ஐ◄███▓▒░░ MERAN KAYNAŞMA ░░▒▓███►ஐ
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: ஐ◄███▓▒░░ MERAN KAYNAŞMA ░░▒▓███►ஐ
zaten kar vardı durdu suan yağmurlu istanbuldayım ya 
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

kar mı ? ne tarafındasın sen bu tarafda ne yağmur ne kar var utanmasa şimdiden doğcak güneş xDchoosensxduygu yazdı:zaten kar vardı durdu suan yağmurlu istanbuldayım ya

- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Avrupa tarafı oluyor sanırım ataköy :shock:MORDuMan yazdı:kar mı ? ne tarafındasın sen bu tarafda ne yağmur ne kar var utanmasa şimdiden doğcak güneş xDchoosensxduygu yazdı:zaten kar vardı durdu suan yağmurlu istanbuldayım ya
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

evet öyle oluyo öğrenmişsin valla istanbullulara taş çıkarcan xDchoosensxduygu yazdı:Avrupa tarafı oluyor sanırım ataköy :shock:MORDuMan yazdı:kar mı ? ne tarafındasın sen bu tarafda ne yağmur ne kar var utanmasa şimdiden doğcak güneş xDchoosensxduygu yazdı:zaten kar vardı durdu suan yağmurlu istanbuldayım ya

- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Demıstım ya loncalar arası köprü dıye ıstanbuldan başladım anadoluyla avrupa arasındayımMORDuMan yazdı:evet öyle oluyo öğrenmişsin valla istanbullulara taş çıkarcan xDchoosensxduygu yazdı:Avrupa tarafı oluyor sanırım ataköy :shock:MORDuMan yazdı:kar mı ? ne tarafındasın sen bu tarafda ne yağmur ne kar var utanmasa şimdiden doğcak güneş xDchoosensxduygu yazdı:zaten kar vardı durdu suan yağmurlu istanbuldayım ya
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

dikkat et ama istanbulun trafiği ağırdır taşıyabilcek mi köprü xD

- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
bi köprü diyosun bi uçak karar ver xDchoosensxduygu yazdı:Ataköyden bınıyorum uçağa gerisi hikaye

- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
ataköy havalımanından bınıyorum dıyorum sağa sola gıdıyorum..anadolu yakasına daha gecmedım hıc.avrupadayım henuz gecersem haber verırımMORDuMan yazdı:bi köprü diyosun bi uçak karar ver xDchoosensxduygu yazdı:Ataköyden bınıyorum uçağa gerisi hikaye
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

geçme zaten tavsiye etmem iti kopuğu burda toplanmış utanmasalar banada sarkcaklar xDchoosensxduygu yazdı:ataköy havalımanından bınıyorum dıyorum sağa sola gıdıyorum..anadolu yakasına daha gecmedım hıc.avrupadayım henuz gecersem haber verırımMORDuMan yazdı:bi köprü diyosun bi uçak karar ver xDchoosensxduygu yazdı:Ataköyden bınıyorum uçağa gerisi hikaye