way esra sen foto koyarmıydın ya foruma msnye zor koyuyon :d
Anafour - Madşifa
de
Ysınko abi filan tionuz sanırım foto çok dikkatimi çekti
yanlış anlamayınta kötü bir niyetim yokkk sağtaki abin sanki foto çekilirken çok kasmış kentini veee sanki lisede filan tiayro yapılır yha ortaki baba rolünü oynuyo gibi duruyorrr.
way esra sen foto koyarmıydın ya foruma msnye zor koyuyon :d
Anafour - Madşifa
de
Ysınko abi filan tionuz sanırım foto çok dikkatimi çekti
yanlış anlamayınta kötü bir niyetim yokkk sağtaki abin sanki foto çekilirken çok kasmış kentini veee sanki lisede filan tiayro yapılır yha ortaki baba rolünü oynuyo gibi duruyorrr.
EsseLamun aLeyküm..bende adanadan katılıyorum bu oyuna fanatik ikvLi ve Lodosum
Buda Benim
Merhabalar
Foruma koyduğunuz fotoğrafınız aşağıda kısaca açıkladığım nedenlerden dolayı kaldırılmıştır.
Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim .
Bkz : DANIŞTAY 13. DAİRESİ KARARI : …………….''Her çeşit alkol ve alkollü içkinin televizyon, kablolu yayın, radyo ve kamu yayın araçları ile reklamının yasak olduğu………..Dairenin kararında, Anayasa'nın 58. maddesinin ikinci fıkrasında, devletin, gençleri alkol düşkünlüğünden korumak için gerekli tedbirleri alacağının hüküm altına alındığı belirtilerek, bu kapsamda çıkarılan kanun hükümlerine yer verildiği ……………………………..
TAPDK ‘ nin 4473 sayılı Kanundan : ………………………Tütün mamulleri veya alkollü içkilerin tüketicilere satışını, izinsiz olarak veya kurum düzenlemelerine aykırılık oluşturacak şekilde internet, televizyon, faks ve telefon gibi elektronik ticaret araçları ya da posta ile sipariş yöntemi kullanarak yapmak üzere satış sistemi kuran veya faaliyette bulunanlar………………..
Başka fotoğrafın vardır dimi
[GM]Nocomment
BAKİİ
Lonca Beta.
Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
iletişim için nick'e tıklayınız >>RELAXEFENDY Ferhat SÜSEN