Tüm Türk Milleti'ne ve tüm İslam Alemine Regaip Kandili Mübarek olsun.
Hayırlara vesile olsun.
Allaha emanet olun.
[/quote]+++

[/quote]

Kandilinizi En İçten Dileklerim İle Kutlarım
IIxMertKinqxII & IİxMertKinqxII

Yenisahra yazdı:Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül tacıdır. O gül ki Hz. Muhammedi hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu nice kandillere.
Kandiliniz Mubarek Olsun..!
Muhammet Asım Küçük

Teşekkür ederim dayııCesurzade yazdı:Hadi hayırlı olsun üstünde paralansınRuTkaYx yazdı:Yaklaşık 300. junon ziyaretimden sonra hedayemi aldım. Nucleus Amplifikatör
Teşekkür ederim abicim. Ama bak her işte bir hayır vardır. Sizi satmasam düşeceği yokBeyzade yazdı:Hayirli olsun Emrem. Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin.RuTkaYx yazdı:
Yaklaşık 300. junon ziyaretimden sonra hedayemi aldım. Nucleus Amplifikatör
Dün oyundaydın ama benim haberim olmadı öylemi canım. Görüşelim seninle. Hoş hoş hoş hoşşş bulduk(hapşu) kardeşimFearoftheclipse yazdı:Dün son final sınavımı vermemle birlikte tekrardan burdayım ne tesadüfki çemberlitaşın geldiği gün sınavlar bitti![]()
Dün akşam çok eğlenceliydi Ali abiyle birlikte likid kristal peşine düştük ve Ali abi yine bariz şansıyla düşürdü bir tane
Loncayı ilk kurduğumuz dönemde ne yeterli sayımız vardı nede yeterli seviyelerimiz ve charlarımız yoktu ve o dönemde sığınak ve miğrata pek çok kişiden epey sonra başlamak zorunda kalmıştık fakat çemberlitaşa çok güçlü bir kadro ile giricez ve hepimiz full+full hazırız eminim ki çemberlitaşda pek çok iteme ilk ulaşanlardan birkaçı bizim aramızdan çıkıcak o yüzden çemberlitaşı iple çekiyorum...
Son olarak Rutkay emre aramıza hoşgeldin kardeşim çok sevindim aramıza katılmana... (Emre bu senin için gelsin (???????)

Emre YILDIRIM

.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ