Merhabalar , bugün günlüğü detaylandırmayacağım.Çok sinirlendim oyunda bulunduğum süre zarfında.
İyi niyeti süistimal(umarım doğru yazmışımdır

)edenlerden tutun , artist artist konuşanlara...
Adam diyor birine bölge kanalından o lonca senin yüzünden
bitti.Rahat ettirmicem sizi burlarda.Yahu sen KİMSİN ? Ne zannediyorsun kendini ? Höt desek ördek diyecek adamlar 2 tılsım sahibi olduklarında bi şekil , bi havalar.Anlam veremiyorum.
Hep derim sunucumuz hakkında bilgi isteyenlere.2 tılsımı olan adamların kendilerini
ilah zannettiği sunucudur.O kişinin adını burda vermek isterim ama sevgili çalışkan forum modlarımız iletimi sileceklerdir aksi taktirde.Gerek yok yani.Ama umarım karşılaşırım onla mekanlarda.Umarım...
Bunun haricinse pek de aktiflik göstermedim.2 tane Klorotoksin düşürebildim 1 saatte.
Klan savaşı vardı ama kraterde oyun inanılmaz kastığı için katılamadım.Yeraltına inmek zorunda kaldım.Neden kastığına da anlam veremiyorum.Oysaki sistemim gayet iyi.Artık karşılaştırma amaçlı kullanılan GTA5 bile açan oynayan bir bilgisayar :|
Neyse , böyle bitirdim günü.Tekrar görüşmek üzre...
Unutmadan...Tüm Müslüman kardeşlerimin Ramazan ayını kutlarım.Hayırlara vesile olmasını dilerim.Tuttuğunuz tutacağınız , ettiğiniz edeceğiniz tüm dualar kabul olması dileğiyle...Hayırlı Ramazanlar...