Aramıza hoşgeldin ben mustafa. Börteçinexarthurkemalistxx yazdı:slm millet ben loncanıza yeni katıldımm mertkan arkadaşımm msj yollamamıı söyledi kullanıcı adım börteçinexpavese forum sayfasına eklerseniz sevinirim 39lwl şuan artık yeni toplantınızda göruşmek üzere..
***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
Tmm Arif abi çoğunlukta zaten pazar günü olsun dedi toplantı pazar günü yanlız adam da saat 12 de olacak ama görürsün abi yinede gelmeyen olacak yinede katılım az olacak garanti veriyorum bunaustax66 yazdı:SELAMÜNALEYKÜM..
Ömerim görevinin gerektirdiği azmi, mücadeleyi azalmadan devam ettirmek için, arada bir soluklan ve düşün arkadaşlara kurallar haricinde nasıl daha yakın olurum gibi planlarda yaparsan görevin hem daha hafifler hem başarı grafiği yükselir. Örnek olarak toplantılara katılım ısrarın çok güzel bununla beraber katılmayanların mazeretlerinide göz önünde bulundurup gereğinde müdahale ile tembeller ile gelemeyenleri ayırd edebilirsen devamında katılımlar daha çok olacaktır. Abin olarak bir fikir; Hafta ortası toplantı yapma, pazar öğleden sonra toplantı ve toplantıdan sonra lonca olarak büyük görevlere gidilmesi cazip olur gibi geliyor. Toplantıları dahi istenebilir hale getirebilirsek projelerin gerçekleşme süresi daha kısa olur.
Senden istediğim tek şey sabrını daima üst seviyede tut, sorumluluk taşıyanların en büyük sermayesi ve en güçlü silahı sabır dır.
Saygı ve Sevgilerimle...
**********Börteçinexömer**********Börteçinexbüyü**********Loserr**********
Aleyküm selam kardeşim hoş geldinkemalistxx yazdı:slm millet ben loncanıza yeni katıldımm mertkan arkadaşımm msj yollamamıı söyledi kullanıcı adım börteçinexpavese forum sayfasına eklerseniz sevinirim 39lwl şuan artık yeni toplantınızda göruşmek üzere..
**********Börteçinexömer**********Börteçinexbüyü**********Loserr**********
Selamın Aleyküm KArdeslerım hayırlı günler!!! 
- Bozkurtensar
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: DAĞ
S.a İyi Forumlar ...

Vay vay vay vay aramıza hoşgeldin sevindirdi bu haber beni.kemalistxx yazdı:slm millet ben loncanıza yeni katıldımm mertkan arkadaşımm msj yollamamıı söyledi kullanıcı adım börteçinexpavese forum sayfasına eklerseniz sevinirim 39lwl şuan artık yeni toplantınızda göruşmek üzere..

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
taner34 yazdı:Selamın Aleyküm KArdeslerım hayırlı günler!!!
ALEYKÜMSELAM; Hayırlı günler iyi oyunlar...

[right]Arif YAMAN[/right]
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
Bozkurtensar yazdı:S.a İyi Forumlar ...
ALEYKÜMSELAM Ensar sana da iyi forumlar...

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
İbocan nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor, hayırdır...

- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Lonca: Börteçine
selamun Aleyküm Loncamıza yeni katılan Kemalist..Börteçinexpavese çarının kullanıcısı murat yada sedat abidir yaşları bizlerden büyük olmaları ile birlikte uzun yıllardır bu oyunu oynamaktadırlar
Murat ve Sedat Abi loncamıza hoşgeldiniz
Murat ve Sedat Abi loncamıza hoşgeldiniz