafirim olmuş olur hemde aynı kaptan yemek yemiş oluruz.
Eskişehir çok uzak kalıyor müdürüm :)
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
edaxmaral
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen edaxmaral »

Estergonxreis yazdı::mrgreen: Resim

öncelikle resimleriniz çok hoş güzel bi anı hatıra eminim şahinin hiç unutamıyacağı bir an ,
sayın müdürüm reisim vede değerli kardeşim orda eksiklikler var. heh tamam buldum kolalarınız nerdeee ???:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Siouxanubis yazdı:Sn Liderim;

yalçın bu güzel teklifine tesekkür ederim geldım bı tas çorbanı ıçtım say kalbım sızlerle olucak umarım en buyuk ayrılığınız bu olur ve bundan sonra hiç ayrılıklar yaşamazsınız .
önce kardeşime sonra sizlere afiyetler olsun :D :D :D
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
forumxestergon
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen forumxestergon »

• slm arkadaşalr oncelıkle şahin arkadaşımız hoşgeldi bıde lonca adını herkezden ozur dılıyorum ozelleıkle eda dan gecen kadim kesiminde ben hıç beklemediginiz bı davranışta bulundum kendı gorevi oldukdna sonra sızleri orda bıraktım sıgınaga gırdım bılıyorurum bende heç beklemezdiniz bu hareketi ama bende inanın neden boyle bişey yaptım anlam veremiyom :oops: tekrar loncadan ozurdiliyom herkezden buyuk ve kucuklerimden
EsTeRgOnxşahin & EsTeRgOnxefsane[/color[*]EsTeRgOnXulvi][/b]

[imghttp://www.upload.gen.tr/resim.php/www/hwng1v0a/162462457121665_162461517121759_21600_1947_b.jpg.html[/img]
edaxmaral
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen edaxmaral »

forumxestergon yazdı:
  • slm arkadaşalr oncelıkle şahin arkadaşımız hoşgeldi bıde lonca adını herkezden ozur dılıyorum ozelleıkle eda dan gecen kadim kesiminde ben hıç beklemediginiz bı davranışta bulundum kendı gorevi oldukdna sonra sızleri orda bıraktım sıgınaga gırdım bılıyorurum bende heç beklemezdiniz bu hareketi ama bende inanın neden boyle bişey yaptım anlam veremiyom :oops: tekrar loncadan ozurdiliyom herkezden buyuk ve kucuklerimden

olan oldu artık önemi yok , önemli olan bu hatanın farkındalığındır bu açıdan bende sana teşekkür ederim.
umarım tekrarları olmasın . iyi forumlar
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

edaxmaral yazdı:
forumxestergon yazdı:

olan oldu artık önemi yok , önemli olan bu hatanın farkındalığındır bu açıdan bende sana teşekkür ederim.
umarım tekrarları olmasın . iyi forumlar
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster

“Lonca İletişim” sayfasına dön