Oyuna cok az bi süre veda gelince sızlerı 49 ve bırlık gormek ıstıyorum ark lar bırbırınızle ıyı gecının lonca ve beyaz kosk sızlere emanet unrly ve bordebere tayfa lar kardeş loncalar bı sorun olursa form da bılgı verın form da olucam oyunda olamayacagım ıyı oyunlar kolay gelsın...
ELVEDA AİLEM SİZLERİ COK AMA COK OZLÜYECEM
BEN Tskxhxgenelkrmay ve mehmettt
Xxxfikoxxx ve Tskxkxmareşal
ile oyuna kısaa süre veda iş hayatına atılmak lazım maddı ve manevi acık larımız var kapatım gelıyoruz bızlerı unutmayın ıyı oyunlar ...
TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- brondy1
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
ÇeRKeZ ' im Varmı Ötesi !
snn gibi birinin oyunda olması asıl zarar zaten ama bu son iletim son kez uyarıyorum loncanızı eğer 1 gün zarar gelirse ilk kendinize kızın
İşte Cursed in Nasıl Bir Hırsız Olduğu..

AŞKA İNANMA DEDİLER AŞK YATAĞA KADAR
AŞKA BİR YATAK BİÇERİM ÖLÜM DÖŞEĞİNE KADAR !!
AŞKA BİR YATAK BİÇERİM ÖLÜM DÖŞEĞİNE KADAR !!
Cursedmagic den VEDA :(
Arkadaşlar ben Cursedmagic sahibiyim ve çalım bugün çalındı.(benim saflığımın yüzünden) Olayı anlatıyorum Mrcursed benim çarımdı 1 ay önce bunu >>>>>Baksen<<<<< adlı kişiye sattım ve parasını aldım.Güvenilir kişiydi çar aldıktan sonra parasını vermişti ve dün bana Cursedmagic satarmısın dedi içindekilerle ben de düşündüm biraz ve satmaya karar verdim Tskxdxcursed le oynuyacaktım sadece buda benim tsk loncasındaki çarımdır.Herneyse dün aktardım Cursedmagic ve bana yarın çar aktarıldıktan sonra parayı vercem dedi bende güvendim tabi...(unuttum insan oğlunun çiğ süt emdiğini) ve bugün sabah oyuna girdim ve çar aktarılmıştı. Sa yazdım ve çardaki çocuk bana ben kardeşiyim dedi çarın sahibinin ve adının Burhan olduğunu söledi.Abim gelince sana parayı vercek dedi bende bekledim saat 2 de abim gelcek dedi ve oyuna girdim saat 2 de geldimi dedim abin ve bana sövmeye başladı ve yasakladı...Evet arkadaşlar oyunu bırakıyorum ve sizden tek isteğim bu hırsızlara müsama göstermeyin.Bi oyun için hırsızlık yapandan devlete vata bi hayrı dokunmaz.Sizlerle güzel günler geçirdim kime zaman güldük kimi zaman eğlendik kimi zaman kavga ettik ama hepinizi severim hakkınızı helal edin bunun bir oyun olduğunu unutmayın ve sakın şeytana uymayın...SELAMETLE KALIN
( Cursedmagic Mrcursed eski sahibi ) Schwartz Tskxdxcursed
Schwartz ve Tskxdxcursed loncadan veya başka birine veririm isteyen olursa tabi Tskxdxcursed loncanın iziniyle verilcektir.Bu arada loncadada güzel günler geçirdim sağol mehmet sağol fiko sağol furkan kendinize iyi bakın.....
( Cursedmagic Mrcursed eski sahibi ) Schwartz Tskxdxcursed
Schwartz ve Tskxdxcursed loncadan veya başka birine veririm isteyen olursa tabi Tskxdxcursed loncanın iziniyle verilcektir.Bu arada loncadada güzel günler geçirdim sağol mehmet sağol fiko sağol furkan kendinize iyi bakın.....
Arkadaşlar msn me e-posta geldi çarım geri idade edildi )) ikv desteğe çok çok teşekkür ediyorum
- brondy1
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşlar Loncamız arası Üyelik Bilgileri İsteme ve verme kesinlikle yasaktır.
- brondy1
- FareAdam Düşmanı
Ark lar bız yokuz dıye loncayı sallamayın gelıcez kasın kolay gelsın... kasmak ıstemıyorsanız nıck lerı yazın lonca uyelerınden sılelım..
- WueRHoZauR68
- Işık Hanım'ın Elemanı
Ya arkadaslar 2 loncam var tsk yada katılırsam 3 olcak dıgerlerı 45 bu loncada katılmak istiyorum
Ben gercekten esaslı loncalara katılmak isterim ama herkez tanınmıs ve saglam adamlar almak istiyosunuz ama sizler de
dusuktunuz calısa calısa olmuyor ama fırsat vermıyolar neyse alın veya almayın arkadaslar Ben Saygılarımı dıle getırdım ve almanızı rıca ettım hem lonca benım degil kardesimin benle bir alakası yok i
İ s t e r İ n a n ı n İ s t e r İ n a n m a y ı n
Saygılarımla Zafer furkan
Ben gercekten esaslı loncalara katılmak isterim ama herkez tanınmıs ve saglam adamlar almak istiyosunuz ama sizler de
dusuktunuz calısa calısa olmuyor ama fırsat vermıyolar neyse alın veya almayın arkadaslar Ben Saygılarımı dıle getırdım ve almanızı rıca ettım hem lonca benım degil kardesimin benle bir alakası yok i
İ s t e r İ n a n ı n İ s t e r İ n a n m a y ı n
Saygılarımla Zafer furkan
Ben ZAFER FURKAN ALPER YAKNIDA Tanıycaksınız
KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
- WueRHoZauR68
- Işık Hanım'ın Elemanı
S.A. Arkadaşlar Kimse Bana Yardım Etmedi Ayıp Dediler Bişeyler Dediler Şevkimi Kırdılar .
Kimse Bana Sahip Çıkmadı Kimse Beni Desteklemedi
Ben Oyunu Bırakıyorum Bu Oyunda Bişeyler Ve Saygı Sevgi Şevkat Görmen İçin İlla Nam Salmış Lazım
Herkeze Darıldım Arkadaşlar İyi Arkadaşlarımda Oldu Ama Onlarda Bazıları Gibi İnsanlar Yüzünden Bıraktılar
Onlar Kendilerini Biliyorlar Ne Yazarsanız Yazın Girmiycem Bundan Sonra
Temelli İyi Olun Herkezden Özür Diliyorum Kusurum OLduysa
Saygı Sevgi Selamlarımla ZAFER FURKAN ALPER
Kimse Bana Sahip Çıkmadı Kimse Beni Desteklemedi
Ben Oyunu Bırakıyorum Bu Oyunda Bişeyler Ve Saygı Sevgi Şevkat Görmen İçin İlla Nam Salmış Lazım
Herkeze Darıldım Arkadaşlar İyi Arkadaşlarımda Oldu Ama Onlarda Bazıları Gibi İnsanlar Yüzünden Bıraktılar
Onlar Kendilerini Biliyorlar Ne Yazarsanız Yazın Girmiycem Bundan Sonra
Temelli İyi Olun Herkezden Özür Diliyorum Kusurum OLduysa
Saygı Sevgi Selamlarımla ZAFER FURKAN ALPER
Ben ZAFER FURKAN ALPER YAKNIDA Tanıycaksınız