İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Leqendyyy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Instructive

Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.

Mesaj gönderen Leqendyyy »

mutlulukmuodane yazdı: 28 Ara 2017 11:41
Leqendyyy yazdı: 28 Ara 2017 03:25
mutlulukmuodane yazdı: 28 Ara 2017 00:53 Karaköy'e geçiş %100 Balıkçı İdris'in oradan olacak arkadaşlar , çünkü gerçekte de Eminönü'nden Karaköy'e başka bir geçiş yok , İstanbul Üniversitesi'nde öğrenciyim Karaköy'e inmişliğim vardır.

1- Ruh taşı koyabilirler.
2- Vapur tarzı bir şey koyabilirler.
( Bkz. Galata Köprüsü'nün ayrık olduğu zamanlar vardır.)
3- Ya da karşıya köprüyü uzatırlar.
Katılıyorum, ben de gördüm çünkü. Bu arada bende İü'de okuyorum. Bölüm ne :)
İktisat 1.Sınıf :relaxed: Senin bölüm ne
Orman end müh. Hazırlık olduğu için Beyazıt'tayım şu an :)
Resim

R A M M S T E İ N N N
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.

Mesaj gönderen dedee66 »

Oyunda Tek Ve En Sağlam Dostumuz Daima "JANDARMA"lar :) Hiçbiryerde yalnız bırakmıyorlar. :heart_eyes:

Resim
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MainPower »

Leqendyyy yazdı: 28 Ara 2017 16:43
mutlulukmuodane yazdı: 28 Ara 2017 11:41
Leqendyyy yazdı: 28 Ara 2017 03:25
mutlulukmuodane yazdı: 28 Ara 2017 00:53 Karaköy'e geçiş %100 Balıkçı İdris'in oradan olacak arkadaşlar , çünkü gerçekte de Eminönü'nden Karaköy'e başka bir geçiş yok , İstanbul Üniversitesi'nde öğrenciyim Karaköy'e inmişliğim vardır.

1- Ruh taşı koyabilirler.
2- Vapur tarzı bir şey koyabilirler.
( Bkz. Galata Köprüsü'nün ayrık olduğu zamanlar vardır.)
3- Ya da karşıya köprüyü uzatırlar.
Katılıyorum, ben de gördüm çünkü. Bu arada bende İü'de okuyorum. Bölüm ne :)
İktisat 1.Sınıf :relaxed: Senin bölüm ne
Orman end müh. Hazırlık olduğu için Beyazıt'tayım şu an :)
Bu arada ben de İstanbul Üniversitesi'n deyim.Bölüm inşaat müh. Hazırlıktayım :)
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

resp0nse yazdı: 28 Ara 2017 01:37 Balıkçı idris değil
şarapçı yine başrolde
Şarapçının ayarlayacağı bir tekne ile gizlice karaköye teknelerle geçeriz.
cagatay81 yazdı: 27 Ara 2017 20:30 Irkçı fare adamlar :D

Resim
Resim
Serinplay yazdı: 27 Ara 2017 21:01 Savaşçı büyücüye benzemiş üstelik elindeki silah sanki kıyamet asanın kısaltılmış hali gibi.
:+1:
resp0nse yazdı: 28 Ara 2017 01:37 Balıkçı idris değil
şarapçı yine başrolde
Şarapçının ayarlayacağı bir tekne ile gizlice karaköye teknelerle geçeriz.
Mantıklı.
romendiyojen yazdı: 27 Ara 2017 20:25 Dehşete Düştünüz Değilmi ?
Kesinlikle. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kerimcan123 »

• Evet arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. Gelen trailer videosundan sonra bir çoğumuz mutlu olmuştur diye tahmin ediyorum. Ve bu video ile yaptığım tahminlerin neredeyse çoğu gerçekleşmiş görünüyor.
  • Yeni gelecek güncellemeyle trailerden gördüğümüz kadarıyla asit,ateş,fiziksel,buz hasarı verebilen ve sersemletme atabilen fareadamlar fark ediliyor. Fakat kafama takılan en büyük nokta ise böylesine çeşitli hasar vurabilen fareadamlara karşı nasıl tek başına mücadele edilebilecek? Oyunun oynanışının aşırı zorlaştırılacağı bu video ile kesinleşti.
  • Videoda beni aşırı kanser eden olay biz çifteden dert yakınırken oyuna Revolver silahının getirilmiş olması :unamused: Fakat tam bu noktada Defansif Dövüşme 2 3 tılsımının nerf yiyeceği ve max hasarı artırma özelliğinin kaldırılıp sadece element hasarı artırmasını sağlayacak şekilde düzenleneceğini düşünüyorum. Yeni bölgeyle element hasarlarımızın tekrardan değer kazanacağı fiziksel hasarın bu bölgede biraz sönük kalacağını aşırı zırhlı fare adamlardan anlıyoruz. İşin kısacası nerf yiyen tılsım sahipleri madur olmadan yeni bölgede fazlasıyla kullanabilecek. Good trade.
  • Savaş bütün şiddeti ile sürerken, hem insanlar, hem de fare adamlar, saklı türlerle mücadele etmekte gün geçtikçe daha çok zorlanıyorlardı. 1978 yılının başında Perihan Hanım'ın çabaları sonuç verdi ve Galata klanı, Gizitleri ateşkes yapmaya ikna etti ve barış için bir umut doğmuş oldu. Kış ayı yapılacak anlaşmanın pazarlıkları ile geçti. Anlaşmanın maddelerinde Karaköy'ün fare adam kontrolüne verilmesi buna karşın insanların da serbest dolaşım-yerleşim hakkına sahip olması ve fare adamların, eski yük gemisi bölgesini İnsanlara bırakmaları yer alıyordu. Başka bir çok konuda düzenlemeler de içeren anlaşma metni, 5 Nisan 1978'de imzalandı. Ardından yeni barış dönemine Galata köprüsü üzerinde büyük bir kutlama ile başlamasına karar verildi.
  • Hikayeden aldığım kesitte görüldüğü üzere fareadamlara özerklik tanılacağı ve karşılığında bazı şartlar olduğu görülüyor. Videodaki Onlar sizi azat etmedi.Siz özgürlüğünüzü kendiniz aldınız sözüyle Galata Köprüsü üzerindeki patlamaya fareadamların sebep olduğunu savunabiliriz. Ben Galata Klanının insanlara sadık kalmış ve Kuklacı temelli fareadamlarla Azat Efendi tarafından oluşturulmuş fareadamlardan oluştuğunu, Gizit Klanının ise Kuklacının ortadan kaybolmasıyla bağlılıkları zayıflamış ve özgür olma isteğiyle yanıp tutuşan fareadamlar tarafından kurulduğunu düşünüyorum.
  • Yeni güncelleme videosunda fark ettiyseniz savaşçı karakter metro tünelinden çıkarken bir fareadam ona saldırmıyor. Yeni bölgede dost-düşman fareadam çatışması yaşanacağını düşman fareadam klanının tamamıyla algı operasyonu yaptığının ve fareadamları kışkırttığının ortaya çıkacağını savunanlardanım. Karaköyden sonraki güncellemede oyuna Irk türü olarak Fareadam eklenecek at reze bekle.
  • Videodaki elinde asa bıyıklı abimizin bir düşman değil dost olduğunu ve bir şifacı olduğunu düşünüyorum. Sonuçta bu yeni bölgeyle beraber hikayede ilerleyecek ve bu karakterle belkiede hikayedeki uygun bağlantıyı kuracaklar.
  • Benim şahsi düşüncelerim bu şekilde. Bir beşten büyüktür mantığı bu bölgede işleyecek GB gibi gözükmesede aslında bir GB bizi bekliyor. Hikayedeki çok önemli detaylar burada ortaya çıkacak bosslar değil normal yaratıklar bile çok güçlü olacak 59 olmak biraz zor gibi görünüyor. Adım adım Tangriss Savaşına doğru!
En son Delpize tarafından 28 Ara 2017 21:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Birleştirilen başlığın ismi değiştirildi
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

kerimcan123 yazdı: 28 Ara 2017 21:11 Karaköyden sonraki güncellemede oyuna Irk türü olarak Fareadam eklenecek at reze bekle.
Resim
En son Delpize tarafından 28 Ara 2017 21:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Birleştirilen başlığın ismi değiştirildi
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Arkadaşlar bu arada güncelleme dediğimiz çok fazla parametreye bağlı aslında bütün olarak değerlendirmek lazım.Teaser desen grup bölgesi havasında biraz daha yukardan çekim yapılsaydı bölge hakkında iyi fikir edinirdik fakat bölgeyi bile tam bilmiyoruz.Oyundaki değişen pvp sistemi,karakterlerin çeşitli olması,maden sistemi,kp ve şan sistemi hepsi güncellemenin parçası şuan güncelleme hakkında edindiğimiz fikir bence çok az.Güncelleme artık bu saatten sonra eski oyuncularada çok iyi pazarlanarak haziran gibi gelmeli bence.Ayrıca tavsiyem kutu çıkarmaları çıkan kutular hem leblebi gibi satar,hemde oyuncu çeker eminim.Kutu satışının nerden olacağı belki bir problem ama halledilebilir.Eskiden ttnet bayinden alabiliyorduk ama şimdi türk telekomun satacağını asla zannetmiyorum.Havaleyle satılıp,kargolanabilir belki ama.
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Tertip yazdı: 28 Ara 2017 15:58 NPC seslendirmeleri gelebilir. Yalnızca video için de yapılmış olabilir. :relaxed:
sadece video icindir o, hep yapilan biraey cunku
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

kerimcan123 yazdı: 28 Ara 2017 21:11
  • Evet arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. Gelen trailer videosundan sonra bir çoğumuz mutlu olmuştur diye tahmin ediyorum. Ve bu video ile yaptığım tahminlerin neredeyse çoğu gerçekleşmiş görünüyor.
  • Yeni gelecek güncellemeyle trailerden gördüğümüz kadarıyla asit,ateş,fiziksel,buz hasarı verebilen ve sersemletme atabilen fareadamlar fark ediliyor. Fakat kafama takılan en büyük nokta ise böylesine çeşitli hasar vurabilen fareadamlara karşı nasıl tek başına mücadele edilebilecek? Oyunun oynanışının aşırı zorlaştırılacağı bu video ile kesinleşti.
  • Videoda beni aşırı kanser eden olay biz çifteden dert yakınırken oyuna Revolver silahının getirilmiş olması :unamused: Fakat tam bu noktada Defansif Dövüşme 2 3 tılsımının nerf yiyeceği ve max hasarı artırma özelliğinin kaldırılıp sadece element hasarı artırmasını sağlayacak şekilde düzenleneceğini düşünüyorum. Yeni bölgeyle element hasarlarımızın tekrardan değer kazanacağı fiziksel hasarın bu bölgede biraz sönük kalacağını aşırı zırhlı fare adamlardan anlıyoruz. İşin kısacası nerf yiyen tılsım sahipleri madur olmadan yeni bölgede fazlasıyla kullanabilecek. Good trade.
  • Savaş bütün şiddeti ile sürerken, hem insanlar, hem de fare adamlar, saklı türlerle mücadele etmekte gün geçtikçe daha çok zorlanıyorlardı. 1978 yılının başında Perihan Hanım'ın çabaları sonuç verdi ve Galata klanı, Gizitleri ateşkes yapmaya ikna etti ve barış için bir umut doğmuş oldu. Kış ayı yapılacak anlaşmanın pazarlıkları ile geçti. Anlaşmanın maddelerinde Karaköy'ün fare adam kontrolüne verilmesi buna karşın insanların da serbest dolaşım-yerleşim hakkına sahip olması ve fare adamların, eski yük gemisi bölgesini İnsanlara bırakmaları yer alıyordu. Başka bir çok konuda düzenlemeler de içeren anlaşma metni, 5 Nisan 1978'de imzalandı. Ardından yeni barış dönemine Galata köprüsü üzerinde büyük bir kutlama ile başlamasına karar verildi.
  • Hikayeden aldığım kesitte görüldüğü üzere fareadamlara özerklik tanılacağı ve karşılığında bazı şartlar olduğu görülüyor. Videodaki Onlar sizi azat etmedi.Siz özgürlüğünüzü kendiniz aldınız sözüyle Galata Köprüsü üzerindeki patlamaya fareadamların sebep olduğunu savunabiliriz. Ben Galata Klanının insanlara sadık kalmış ve Kuklacı temelli fareadamlarla Azat Efendi tarafından oluşturulmuş fareadamlardan oluştuğunu, Gizit Klanının ise Kuklacının ortadan kaybolmasıyla bağlılıkları zayıflamış ve özgür olma isteğiyle yanıp tutuşan fareadamlar tarafından kurulduğunu düşünüyorum.
  • Yeni güncelleme videosunda fark ettiyseniz savaşçı karakter metro tünelinden çıkarken bir fareadam ona saldırmıyor. Yeni bölgede dost-düşman fareadam çatışması yaşanacağını düşman fareadam klanının tamamıyla algı operasyonu yaptığının ve fareadamları kışkırttığının ortaya çıkacağını savunanlardanım. Karaköyden sonraki güncellemede oyuna Irk türü olarak Fareadam eklenecek at reze bekle.
  • Videodaki elinde asa bıyıklı abimizin bir düşman değil dost olduğunu ve bir şifacı olduğunu düşünüyorum. Sonuçta bu yeni bölgeyle beraber hikayede ilerleyecek ve bu karakterle belkiede hikayedeki uygun bağlantıyı kuracaklar.
  • Benim şahsi düşüncelerim bu şekilde. Bir beşten büyüktür mantığı bu bölgede işleyecek GB gibi gözükmesede aslında bir GB bizi bekliyor. Hikayedeki çok önemli detaylar burada ortaya çıkacak bosslar değil normal yaratıklar bile çok güçlü olacak 59 olmak biraz zor gibi görünüyor. Adım adım Tangriss Savaşına doğru!
Güzel yazı olmuş,eline sağlık.
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Karaköy - Analiz & Teoriler

Mesaj gönderen Sora »

Arkadaşlar yine ben :D Forumda trailer yayınlandığından beri başta @Serinplay olmak üzere kullanıcılardan müthiş analizler, yorumlamalar görüyorum. Yine birkaç arkadaş örneğin pembemsi gri cümlesinden de bazı sembolik ve anolojik çıkarımlar yapmış. Hepsini büyük bir hayranlıkla okudum bazılarını okurken çok şaşırdım, aydınlandım diyebilirim. :D Benim de birkaç görüşüm var veya olabileceklere dair yorumum bunları aktarmak istiyorum.

Not: Bazı arkadaşların dile getirdiği düşünceler veya onlara benzer şeyleri de buraya yazacağım. Ben, o, bu önemli değil ama düşüncem şu yönde: Şimdiye kadar yazılıp çizilenlerin içerisinde biz kullanıcılar bazı şeyleri doğru tahmin ettik veya gelecekte edeceğiz. Dolayısıyla maksat gerçeğe geniş bir bakış atabilmek bence. İyi okumalar! :)

Önemli Not: Aşağıda yazdığım bölümler birbiriyle bağımsız, biri diğerini çürütür nitelikte olabilir çünkü farklı farklı şeyler düşünüyorum, düşünüyoruz. Ama kimi bölümlerde bir başka bölümde söylediğim bir şeye atıfta bulunabilirim.
Resim
Teori 1 (Pembemsi Gri Cümlesini Eden Kişi)

Çok kısa, çok basit ve çok üstünkörü bir değerlendirme yaptığımdan hemen bahsedip geçmeyi tercih ettim. :D Ciddiyetini sorgulamanıza dahi gerek yok çünkü dediğim gibi saçmalasam bile amacım geniş olarak her pencereden olaya bakabilmek.

Arkadaşlar çemberlitaş trailer videosunun bahsettiğim kısmına şu linkten gidebilirsiniz: https://youtu.be/Uk7EDiaLazc?t=2m26s

Bakınız tam linkteki saniyede "İşini bitirdin mi?" sorusuna "Evet" yanıtını veriyoruz. Veriyoruz dedim çünkü ben de çoğu kullanıcı gibi çemberlitaş videosunda bulunan, gizli gizli madalyalar verilen, sonunda aslansın denilen ve evet diyen kişinin kendi karakterimiz olduğunu düşünüyorum. Bulaşmadığımız pislik iş kalmadı, orası ayrı. :D İş bitirmek deyince akla ilk biz geliyoruz haliyle :D

Şuradan da karaköydeki pembemsi gri cümlesinin saniyesine gidebilirsiniz: https://youtu.be/0Bu3we95gwI?t=2m14s

Arkadaşlar söylerken ben de fazlasıyla saçma olabileceğini düşündüm ama yine de bu iki sesde de ufak da olsa bir benzerlik sezdim. Kişisel bir saçmalama mı bilemiyorum ama belirtmenin zararı olmayacağını düşünüyorum. :D 1. videodaki ses, 2. videodakinin yorulmuş hali olabilir. 2. videodaki ses 1. videodakinin yaşlanmış, delirmiş, gözü dönmüş, huzursuz(!) hali olabilir. Neyse, bu saçma düşüncemi de söyledim ya içim rahat! :D
Resim
Kim bu adam? Hakir mi? Yoksa.... (Teori 2)

Arkadaşlar bu konu hakkında hem duyduğum bir fikri hem de düşündüğüm başka bir fikri açıklayacağım.

1-) Hakir kimdir?

"14 Nisan 1978 tarihinde barışa atılan bombada; 5 Nisan anlaşmasının en büyük emektarı olan Yükseliş Cemiyeti Diplomatik İlişkiler Sorumlusu Perihan Hanım ve Gizit Lideri Hakir'in de aralarında bulunduğu 5 kişi can verdi!"

Hakir, ölmemiş olabilir. O günden sonra kin ve nefretle Karaköy etrafında fare adamları örgütlemiş olabilir. Aslında bunun gerçek olmasını çok isterim, hikayeye heyecan katar :D

2-) Bildiğiniz üzere o gün o köprüde İNSANLAR IRKLARIN KARDEŞ OLDUĞU düşüncesiyle toplanıyordu. En azından o köprüde böyle düşünen insanlar vardı.

Videodaki konuşan kişi buna inanmadığını, palavra olduğunu veya en azından farelere bunu bu şekilde aktardığını görüyoruz. Yani bu kişi, o gün köprüde yaşanan anlaşmaya karşı ve zıt birisi olabilir.

"Pek çok insan patlamalardan fare adamları sorumlu tuttu. Anlaşma yanlısı olan kişilere işbirlikçi sıfatı yakıştırıldı. O sırada zaten Eminönü'nde yaşamakta olan bazı fare adamlar,varolan baskı nedeniyle kaçmak zorunda kaldılar. Arzın çocukları gazetesinin barış destekçisi fare adam yazarı Konkav'da hedef olanlar arasındaydı. Olaylardan yaklaşık bir ay sonra, hala ılımlı bir politikayı savunan gazetenin binasının önünde gösteri yaptılar ve Konkav'ı istediler. Selami Bey reddedince, öfkeli bir grup tarafından gazete binasında yangın çıkarıldı. Selami Bey'in de içinde bulunduğu bir kısım gazeteci dumanda boğularak öldüler. Dışarı çıkabilenler arasındaki Konkav kalabalık tarafından alındı. Akıbeti bu gün dahi bilinmiyor."

Konkav, bir şekilde kaçmış ve bu oluşumu kurmuş olabilir. Kurma sebebi ya gerçekten patlamayı kendisinin yapması ya da bu iftiraya kurban gitmesi ve patlamayı onların yaptığını düşünmesi olabilir.

Peki neden Konkav? Nereden çıktı? Nereden biliyorsun?

Evet bu soruyu cevaplamaktan keyif alacağım. :D

Bakın aşağıda eski GM Nocomment ile sayın DEV Nerull'un konuşmalarını görüyorsunuz. Sadece mizahi bir konuşma olabilir ama yine de "saçma sapan düşünmemize" engel değil! :D Biz yazalım kenarda köşede dursun. Belki de gerçekten Konkavdır. :D

Resim

Resim

Hadi bakalım! :D
Resim
Grimsi Pembe ile Pembemsi Gri Üzerine Saçmalamalarım - Düşüncelerim :D (Teori 3)

Fare adamlarının kuklacıya karşı tam bir sadakatle bağlı olmaları örgüt içinde olası bir isyanı engelliyordu. Her ne kadar Kuklacı'nın her yaptığını tasvip etmiyorlarsa da, Azat ve Gaffar Bey'lerin kuklacıya karşı ayaklanmak düşüncesi akıllarına bile gelmezdi. Diğerleri de zaten böyle bir şeye cesaret edemezlerdi.

Azat Efendi, İstanbul insanı üzerinde tam yönetim sağlamak üzere harekete geçti. Uzun süredir aradığı fare-adam büyüleri üzerine yazılmış dokümanları bir şekilde buldu. Bu büyüleri kullanmak konusunda Gaffar bey ile aralarında büyük bir fikir ayrılığı doğdu. Gaffar Bey fare adam üretimi ve İstanbul üzerinde tam hakimiyet sağlamak konularına temelden karşı idi. Zamanla bu olay, iki büyü ustasının aralarını açtı.

Bakın bu iki tarihçe alıntısında, Gaffar Bey'in bir süre sonra fare adam üretimine karşı çıkmaya başladığını görüyoruz. Gaffar Bey'in yaptığı şeyler (Çemberlitaş ile birlikte), en azından Gizit Klanı'nın işine gelmeyen şeyler olabilir. Dolayısıyla;

"Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki. Pembemsi griden iyidir her şekilde."

Gri = Duman
Pembemsi Gri = ERG. Bana ve bir arkadaşıma doğrudan Erg'i hatırlattı. Pembemsi Duman?! Gaffar ve Semiha'nın odasındaki arkadaki mor dumanlara bakın. Veya Pembemsi Grilere :D Sağlam bir dayanak değil belki ama bu şekilde düşündüm.

Pembemsi griden iyidir her şekilde. = Gaffar'dan, Erg'den iyidir her şekilde!?

Grimsi Pembe = Ufuktan bahsediyor. Ufuk, hafif pembemsi bir renge sahip olduğu düşünüldüğünde buradaki gri, fare adamların bizzat tüy, ten rengi olabilir. Ya da fabrikalarından çıkan, makinelerinden çıkan GRİ OLAN DUMAN!?

Resim

Yani ERG ile üretilen, yapılan yenilikler ve makineler yerine biz daha iyiyiz, daha güçlüyüz, yarın bir gün bizim günümüzdür. denilmiş olabilir.

Son Söz

Buraya kadar okuduğun için sana çok teşekkür ediyorum. Bu konuyu, kesin nihai bulgularımı (elbette öyle bir bulgum falan yok :P) paylaşmak için değil hep beraber saçmalayıp düşünmek için açtım. Umarım beğenmişsinizdir. Sevgiler! :D
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön