Hasan bir süreliğine şu forum sözcülüğü görevini sen yapsana bir yoluna koyana kadar üye listesini filan güncellesene 35 seviyeyi geçenleri ekle filan bide yeni cezai sistemide derleyim ilk sayfaya yani senin yaptığın sayfaya ekle ...
kurtreis yazdı:Hasan bir süreliğine şu forum sözcülüğü görevini sen yapsana bir yoluna koyana kadar üye listesini filan güncellesene 35 seviyeyi geçenleri ekle filan bide yeni cezai sistemide derleyim ilk sayfaya yani senin yaptığın sayfaya ekle ...
bende onu dıyecektım hasanın forumda sesı cok cıkıyor basını baglamak lazım
kurtreis yazdı:Hasan bir süreliğine şu forum sözcülüğü görevini sen yapsana bir yoluna koyana kadar üye listesini filan güncellesene 35 seviyeyi geçenleri ekle filan bide yeni cezai sistemide derleyim ilk sayfaya yani senin yaptığın sayfaya ekle ...
gm eklemioki abi ben bildirim yolladım
adam ilk mesajı cansuhzn kullanıcısı atmış değiştirirsem etik olmaz dio yeni konu aç dio
Basketbol Antrenmanı Reis ... Boyda var çok şükür ( Hasan kadar olmasakta ) ...
Hasan vallaha bilmiyorum yiğitin büyüdeyim bilgisayarda son model sürekli takılıyor uyuz ediyor zaten ben 2-3 vurusta yatan şeyleri sevmem karakter dediğin dayanacak sağlam olacak ...
kasaphasan06 yazdı:Büyücülere allah kolaylık versin...
Ne bundan sonra büyücü açarım ne de büyücüyle oynarım... Savaşıma can kurban İkv açıldığından beri 20 tane savaşçı yapmışımdır... Sürekli savaşçı kastım kafa yordum ve sanırım gerçekten savaşçıyı kullanabilme de en iyilerin arasındayım...
Ne illet şeymiş bu büyücü ya
Büyücüden başka çar haramdır banada büyücüm olmadan asla
senın buyu de ejder eksık hasan onuda yapalım bır ara o zaman tam takım savasırsın