En son yazdığım günlükteki resimleri göremeyen arkadaşlar DNS ayarı yapıp resimlere ulaşabilirler.
İyi forumlar...
ANARSHY ' nin Günlüğü - Eminönü
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: R U S
Re: ANARSHY ' nin Günlüğü - Eminönü
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Bu ne bereketli günlük böyle :shock: .Devam devam böyle bereketli gelecekse devamını bekliyoruz :mrgreen:Ttaymmm yazdı:
Merhaba günlük uzun zaman oluyor sana düzgünce yazmayalı. Umarım artık günlüğe devam edebilirim eskisi gibi.Tabi sizlerin de desteği ile...
Öncelikle şu Büyük Hol resimlerini aradan çıkaralım :
Bu resimler haricinde yaptıklarımı da paylaşayım.
**Savaşçımla biraz çemberlitaş attık,gerekli olan 2 taş kanat item düşürdüm.
![]()
**Bazen şifacımla holde lodos kestim.
**Arkadaşlarla sancak savaşlarına katıldık...
**Bazen kenana girdik,
**Bazense Junona,
Şimdilik yazaklarım bunlar arkadaşlar. Umarım yazmadıklarım günleri telafi edebilmişimdir.
İyi Forumlar , İyi oyunlar...
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
Bizimkisi biraz haftalık gibi sanki. Yorumun için teşekkür ederim.Retaliation yazdı: Bu ne bereketli günlük böyle :shock: .Devam devam böyle bereketli gelecekse devamını bekliyoruz :mrgreen:
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
ANILL BEN GERI DONUYORUM...OZLEDINMI
<3<3
Yahu ben seni tılsımda sanıyordum,hatırlayamadım Eminönünde olduğunu.Çarlarımı eminönüne aktardım,bir de seni unutup çarımın adını RiseofAnarchy yaptım.Az önce Kendi İletileriniz bölümünde gördüm.Şanssızlığa bak 

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
Sparineus yazdı:Yahu ben seni tılsımda sanıyordum,hatırlayamadım Eminönünde olduğunu.Çarlarımı eminönüne aktardım,bir de seni unutup çarımın adını RiseofAnarchy yaptım.Az önce Kendi İletileriniz bölümünde gördüm.Şanssızlığa bak
Sorun yok benim için ya.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
Özledim Eylül buyur gel konuşuruz, konuşacak birileri lazım.Mutlakguven yazdı:ANILL BEN GERI DONUYORUM...OZLEDINMI<3<3
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
Eski bilgisayar patladi yenisini alicam gelicem laflariz.Ttaymmm yazdı:Özledim Eylül buyur gel konuşuruz, konuşacak birileri lazım.Mutlakguven yazdı:ANILL BEN GERI DONUYORUM...OZLEDINMI<3<3
![]()
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Vay vay, Akif de bizim köylü olmuş.Sparineus yazdı:Yahu ben seni tılsımda sanıyordum,hatırlayamadım Eminönünde olduğunu.Çarlarımı eminönüne aktardım,bir de seni unutup çarımın adını RiseofAnarchy yaptım.Az önce Kendi İletileriniz bölümünde gördüm.Şanssızlığa bak

- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
Teşekkür ederim abi. Oyuna pek giresim gelmiyor bu aralar. Forumdaki yenilik konuşmaları baydı artık. Arada 1 saat felan arkadaşlara bakınıp çıkıyorum. Umarım halin vaktin yerindedir.BilgeTonyukuk yazdı:Vay vay, Akif de bizim köylü olmuş.Sparineus yazdı:Yahu ben seni tılsımda sanıyordum,hatırlayamadım Eminönünde olduğunu.Çarlarımı eminönüne aktardım,bir de seni unutup çarımın adını RiseofAnarchy yaptım.Az önce Kendi İletileriniz bölümünde gördüm.Şanssızlığa bakİki sevdiğim adam da anarşi namında yakınımda, bu güzel haber. Hayırlı olsun. Anılcığım gözüm buralarda, esen kal.
Mustafa Kemal ATATÜRK