Gorgar'dan Bayram Tebriği ve...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Gorgar'dan Bayram Tebriği ve...

Mesaj gönderen TOLGARDA »

EkSeLaNS53 yazdı: 31 Ağu 2017 00:09
Scalgar yazdı: 31 Ağu 2017 00:07
EkSeLaNS53 yazdı: 24 Ağu 2017 22:31
movie yazdı: 24 Ağu 2017 22:10 30 Ağustosu bekleyin!
İSTANBUL GÜNCELLEME VAKTİ başlığında subliminal mesajı vermiştim ama kimse çakmadı , bu kadarda açık yazılmaz ki 😎
ilk günden 59 oldum selamlar..
30 Ağustos 2023 demek istemiştim 😁😁😁
Cidden bunu sayıyor musunuz

Bu arada hort
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
BeLmanDo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen BeLmanDo »

Deweloper Gorgar dan Şuraya minik te olsa yaptıkları çalışmalardan küçük bir parça gönderseler 20 x 6 ile dolan 120 kişilik ct gruplarıyla dolan sunucuların oyuncularının içine bir su serpse :) Ne de güzel olur du ... daha fazlası eminim ki en azından 1 bucuk katıda Grup bölgesinde oyuncu vardır bir sunucuda 180 + 120 = 300 kişi en az her sunucuda... ama bir mini minnacık bir resim veya bir sızıntı olsa bu insanların içine su serper kendim için değil bu oyunda benden şu an için benden daha cok zaman geçiren oyuncular için küçük bir ipucu veya bir efsunlu esya veya bir çalışma ekran görüntüsü doyurucu olur GORGAR a duyurulur ...
:flag_tr:Bir düşün başların üstünde kağanlık tuğunu,
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
:flag_tr: IIXxBÖRKLÜxXII

Yoğunbakım

Maddex
ToticPhilosophy
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ToticPhilosophy »

Ufak bir açıklamayı çok görmeyin. Bu konuyu açıp arazi oldunuz. Olan biz oyunculara oldu meraktan tepişip duruyoruz. Artık adam akıllı bilgi vermenin, oyuncuları doyurmanın vakti geldi gorgar.
berj
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen berj »

bence birisi bimere şikayet ettigi için geldi bu açıklama daha gelmez 1 yıl birşey :P :yum:
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Hocam açıklama herkes bekliyor bir görsel felan ama en azından şuanlık arkadaşların edindiği bilgiye göre en azından oyunun müziklerini yapan emre yücelen bazi açıklamalarda bulundu bizlere 2 tane müziği bitirmiş olduğunu belirtmiş ve çok sağlam orkestra ile birlikte müzikler yapıyorlarmış bomba şeyler bekliyor gibi birşeylerr söyledi ve bu ay sonuna kadar müziklerin biteceğini belirtti bizlere fazla uzun süreceğini sanmıyorum.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen CHAPPIE »

SPIEGLEIN yazdı: 04 Eyl 2017 19:32 Hocam açıklama herkes bekliyor bir görsel felan ama en azından şuanlık arkadaşların edindiği bilgiye göre en azından oyunun müziklerini yapan emre yücelen bazi açıklamalarda bulundu bizlere 2 tane müziği bitirmiş olduğunu belirtmiş ve çok sağlam orkestra ile birlikte müzikler yapıyorlarmış bomba şeyler bekliyor gibi birşeylerr söyledi ve bu ay sonuna kadar müziklerin biteceğini belirtti bizlere fazla uzun süreceğini sanmıyorum.
Dediğim gibi fuara katılıp tanıtım olursa aralık ayında bölge gelir. Fuarda yeni müziklerden biten iki tanesini de çalabilirler.
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Müzikleri bölgeyi o anı yaşayarak hazırlıyodur Emre bey.
Bu yüzden ben bölgenin hazır olduğunu efekt ve müzik seslerinin oyuna en son eklenerek hazır hale geleceğini şuanda testlerinin yapıldığını düşünüyorum.

Bu tahminden yola çıkarak en erken bölgenin Kasım ayı ortasında geleceğini düşünüyorum
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen CHAPPIE »

resp0nse yazdı: 04 Eyl 2017 21:05 Müzikleri bölgeyi o anı yaşayarak hazırlıyodur Emre bey.
Bu yüzden ben bölgenin hazır olduğunu efekt ve müzik seslerinin oyuna en son eklenerek hazır hale geleceğini şuanda testlerinin yapıldığını düşünüyorum.

Bu tahminden yola çıkarak en erken bölgenin Kasım ayı ortasında geleceğini düşünüyorum
25 Aralık diyorum
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

CHAPPIE yazdı: 04 Eyl 2017 21:11
resp0nse yazdı: 04 Eyl 2017 21:05 Müzikleri bölgeyi o anı yaşayarak hazırlıyodur Emre bey.

25 Aralık diyorum
Ben de Gamex'te tanıtılır bu tarihte yayınlanır diyorum
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SERDARBEY »

Gamex e sayili gün kaldı bence fuar olmayacak ikv için