Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle... Tüm İKV Camiasının Beraat Kandili Mübarek Olsun.
Dingilcan :mrgreen: :mrgreen: ordaHaNdSoMe yazdı:4bin normal vursa 6 bin agır vursa etti 10bin13misafir yazdı:denedin mi =???? susacaksınızHaNdSoMe yazdı:denklem yanlıs13misafir yazdı:yücelen ardenner + ağır + kafa koparan + hasar birleşmesi + şans = 20 binhanedanxbutcher yazdı:YANARIM YANARIM 20024 E YANARIM (YIRMIBINYIRMIDÖRT) FOTOSUNU ALAMADIM ANLATMAYA NE HACET
yücelen ardenner + ağır + kafa koparan + hasar birleşmesi + abartı (10bin) = 20 bingerisini neyle tamamlıcan
4bin normal vursa 6 bin agır vursa etti 10binHaNdSoMe yazdı:13misafir yazdı:denedin mi =???? susacaksınızHaNdSoMe yazdı:denklem yanlıs13misafir yazdı:yücelen ardenner + ağır + kafa koparan + hasar birleşmesi + şans = 20 binhanedanxbutcher yazdı:YANARIM YANARIM 20024 E YANARIM (YIRMIBINYIRMIDÖRT) FOTOSUNU ALAMADIM ANLATMAYA NE HACET
yücelen ardenner + ağır + kafa koparan + hasar birleşmesi + abartı (10bin) = 20 bin
tm anlıyorummithatxcan yazdı:aga ben tek agır kritiksiz vuruom 3.5 yio adamlar lvl 44
savascıyım bide kritle 5.7 atmıstım sanırım bi ara
Doktordoctor yazdı:fotoğrafta kesinlikle oynama yoktur kaydedip yakından bakabilirsiniz.
karşıdakının zırhı 0 degıldıbordo yazdı:Doktordoctor yazdı:fotoğrafta kesinlikle oynama yoktur kaydedip yakından bakabilirsiniz.
Normal şartlarda bu hasarın olması imkansız. Ama karşıdakinin örsü 0 ise yani zırhı 0 ise bu vuruşun çıkma ihtimalı olabilir
Çünkü zırhı %25-26 olan savascıya kafa koparanın kritiği 4500 civarı normal olarak tabi max 3600 üstü için.
Ama zırh 0 olursa bu kritik çok da şaşılacak bişey değil.