PitbuLL yazdı:Hayırlı olsun mesajını biraz erken attım sanırım
Bazı sebeplerden dolayı epeydir forumda yoktum.
Adaleti intikamla sağlayan tanrıçaların olduğu bu ekibe nice başarılar dilerim.
Eyvallah abi sağol
Lonca içi turnuva enfes fikir Evren. En yakın zamanda faaliyete geçirilmesi dileğiyle..
Öncelikle Günaydın İle Başlıyayım
Mamocan Derki Okadar İyi Olsaydın Turnuvada Başarı Sağlardın Demişsin ; Turnuva 2 Elden Oluşmaktadır ve Oradaki Şans Faktörü Ön Plandadır Bunun En Büyük Örneği ; YOKEDİCİıııMeMiş (Ömer) Arkadaşımızın Başına Geldi. Finalde Kalan Arkadaşlarımız YiğitlerTÜRKEŞ - SuLtanIISeLiM " Bunlar Sunucunun En İyi Büyücü Kullanan Wscileri İse Ben Daha Ws Atmam Bu 1. Faktör. Mamocana Hitaben Bir İthamdaha Bulunacagım.
Turnuvada Neden Yoksun Dedıgın Sorusuna Gelince " Nemesısteki Kişiler Neden Sunucuda Yapılan Turnuvalarda Yarıfinal / Finalde Görememiş Bulunmaktayız"
Yapılan Lonca Savaşlarındada 6/4 Yapan Nemesıs Ile Aynı Başarıyı Sağlamaktayız
Evrencan Sana Gelince Ne Olursan Ol Gel Gel Gel Atalım Atalım Atalım 3 Sınıf Karakter İle Tabi Senin Tabirin İle Yerse
NOT : Son Mesajımdır Buraya Cevap Yazsanız Dahii Buraya Başta Öncelik Onur (Chardonnay) Hatrına Yazmıyacagım
Hadi Eyvalalh
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Büyü ve Şifa Vs'si şans değildir. Memiş (Ömer) Tahminimce Ortak net kullandığı için finale kalamadı. He ayrıca bak bakalım finaldeki şifacılara? Finalde 2 şifa var ikiside <Nemesis> Neden büyücü kalmadı kısmına gelirsek; Turnuva yapıldığı sıralar Loncanın yarısından çoğu Anka sunucusundaydı. Lonca savaşlarında eşitlik sağlamanız kısmına gelirsek, Tamamen şanstı. Friens Of Resurection ve Z Y N ile EM yapın derim? Rakiplerinize rağmen 6/4 ü başarı görüyorsanız sizin adınıza üzgünüm. Ayrıca B Grubuna verilmiş lodos loncalardan sadece 1 tanesi 1 kez galibiyet almış. Şans mı? Başarı mı? Dışıradan bakanlar açıkça ne olduğunu anlayabiliyor.
[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]
PitbuLL yazdı:Hayırlı olsun mesajını biraz erken attım sanırım
Bazı sebeplerden dolayı epeydir forumda yoktum.
Adaleti intikamla sağlayan tanrıçaların olduğu bu ekibe nice başarılar dilerim.
Teşekkür ederim Celal abi. Sende taktir edersin ki Kaos'un olduğu yerde, Adaleti sağlamanın pek fazla yolu yoktur. Loncamızda bir Tanrıça olmasada, Nemesis'e İthafen biz buradayız.
[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]
He birde sunucunun en'leri ''hemen hemen hepsi'' Nemesisde dediğim zaman, Kalan kısıma kendinizi dahil edebilirsiniz.
Hepsi ile hemen hemen'i bir gün ayırt etmeniz dileği ile.
Tatarian yazdı:Büyü ve Şifa Vs'si şans değildir. Memiş (Ömer) Tahminimce Ortak net kullandığı için finale kalamadı. He ayrıca bak bakalım finaldeki şifacılara? Finalde 2 şifa var ikiside <Nemesis> Neden büyücü kalmadı kısmına gelirsek; Turnuva yapıldığı sıralar Loncanın yarısından çoğu Anka sunucusundaydı. Lonca savaşlarında eşitlik sağlamanız kısmına gelirsek, Tamamen şanstı. Friens Of Resurection ve Z Y N ile EM yapın derim? Rakiplerinize rağmen 6/4 ü başarı görüyorsanız sizin adınıza üzgünüm. Ayrıca B Grubuna verilmiş lodos loncalardan sadece 1 tanesi 1 kez galibiyet almış. Şans mı? Başarı mı? Dışıradan bakanlar açıkça ne olduğunu anlayabiliyor.
Büyüden Anlamadıgın Bunu Gösteriyor , Büyü Hasarlarını Kullandığın Zaman Kritik Gelmez İse Bu Şans Nedirde Nedir
15 Kere Düşün 1 Kere Konuş Abisi Yeter Bukadar Diyalog Sizin Gibi Gençleri Pistlerde Görmek İsterim Hadi Eyvallah
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Tatarian yazdı:Büyü ve Şifa Vs'si şans değildir. Memiş (Ömer) Tahminimce Ortak net kullandığı için finale kalamadı. He ayrıca bak bakalım finaldeki şifacılara? Finalde 2 şifa var ikiside <Nemesis> Neden büyücü kalmadı kısmına gelirsek; Turnuva yapıldığı sıralar Loncanın yarısından çoğu Anka sunucusundaydı. Lonca savaşlarında eşitlik sağlamanız kısmına gelirsek, Tamamen şanstı. Friens Of Resurection ve Z Y N ile EM yapın derim? Rakiplerinize rağmen 6/4 ü başarı görüyorsanız sizin adınıza üzgünüm. Ayrıca B Grubuna verilmiş lodos loncalardan sadece 1 tanesi 1 kez galibiyet almış. Şans mı? Başarı mı? Dışıradan bakanlar açıkça ne olduğunu anlayabiliyor.
Yok Anlatamadım Galiba
Zaten 6/6 Yapacak Potansiyelimiz Var Fazlasıyla.
Yapılan Lonca Savaşlarında Kaldırma Yeteneği Kullanılmıyor Bile Sen Düşün .
Fakat Karşı Taraf 2 Şifa Siz Tek Şifa Olunca Yeniliyorsunuz Haliylen
ZYN - Yada Friends Of Resurection Hiç Farketmez Nimetten Sayma Bence
Savaşçı'dada ıska ve kritik var? Büyü vssi şans savaşçı vssi proluk tamam. Siz kingsiniz. :mrgreen: Uzatmaya gerek yok. 5 el şifa 5 el büyü. 50'şer m den 100m. Biz buradayız.
IIxDyNaCxII yazdı:Bu Mertin kuyruğuna kim bastı :?: Neden herkese saldırmak zorunda anlamıyorum. Bir insan kaybedince şereflice tebrik etmeyi bilmeli .