***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Bakın yazmayım yazmayın diyorum sabredemiyorum 1 cisi yeter uzatmayın 2. si siz hiçni küfür etmessiniz bi bizxi kendinizin yerine koyun gerçii ben orda yoktum ama insna bir fare kessin emeğini çalarsan boşa götürürsen yazık senini insanlığına tamam yeşil zor birşey değil falza gider yine ekseriz ama bide utanmadan diosun yarıma gelij len yardıma geldyiseniz niye kpıya doğru çekionus yalancılar :!: :!: :!: :!: :!: biride dio akılsız kuş beyinli sölicek başka lafınmı yokkk durmadan salak akılsız kuş beyinli ne la bu bi söz ezberlemiş azında .Deli eiyosunuz adamı uzatmayın daha falza b irde bi son şey siz hidraya geldiniz zamnki fotolar niye yok ne malum sizinde küfür etmediğinizzzz :?: :?: :?:
bizlerde siz gibi ana avrat söverlim demi.. böle kuş beyinli filan çok sıradan cümleler ...herkezi kendin sanma bilader...
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
yukardakı yorumun neyi vaR.Bende ülkücüyüm Siz pkk mı savunuyorsunuz ?DuMaNYaK53 yazdı:Mertkan yazdı:Börteçine Loncası Bu Köpeklerle Muhattap olmaya Değmez o yüzden cevap vermeyin sayfanıza bakın
Serkan sen yediğin kaba pisledin bunu çok iyi biliyorsun Azzapp ta sende yediğiniz kaba işediniz pkk dan farkınz yok benim gözümde onlarda hain sizde hainsiniz bu böyle biline
sen bır turk gencını bır oyun ıcın onlara benzettın ya allah senı bıldıgını gıbı yapsın yazıklar olsun.....
NOT: ILGILI GMLERIN USTEKI YORUMLA ILGILENMESINI ISTIYORUM FORUMDA SIYASI VE MILLIYETCI ICERIKLER KULLANILMAKTADIR .VE SAHSIMA HAKARET BULUNMAKTADIR...
YA TÜRKÜM dicen Yada Af buyuR. siktir olup GitceN ...
Bu güzel TÜRKİYEMin ekmeğini yiyip KÜrdistan istiyoruz diyenlere ../nah anca bunu alıRlar..
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
- Azrailll
- FareAdam Düşmanı
Hayırlı cumalar asımım. cümleten hayırlı cumalar
GündüzümXgECEM / xECEMxKENANx / ECEMxKENAN / EcemKenan

Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.

Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.
- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Lonca: Börteçine
Emo Abi yorumun için teşekkürler onlar ne demek isteyeceğimi anlayamazlar boşverin 2 günlük yetmelerin yolunu yiyecek değiliz biz oyunda... Biz ne günler gördük ne kavgalar verdik reis bunlar çoluk çocuk
Selamın aleyküm hayırlı cumalar
**********Börteçinexömer**********Börteçinexbüyü**********Loserr**********
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
Aleykümselam / Selamın aleyküm herkeze hayırlı cumalar
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
emrullah abi o dediyin olmamış aramızda kürt oln var türk oln var bende kürdüm mardinliyim o laf ı demen hiç yakışmadıayhilal yazdı:yukardakı yorumun neyi vaR.Bende ülkücüyüm Siz pkk mı savunuyorsunuz ?DuMaNYaK53 yazdı:Mertkan yazdı:Börteçine Loncası Bu Köpeklerle Muhattap olmaya Değmez o yüzden cevap vermeyin sayfanıza bakın
Serkan sen yediğin kaba pisledin bunu çok iyi biliyorsun Azzapp ta sende yediğiniz kaba işediniz pkk dan farkınz yok benim gözümde onlarda hain sizde hainsiniz bu böyle biline
sen bır turk gencını bır oyun ıcın onlara benzettın ya allah senı bıldıgını gıbı yapsın yazıklar olsun.....
NOT: ILGILI GMLERIN USTEKI YORUMLA ILGILENMESINI ISTIYORUM FORUMDA SIYASI VE MILLIYETCI ICERIKLER KULLANILMAKTADIR .VE SAHSIMA HAKARET BULUNMAKTADIR...
YA TÜRKÜM dicen Yada Af buyuR. #@!? olup GitceN ...
Bu güzel TÜRKİYEMin ekmeğini yiyip KÜrdistan istiyoruz diyenlere ../nah anca bunu alıRlar..
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
mertkan sendende özür dilerim sayfanızda butür yorumlaarı yapmak istemezdim k.surabakma
xALPx
AtISaLDıMÇaYıRa
AtISaLDıMÇaYıRa
- DuMaNYaK53
- Işık Hanım'ın Elemanı
sen ne mutlu turkum dıyene dıyosun bızde elhamdurullah musluman ve turkuz bu vatana el kaldıranın elınıde belınıde kırarız sen bır konuyu okumadan anlamadan sacama bı yorum yapmıssın once bır seyı oku anla ıdrak et ondan sonra mılletı pkk ya destekcı olarak sucla boyle sacma sacma suclayıcı yorumlar yapmaayhilal yazdı:yukardakı yorumun neyi vaR.Bende ülkücüyüm Siz pkk mı savunuyorsunuz ?DuMaNYaK53 yazdı:Mertkan yazdı:Börteçine Loncası Bu Köpeklerle Muhattap olmaya Değmez o yüzden cevap vermeyin sayfanıza bakın
YA TÜRKÜM dicen Yada Af buyuR. #@!? olup GitceN ...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE