Plafect'in Günlüğü [EMİNÖNÜ]
Re: Plafect'in Günlüğü [EMİNÖNÜ]
Bayterapist'in olduğu ama benim olmadığım ss'ler görmek biraz üzücü geldi.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Küçük bir info: Eminönü'nde yeniden ticaret yapmaya başladım. Çok sayıda Martian alıp köşkte satmayı düşünüyorum.
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Şimdilik 3t olarak düşünüyorum
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Nerede bu çocuk? Neden yazmıyor? Umarım sorulmuş sorulardır. El cevap: bozuk bir pc. Sorun adaptördeydi ve gelmesini bekledim. Bu sürede arkadaşımın bilgisayarından oynadım. Gel gör ki onun da prt sc tuşu bozuktu. Bu yüzden ss alamadım. ss'siz bir günlük olamaz. Hele bu günlük ss'lerden ibaretken, yazmasam daha iyi diye düşündüm. Ama sonunda bilgisayarımı tekrar açtım ve özlediğim tuşlara bastım, prt sc tuşuna bile.
Gitmeden önce ticaret yapacağımı söylemiştim. Yaptım da.

Buraya 20 tane de parfüm eklendi sonradan. Ayrıca o büyücü tılsımı da m23. Sanırım bu sefer biraz abarttım
Özet geçmek gerekirse her zamanki gibi yaptım, ucuza al pahalıya sat. Örneğin 80 kondriti 70tye aldım, 120'ye sattım. Ne kadar paranız olursa o kadar daha çok kazanıyorsunuz.
Biraz boss kestim.

Kendisini atmasını yeğlerdim. Şu sıra sadece boss keseceğim gibi görünüyor.
Ve onu sonunda ürettim.

Hasarım 2000 küsür olabiliyor şu anda. Ferro'ları yakın zamanda düşürüp Hole akmak amacım.
Teşekkürler.

Gitmeden önce ticaret yapacağımı söylemiştim. Yaptım da.

Buraya 20 tane de parfüm eklendi sonradan. Ayrıca o büyücü tılsımı da m23. Sanırım bu sefer biraz abarttım
Biraz boss kestim.

Kendisini atmasını yeğlerdim. Şu sıra sadece boss keseceğim gibi görünüyor.
Ve onu sonunda ürettim.

Hasarım 2000 küsür olabiliyor şu anda. Ferro'ları yakın zamanda düşürüp Hole akmak amacım.
Teşekkürler.

Bosslar yine güldürmedi.

Ticaret konusunda aceleci davranmak istemedim, paraya ihtiyacım yok. Ama yine de iyi fiyattan bir şey satma şansım olduğunda kaçırmıyorum.

Emiönü'nden 1t'ye getirdiğim kondritleri 2t'den satıyorum.
Aynı şekilde 1t'ye aldığım ganoları Köşk'te 1.750 gibi bir fiyata satmış oldum. Güzel fiyat, daha iyisi olabilir. Kalanları satarken acele etmeyeceğim. Hedefim 2'den satmak.

10 ipek 13t.

Tılsım işine girmeye karar verdim. Hazır ucuza toplamışım kondritleri, bana maliyeti çok az olacak, istediğim tılsımları basayım. Sonra saçma geldi. En iyisi m23 basmak. Her ne kadar bende olsa da şu an en pahalı tılsım o. 150t'ye satılabiliyor. M23 üretip başka tılsımlarla takas yapacağım ve artı alacağım. Kazan kazan durumu yani. Ayrıca Buz 13 de bir o kadar pahalı.
10t'ye 7 tane m21 topladım ama ss alamamışım. Neyse ki Buz 13'ler ve diğer malzemeler burada.

10t ve 5sevgi karşılığı 30 jadeit aldım. Bence gayet iyi alışveriş.

Dayanamadım. Taktım elekleri, indim hole. Dk'ya gerek bile yok. 2400 hasarla önünüze geleni rahatlıkla kesebiliyorsunuz. Ben yine de ferroları düşürme taraftarıyım. Kısa süren serüvenimde bir def 22 reçetesi ve bir jadeit düşürdüm.

Ticaret konusunda aceleci davranmak istemedim, paraya ihtiyacım yok. Ama yine de iyi fiyattan bir şey satma şansım olduğunda kaçırmıyorum.

Emiönü'nden 1t'ye getirdiğim kondritleri 2t'den satıyorum.
Aynı şekilde 1t'ye aldığım ganoları Köşk'te 1.750 gibi bir fiyata satmış oldum. Güzel fiyat, daha iyisi olabilir. Kalanları satarken acele etmeyeceğim. Hedefim 2'den satmak.

10 ipek 13t.

Tılsım işine girmeye karar verdim. Hazır ucuza toplamışım kondritleri, bana maliyeti çok az olacak, istediğim tılsımları basayım. Sonra saçma geldi. En iyisi m23 basmak. Her ne kadar bende olsa da şu an en pahalı tılsım o. 150t'ye satılabiliyor. M23 üretip başka tılsımlarla takas yapacağım ve artı alacağım. Kazan kazan durumu yani. Ayrıca Buz 13 de bir o kadar pahalı.
10t'ye 7 tane m21 topladım ama ss alamamışım. Neyse ki Buz 13'ler ve diğer malzemeler burada.

10t ve 5sevgi karşılığı 30 jadeit aldım. Bence gayet iyi alışveriş.

Dayanamadım. Taktım elekleri, indim hole. Dk'ya gerek bile yok. 2400 hasarla önünüze geleni rahatlıkla kesebiliyorsunuz. Ben yine de ferroları düşürme taraftarıyım. Kısa süren serüvenimde bir def 22 reçetesi ve bir jadeit düşürdüm.

İlk mutlu eden boss gbz.

10 ganoyla 10 martian takasladım.

Sonra 1 t'den 35 gano daha aldım.

Martianları 2.5t'ye satarım artık. Ne de olsa Kondritleri bile 2t'ye satıyorum.

Tılsım basmak için biraz daha malzeme topladım, ucuza.

Ayrıca Bayterapi ile holde yaklaşık 1 saat kadar kastık. Xeno alamadık ama buz 1 II reçetesi aldım. Bu işimi biraz kolaylaştırır. Kısmetse m22 ve m23 reçeteleri almaya çalışıyorum. Ayrıca bir tane de Kondrit çektim holde. Nedendir bilinmez bunların ss'leri de kayboldu. Ben mi beceremiyorum yoksa oyun sarıyor falan da ss'ler mi gidiyor anlamadım arkadaş. Neyse ki Kondrit'in fotoğrafını çekmiştim.

Ayrıca, teşekkürler.

10 ganoyla 10 martian takasladım.

Sonra 1 t'den 35 gano daha aldım.

Martianları 2.5t'ye satarım artık. Ne de olsa Kondritleri bile 2t'ye satıyorum.

Tılsım basmak için biraz daha malzeme topladım, ucuza.

Ayrıca Bayterapi ile holde yaklaşık 1 saat kadar kastık. Xeno alamadık ama buz 1 II reçetesi aldım. Bu işimi biraz kolaylaştırır. Kısmetse m22 ve m23 reçeteleri almaya çalışıyorum. Ayrıca bir tane de Kondrit çektim holde. Nedendir bilinmez bunların ss'leri de kayboldu. Ben mi beceremiyorum yoksa oyun sarıyor falan da ss'ler mi gidiyor anlamadım arkadaş. Neyse ki Kondrit'in fotoğrafını çekmiştim.

Ayrıca, teşekkürler.

- cehennemsogugu
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü