Bozkurtensar yazdı:Tmm Herkese 1m Verılecek Her Hafta onların ıcınde Bız neredeyız ?? Bızı Yok Sayıyorsunuz Zaten oyLe devam da Edın ... Demek Börteçinexattila . Börteçinexevren ... Börteçinexemrede Yok aralarındakı bız de o loncadan değiliz demek Tmm oyle olsun ....
ensar bilip bilmeden yorum yapma :!: :!: :!: :!: :!: :!: orada bu kurallara gönülü olanalr var alta YAZIYI OKU diyo gölllü olanlar yazdırsın isminii :!: :!: :evil: :evil:
KÜLTİGİN
Börteçinextengiz
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
uLa oLm bak Sadece Dedık Laf cıkarma bıde sonuna kızma ısaretı koyuyon ıstedımı yazarım yazmam sıze ne la ... Demek bızı saymıonuz yokmusuz gıbı loncadayız .. Ne selam veren var ne alan ... Bıde selamda vermeyız lafta soylemeyız ... Tmm kapatın konuyu Kavga cıkmasın mertkan abımde sınırlenmesın ... İyi forumlar ...!!!
bu gün baya uraşıp centi kestik ama ödülü 0 madalya vereye bile tenezzül etmedi
Grutaki arkadaşlar iyi iş çıkardı Börteçinexxxusta-Börteçinexlegent-Asirüzgar-Barbiexiksir-Crazymanxtwo-Realxkomutan
KÜLTİGİN
Börteçinextengiz
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
sa. öncelikle bugünkü toplantıya katılamadğım için çok özür diliyorum.. ancak duyduğum kadarıyla toplantıya katılım çok az olmuş.. bunun nedeni bence toplantı gün ve saatidir. daha öncede belirttim yine belirtiyorum, çoğumuzun işi gücü var bu nedenle toplantıyı pazar güne alınmasını talep ediyorum.. aksi taktirde bu saatlerdeki toplantılara hiç bir zaman katılamıyacağımı belirtmek isterim.
THexGaMeLoRd[Ejder Asa(^)] lılGaMeLoRdlıl[Latif(^)] GaMeLoRd[Ashab-ı Keyf(^)] IıIGaMeLoRdIıI Sunucu:Tılsım Klan:Arzın Çocukları
sa..2 gün önce olan olaylardan dolayı çok gerildik..ve loncanıza itafen yazılar yazdım..ama bir yanlışımı düzeltmek isterim...börteçine loncasından sevmediğim ve o gece küfür eden kişiler olsada sözlerim lonca üyelerinin tamamını kapsamamalıydı..o gece söylediğim sözlerin arkasındayım fakat bu durumu bütün börteçine loncasına malettiğim için başta kenan kardeşim olmak üzere seviyesini korumaktan vaz geçmeyen ve herşeye rağmen küfür etmeyen lonca üyelerinizden özür dilerim... NOT:Amacım konuyu tekrar acıp dallandırmak deildir.. kimsenin cevap yazıp uzatmasına gerek yoktur..