Yakamoz Loncası

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Cin0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yakamoz Loncası

Mesaj gönderen Cin0 »

QMuSaMeQ yazdı:Son aLdığım Karara göRe, Sonuna Kadar Devam Sizin qibi aBilerimi Tanıdığım iÇin Ne mutLu baNa Hepinize Tek Tek Teşekkürlerimi Sunarım. aYrıca Konuya geLince Ben o Şifre iStediğinde o Şahıs ın, Tam o eSnada Yunus ile KonuşuyoRdum.Leoxşifa ile o Da aRaya qiRmiş oLdu Kafam kaRıştı. Napalım yAPtık Bi haTa aRtık '' Belaxmohikan karakterimde oLacağım ...

SayqıLaRıMLa ...

LaStMoHiCaaN yaNi 4 yıLLık eMeğim aRtık oLmaSada , yeRiNe Belaxmohikan vAr ...
İsmaiL benim LwL'de uFak bişey :D Faceden uLaŞ bana konusuRuz senLe biRaz, Giden Karakter oLsun Car oLsun. biz HaLen buRdayız,DOstLarın AbiLerinde seni DestekLiyoR, Gitmemen Daha doğRuki ; Sende Doğru oLanı Yapmışsın.

AsLınca Yakamozx LoncasI Yönetimi İşine Karışmak gibi biR Niyetim yok, Lonca oLarak OyuncuLar aRası Şifre PayLaşımını YasakLasaLar HırsızLIkLar AzaLıR. Kimsenin Canı Yanmaz !!!
BiRisi BaNa

' NapıyoRsun '

Diyince , Kısık bir sesLe

`` HİÇ

Diyorumm

Kimse AnLamıyoR !

* [ H ] ayaTıN

* [ İ ]çiNdeN

* [ Ç ] ıkamıyoRummm..

. RapheaL .

. Yakamozxböceq .
Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ruby »

Chatlaqs yazdı:Cihan turnuvaya katılmıyo msun? Birde turnuva paralarını sen toplar msın?
Sami dediğim gibi ben şehir dışındayım yani oyunda olmıcam 1 hafta kadar sorumluluğu almak isterdim ama kardeşime söylerseniz kabul ederse o toplasın etmezse siz uygun bir başkasını bulursunuz zahmet olmazsa:D
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...

Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ruby »

Melih aramıza dönmüşsün çok sevindim senin gibi beyefendi arkadaşlarımızın aramızdan ayrılmaları bizi çok üzmüştü hoşgeldin dememe gerek yok diye düşünüyorum sen zaten gitmemiştin gibi hareket ediyorum artık kusuruma bakmazsın :D :D
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...

Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ruby »

Yakamozxbep yazdı:Cihan abim öncelikle geçmiş olsun diyorum Allah şifalar versin ardından da İsmail sanada çok üzüldüm böyle numarayı nasıl yedin anlamadım gerçi insanlık hali bugün bende son anda farkettim Leonidans(orjinal) yerine Leonıdans(çakma) a şifremi veriyodum :) sonradan uyandım böyle ucuz numaralara kanmayalım uğraşanlar elbet olucak fazla gözzzzlerine batıyoruz anlaşılan bunu yapan tanıdık biri herşeyimizi isimlerimizi charlarımızı biliyor birbirimize hitap şekillerimizi dahi yakında ayşe tatile çıkacak
Mert çok teşekkür ederim abicim birinin allah rızkını kesmedi fakat dün bir akrabam vefat etti hemde daha hastanede geçen gün yüzyüzeydik biraz beklenmedik oldu şok olduk herşeye kadir olan allah derdi verende o dermanı verende bu yüzden sadece şunu demek istiyorum allah son nefesimizde imanla göçmeyi nasip etsin hepimize...

Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ruby »

Şifre konusundada şunu söyleyebilirim nerdeyse herkesin msn adresleri belli birbirine çok güvenen insanlar ya telefonla yada msn üzerinden şifre alışverişi yapsınlar ama bana kalırsa kimse kimseye şifresini vermesinki bu tarz maduriyetler önlenmiş olsun...

Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Loncanıza Başvuruda BuLundum Eren ÇarLarımı Buraya Yazmamı İstedi .

SaygıLarımLa .

Cihadxblackdewil & Hipokratxşifacı
Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ruby »

Hoşgeldin arkadaşım.

Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Chatlaqs »

AraMıza yeni katıLan arkadsLarımız hoşqeLdiniz ...!!!

YaKaMoZxKaNuNu

YaKaMoZ Lonca Yönetimi
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Chatlaqs »

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

YaKaMoZxKaNuNu
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ruby »

Chatlaqs yazdı: Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

YaKaMoZxKaNuNu
Öncelikle tüm loca arkadaşlarımın sonra tüm ikv camiasının daha sonra tüm islam aleminin kandili mübarek olsun dileklerimle...

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön