GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sitem
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Re: GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri

Mesaj gönderen Sitem »

Sitem yazdı:Ben foruma çok fazla girerim ancak çok nadir yorum yaparım.. Oyunda yaptığınız güncelleme size göre bir adalet sağlamışsa sizin adınıza mutluyum. Ancak bu güncelleme bizim adımıza herhangi bir mutluluk sağlamadı sizde bizim adımıza üzülürmüsünüz? Zaten oyun oynamak son zamanlarda çar çalınmaları, küfür ve insanların nefsi duyguları yüzünden bir hayli zor bir hal aldı birde üstüne bunlaırn gelmesi gerçekten biz İKV oyuncuları olarak çok üzücü.. Bir güncelemme veyahutta değişiklik yapılacağı zaman bunu genel etkileşimden duyursanız bizlerin önerilerimizi görüşlerimizi alsanız gelen doğrultuya göre anket sonuçlarına hareket etseniz bu sizin bize olan tutumunuzu saygınızı sevginizi ve bizi gerçekten bu adamlar sayıyormuş dedirtmenize hemde Yönetime karşı herkezin daha saygılı olmasına neden olur. Bu sayade çatlak seslerde çıkmaz kimseninde gereksiz yere hakkı elinden alınmaz. Yağtığınız değişiklik size göre bir hedefse ve siz hedefinize ulşamış iseniz ben sizin adınıza mutluyum.. Ama biz mutsuzuz siz bizim adımıza üzülebilecekmisiniz görücez..

Saygularımla İKV - Tılsım Sunucusu - Sitem
Nasıl istersen öyle yaşa, fakat bil ki, bir gün mutlaka öleceksin. Kimi seversen sev ama unutma ki, bir gün ondan ayrılacaksın. Dilediğin gibi davran, lâkin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptığının karşılığını mutlaka göreceksin

Siтєм
Kullanıcı avatarı
Yakacef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Yakacef »

sevinsemmi üzülsemmi bilemedim hidralar cıktığı gün sanki gördüm olacakları :D herkes kadimi kesmek için çaba sarfediyordu bense üstümdeki max eşyaları sattım bitti dedim oyun buraya kadar bi önemi kalmadı max dizmenin canavarları kesmek öğğ geldi :D şimdi gelindiği durum full max hasar 2600 canavara vuruş kafa ve balyozla 2000 :D
klan savaşları moda girip kabadayı takılmak ortalığı kızıştırmak daha güzel ... Ecel ve latif in hasar miktarını yükseltmek yerine 2 parça silah :D 10 parça silahın hasarını düşürdünüz bravo :D Söylenicek söz bulamıyorum :D ben zarar etmedim kar da etmedim o kadar canavar boşuna kestik geceleri maden başında boşa vakit harcadık küfür yedik ne anamız kaldı ne sülalemiz... daha neler var alatmakla bitmez 2 sene olucak su oyunu oynuyalı oh be içimdekilei döktüm dahada varda onlarıda diğer güncellemere saklıyoum :D :D

İYİ FORuMLAR ....
Yakacef - Emergencyroom - Patronus
Resim
Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
Kullanıcı avatarı
Mcrae
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Mcrae »

Lathander yazdı:Bu forum dışında açılan başlıkların kilitlenmesi yada silinmesindeki tek amaç oyuncularımızın görüşlerinin tek forum içinde toplanmasıdır. Böylece hem fikir alış verişleri daha sağlıklı olur hem de bizler daha sağlıklıir. şekilde takip edebiliriz.
Fikir alısverişini gerektirecek birşey göremiyorum ben. Zaten oyuncuları %90 ı aynı fikirde. Hemen hemen herkes aynı şeyi savunuyor güncellemenin geri alınmasını istiyor.
Lathander yazdı:Lütfen yorumlarınızı sadece bu başlık altında paylaşınız.
Evet bu başlık altında yeterince yorum toplanmış. 200 ün üzerinde. Hala net bi açıkama yapılmadı geri alınacakmı böyle kalacak mı ?
Abdullah
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen daywalker »

sayın yönetim
bu yaptığınız güncellemenin haklı olduğunu savunmayın lütfen
diyorsunuzki eskidende kesici delici ezici ayrımı vardı bizde bunu geri getirdik
ama eskiden bu kadar çeşitli tipte yaratık yoktu
itfaiye baltası ve hızar veya balyoz bizim işimizi görüyodu
bu üç silahla tüm yaratıkları kesebiliyoduk
ama şimdi 5 farklı çeşit silah var hepside bi yaratığa karşı üstün durumda
bi savaşçı olarak çifteyle birlikte çantamda 6 ayrı sınıf silah taşımak zorundamıyım
o zaman şunu yapın aynı tipdeki yaratıkları bi araya toplayın
merana gittiğim zaman hepsi iç içe hangisini keserken hangi silahı kullanacağını şaşırıyo insan
hepsini geçtim bu kadar farklı sınıftan efsunlu silahı bir araya toplamanın maliyetini düşündünüzmü hiç
eski alman sistemi geri gelsin
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
Kitmir
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

YÖNETİCİLERE: Güncelleme Geri Alınmazsa Oyunu Sileceğiz !!!

Mesaj gönderen Kitmir »

Bu oyunu 2 yıldır sürekli plus üye olarak oynuyorum! oyunu çok severek oynarken son silah düzenlemesiyle, oyunun çok zevksiz bir hale geldiğini söylemek zorundayım!!! insanlar burda bir emek vererek birşeylere ulaşıyor, siz yöneticiler ecel ve latif silahlarını düzeltmek için herkesin emeklerini hiç sayıp, onlarla alay eder gibi düzenleme yapomaya hakkınız var mı sanıyorsunuz? haa var diyorsanız ben ve nice arkadaşım pluslarını tekrar almamak ve hatta oyunu bilgisayarlarından silmek suratiyle tepkisini verecektir.!!!

bu düzenleme son derece TALİHSİZ VE oyuncu sayısınız ciddi derecede düşürecek bir karadır!!!

biz 39 lw ken zaten 1500 vurabiliyorduk, kritiklerde 6-8 bini görüyorduk. şimdi canavarlar bukadar güçlenmişken ben 1500 vurabiliyorum full max. +saldırı takımımla!!! yani 3 dk da bir canavar kesebiliyorum! bu ne demek? o kadar emeğim çabam iki yöneticinin kafasına göre karar alması sonucu çöpe atılmış demek!!!

Sayın İKV yöneticileri:
silah düzenlemesi "düzeltilmelidir, çok ciddi bir sayı olarak biz ikv oyuncuları bu konuda son derece kararlıyızé aksi takdirde İkv oyununu oynamanın bir anlamı kalmatyacaktır, siz yöneticilerin daha tutarlı ve İkv oyuncularıyla etkileşim halinde olmalarını rica ediyorum... son düzenlemeniz beni ve bütün İkv oyuncularını çok üzdü ve sinirlendirdi, ki oyunu gerekirse silmek konusunda kararlıyız....umarım sizin kurduğunuz bu oyunu kıymetli hale getiren tek şey olan biz İkv oyuncularını ciddiye alır ve gereğini yaparsınız....
Kullanıcı avatarı
Dirty
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Dirty »

Oyunu Bi Çırpıda Mahfetmişsiniz Tebrik Ediyorum Ama O Kadar İnsanın O İtemleri Üretene Ve Alana Kadar Verdigi Emeği Nasıl Göz Ardı Ettiniz :!: Buda Takdir İsteyen Bi Dusunce Oyunu Mahfetme Adına Yaptıgınız Hersey İçin Sagolun :idea:
Resim
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Ulan düzeltmek için ne bekliyolar anlamadım gitti yaaaa...
:evil: :evil: :evil: :evil:
Resim®
SİNCE 2007...
Orhanteber004
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Orhanteber004 »

yarar yazdı:Ulan düzeltmek için ne bekliyolar anlamadım gitti yaaaa...
:evil: :evil: :evil: :evil:
YANLARINA 3-5 YANDAŞÇI BULACAKLAR ONLARIN YORUMLARINI GÖSTERECEKLER BİZE ONDAN SONRA DÜZELTME FELAN OLMAYACAK.. ONU BEKLİYORLAR TABİKİDE BAŞKA NE OLACAK..
YA GÜNCELLEME GERİ ALINIR YADA BİZİ KAYBEDERSİNİZ...!!!

"HODRİ MEYDAN"
Kullanıcı avatarı
turkiye90
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen turkiye90 »

Lathander yazdı:Benzer konularla forumun doldurulması bu konuların daha çok okunacağı anlamına gelmez.

Bu forum dışında açılan başlıkların kilitlenmesi yada silinmesindeki tek amaç oyuncularımızın görüşlerinin tek forum içinde toplanmasıdır. Böylece hem fikir alış verişleri daha sağlıklı olur hem de bizler daha sağlıklıir. şekilde takip edebiliriz.

Lütfen yorumlarınızı sadece bu başlık altında paylaşınız.

Bir önceki mesajımda "bildirim yapan" sözü ile ifade edilmek istenen hata bildirimidir.

LATHANDER GERİ ALINCAKSA SÖYEYİN YANİ NOLCAK BUNU BİLELİM ONA GÖRE BIRAKALIM VEYA EDVAM EDELİM BGERİ ALINMIYCAKSA BİZ BIRAKALIM GÜNCELLEMYİ BEYENENLER DİŞLE AKREP KESSİN ARTIK ONLAR ALIR PLUS DA
ResimResim

*******Turagarvsturagar********** Troyaxxturagar*******

O GÜNKÜ YORUMLAR İÇİN BENİ BANLAYANLAR TEŞEKKÜRLER SİZE ANLADIM SİZİ BEN...
Kullanıcı avatarı
soulpowerbeta
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Mesaj gönderen soulpowerbeta »

BU DUZENLEMEDEN SONRA OYUNU BIRAKANLARIN SAYISI ARTICAKTIR AYRICA PLUS UYELIKLERIN SAYISIDA

BİZ ESKI OYUNCULARI GETIRMEYE CALISIRKEN YAPILAN BU DUZENLEME TAMAMEN BI HATADIR !!!

E.Ö SouLPoweRBeTa
SouLPoweRBeTa
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön