Tam Kenan'ı kesecektik büyülerden biri düştü.
TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
Bugün motorin kestik çöp çıktı tanka.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
Ulen kenanı kestik sapı aldık geldik. Mesutun dediği gibi '' Ne varsa Tskx de var '' loncasız item düşmüyor. Memet yarın giriyoruz gene bizim grup hazır olun lem
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
Ya ben adam bulamıom tanıdık gircek
Yok mu len yarın sığınağa gircek adam ?
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
LONCA yönetımınden bırıyle en kısa zamanda oyunda özel olarak konusmak istıyorum...
Tskxkxdevlet
Çetexcacaron
Jokerxwampirlor]
Tskxkxdevlet
Çetexcacaron
Jokerxwampirlor]
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
Bakın bundan sonra yüzünüze gülmek yok güldükce şımardınız loncaya zorla almadım ben sizi isteyen kalır isteyen cıkar bir kac adam var en güvendiklerim ötekiler yalan adam ederim sandım ama adam olamayanlar var...
adam olamayan derken lonca ici dıyorum... nası lonca olcagını bılmeyen
BU LONCADA SATICAK ADAM LARIN YERİ YOKTUR
Kendal sana gelince benim item alma zorunluluğum yok tur imkanınız yokmu benden cok onlisiniz günde 12 saat oyunda olsanız yada en az 6 saat 1 saatte 1 m kasarsın zaten 6 saatte 6 m yani öle her şeyi devletten beklemeyın
LONCAYA tam baya ıtem dagıtık kasıp versınler dıye ama nabtılarsa attılarmı sattılarmı gerı gelmedı hıc bırı
ben simdi nası guvenip loncaya item alayım kasın kendınız ALIN ZOR GELEN loncadan ayrısın ne diyim o kadar zorsa para kasmak ..
valla pess la nası adamlarsınız anlamıyorum
adam olamayan derken lonca ici dıyorum... nası lonca olcagını bılmeyen
BU LONCADA SATICAK ADAM LARIN YERİ YOKTUR
Kendal sana gelince benim item alma zorunluluğum yok tur imkanınız yokmu benden cok onlisiniz günde 12 saat oyunda olsanız yada en az 6 saat 1 saatte 1 m kasarsın zaten 6 saatte 6 m yani öle her şeyi devletten beklemeyın
LONCAYA tam baya ıtem dagıtık kasıp versınler dıye ama nabtılarsa attılarmı sattılarmı gerı gelmedı hıc bırı
ben simdi nası guvenip loncaya item alayım kasın kendınız ALIN ZOR GELEN loncadan ayrısın ne diyim o kadar zorsa para kasmak ..
valla pess la nası adamlarsınız anlamıyorum

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
Loncadan bir kac kişi yi takıp edioyorum düzelmezler ise loncadan uzaklaştıralacaklardır bilginize...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
memo durumum belli bu güne kadarda lonca arasında item almışlım yoktur verdim oldu ve aranızda yokum belli bi süre Tskx ailem...
*******Tskxdxotopsiİ**************Byxfantoomz*******
*******Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası*******
*******Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası*******
- TaYFaxStYLeScH
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
eray yazdı:Engin bilgileriniz için çok teşekkür ederimTaYFaxStYLeScH yazdı:SLm iyi akşamlar öncelikle Kendal kardeş ismin ne bilmiyorum fakat bizim loncaya girebilmek için referans yolşuyla alım yapıyoruz öncelikle ilk basta lonca yöneticileri ve üyelerinin görüşlerini alıyoruz bunlar kabul ederlerse girebilirsin ama kabul etmezlerse giremezsin kardeşim suan hemen loncadan ayrılma loncanla birlikte kal + loncamızın kuralları var![]()
Hayal Perest Dünyamda İçkiler Benim Kölem...
Tayfaxstylesch Delpierooo Tayfaxsonsuzluk Stylesch![]()
![]()
![]()
İsmin engin deqil
KaranLıK GeceLeRimi AydıNLaTıR GökyüZünDe DoLunaY
Tayfaxstylesch Tayfaxsonsuzluk Delpierooo Stylesch...
IIIStYLeScHIII
StYLeScH
DeLPieRo
StYLeScH
DeLPieRo
Biliyorum Loncanızın Kurallarını... Loncamla Birlikte Kalırım Ama Yürütemiyorum çarı tmm bakın memetten sadece item istiyorum item verirse çarımı 1 haftaya 49 görürsünüz.. Gerisi Mehmete KalmışTaYFaxStYLeScH yazdı:SLm iyi akşamlar öncelikle Kendal kardeş ismin ne bilmiyorum fakat bizim loncaya girebilmek için referans yolşuyla alım yapıyoruz öncelikle ilk basta lonca yöneticileri ve üyelerinin görüşlerini alıyoruz bunlar kabul ederlerse girebilirsin ama kabul etmezlerse giremezsin kardeşim suan hemen loncadan ayrılma loncanla birlikte kal + loncamızın kuralları var![]()
Tayfaxstylesch Delpierooo Tayfaxsonsuzluk Stylesch
AŞKA İNANMA DEDİLER AŞK YATAĞA KADAR
AŞKA BİR YATAK BİÇERİM ÖLÜM DÖŞEĞİNE KADAR !!
AŞKA BİR YATAK BİÇERİM ÖLÜM DÖŞEĞİNE KADAR !!
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
TaYFaxStYLeScH yazdı:eray yazdı:Engin bilgileriniz için çok teşekkür ederimTaYFaxStYLeScH yazdı:SLm iyi akşamlar öncelikle Kendal kardeş ismin ne bilmiyorum fakat bizim loncaya girebilmek için referans yolşuyla alım yapıyoruz öncelikle ilk basta lonca yöneticileri ve üyelerinin görüşlerini alıyoruz bunlar kabul ederlerse girebilirsin ama kabul etmezlerse giremezsin kardeşim suan hemen loncadan ayrılma loncanla birlikte kal + loncamızın kuralları var![]()
Tayfaxstylesch Delpierooo Tayfaxsonsuzluk Stylesch![]()
![]()
![]()
İsmin engin deqilkarıştırdın herhalde beni ismin Hasan Yasımda 21... Bilgiler içinde önemli deqil
![]()
sizlere Hayırlı sabahlar
KaranLıK GeceLeRimi AydıNLaTıR GökyüZünDe DoLunaY
Tayfaxstylesch Tayfaxsonsuzluk Delpierooo Stylesch...
Arkadaş orda isim olarak engin değilde "Engin bilgi " kalıbını kullanmış yanlış anlamışsın herhalde
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss