İKV Dükkan açıldı!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
zacos
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Re: İKV Dükkan açıldı!

Mesaj gönderen zacos »

Arkadaşlar bunların hepsi yalan dolan. Sakın kanıp bunlara para basmayın ben bastım bin pişmanım. hem bu sunucuda hem tılsım sunucusunda ikv 3 aylık plus paketim olmasına rağmen 1 tane item görmedim. Hele tılsım sunucusunda 100 kere kestiğim çar hala şaheser yüzü görmedi. Bu hemen bamlanacak biliyorum ama amaç bilgilendirmek.
serdarank
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen serdarank »

Aybakan yazdı:
serdarank yazdı:EEE ARTIK PARASI OLAN KONUŞACAK OYUNDA DEMEK OLUYOR BU. 2500 AKÇE= 25 M VE 2500 AKÇE İLE SADECE 1 SİLAH YÜKSELTME 1 GÜNLÜKTE YAĞMA ALABİLİYORSUNUZ FİYATLARDA UÇUK. İKV YÖNETİMİ İKV NEDEN BU KADAR ÇOK SEVİLDİ VE BENİMSENDİ DİYE HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ??? AKÇEDEN ELDE EDECEĞİNİZ PARAYI OYUN İÇİNDE REKLAMLA ÇOOK RAHAT KAZANABİLİRDİNİZ. OYUN İÇİNDE ALINACAK REKLAMLA GELİR ELDE ETMEK VARKEN NEDEN OYUNCULAR ÜSTÜNDEN GELİR ELDE ETMEYİ SEÇTİNİZ. ?? BU TAMAMEN PSİKOLOJİK BİR OLAY DEĞİL Mİ VATANDAŞ OYUNU OYNASIN BAĞLANSIN EN İYİ OLMAK İÇİN ZATEN HERŞEYİ YAPACAK PARA İLE İTEM DE ALACAK SİLAHTA GELİŞTİRECEK DÜŞÜNCESİ İLE DEĞİLMİ (NOT: OYUNUN GELİŞMESİ İÇİN BUNLARIN OLMASI GEREKLİ DİYENLERE BU KAPAK OLSUN) NEYDİ OYUNUMUZUN SLOGANI İSTANBUL KIYAMET VAKTİ TAMAMEN ÜCRETSİZDİR. EVET OYNAMAK ÜCRETSİZ EN İYİ BEN OLACAM PSİKOLOJİSİ İLE SOYULMAK PAHA BİÇİLEMEZ.
Bu oyun hayatın her zaman 2. hatta 3. planda gelmeli sadece sanal ortamda iyi bir eğlence amaçlı hırs yapmadan oynanmalı İKV her zaman bunu savunmuşumdur , yani bu oyuna para bulup Dükkan fırsatlarından illa da yararlan diye birşey yok ancak şaheserli , şahesersiz farkıda büyük gibi gözüküyor ama bu oyundan yinede zevk almayacağımız anlamına gelmez kısacası oyuna para yatırıp iyi , güçlü olmak istiyorsan olabilirsin eğer para yatıramıyorum diyorsan alıp almamak senin elinde illa da hırs yapıp kendini üzmek , hırpalamak olmaz şahesersizde bu oyunun zevki çıkıyor yeterki çevre , dostluklar iyi muhabbet olsun illa da ben güçlü olacam diye birşey yok hayattada bu böyle.Ama yinede tepkine sonsuz saygılar...
ben oyunu bırakalı 2 yıl oldu oyunu forumdan takip ediyorum yöneticilerin oyuncuları sömürmesine karşı olduğum için bu mesajı yazıyorum. Ve bir öneri getiriyorum akçe satmak yerine oyun içine reklam alın reklam gelirleri ile çok daha fazla para kazanırsınız demeye çalışıyorum. emek mi paramı sorusunun cevabının para olmasına karşı olduğum için tepkimi ortaya koyuyorum. Ve yönetimden bu saçma sapan akçe sisteminin kaldırılarak silah geliştirme v.b sistemlerin madalya v.b şekilde alınmasını talep ediyorum yani emekle.
Kullanıcı avatarı
ekabir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen ekabir »

Herşeyi parasal yönde devşirerek oyunun gidişatını rantsal dönüşüme dökeceklerini sananlar ilerde bu şekil davranak kaybedecek ve pişman olacaklardır. Ama ne desek boş sonuçta hırsı olanlar ellerini cüzdanları içerisine sokup harcamaları yapmaya başladılar :D

umarım süreç herkes için hayırlı olur.
Ekabir
Akıncıxekabir
Resim
>>Akıncı Loncası Başkan Yardımcısı<<

>>ALLAH Yar ve Yardımcımız Olsun.<<

Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Felipemassa »

serdarank yazdı:
Aybakan yazdı:
serdarank yazdı:EEE ARTIK PARASI OLAN KONUŞACAK OYUNDA DEMEK OLUYOR BU. 2500 AKÇE= 25 M VE 2500 AKÇE İLE SADECE 1 SİLAH YÜKSELTME 1 GÜNLÜKTE YAĞMA ALABİLİYORSUNUZ FİYATLARDA UÇUK. İKV YÖNETİMİ İKV NEDEN BU KADAR ÇOK SEVİLDİ VE BENİMSENDİ DİYE HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ??? AKÇEDEN ELDE EDECEĞİNİZ PARAYI OYUN İÇİNDE REKLAMLA ÇOOK RAHAT KAZANABİLİRDİNİZ. OYUN İÇİNDE ALINACAK REKLAMLA GELİR ELDE ETMEK VARKEN NEDEN OYUNCULAR ÜSTÜNDEN GELİR ELDE ETMEYİ SEÇTİNİZ. ?? BU TAMAMEN PSİKOLOJİK BİR OLAY DEĞİL Mİ VATANDAŞ OYUNU OYNASIN BAĞLANSIN EN İYİ OLMAK İÇİN ZATEN HERŞEYİ YAPACAK PARA İLE İTEM DE ALACAK SİLAHTA GELİŞTİRECEK DÜŞÜNCESİ İLE DEĞİLMİ (NOT: OYUNUN GELİŞMESİ İÇİN BUNLARIN OLMASI GEREKLİ DİYENLERE BU KAPAK OLSUN) NEYDİ OYUNUMUZUN SLOGANI İSTANBUL KIYAMET VAKTİ TAMAMEN ÜCRETSİZDİR. EVET OYNAMAK ÜCRETSİZ EN İYİ BEN OLACAM PSİKOLOJİSİ İLE SOYULMAK PAHA BİÇİLEMEZ.
Bu oyun hayatın her zaman 2. hatta 3. planda gelmeli sadece sanal ortamda iyi bir eğlence amaçlı hırs yapmadan oynanmalı İKV her zaman bunu savunmuşumdur , yani bu oyuna para bulup Dükkan fırsatlarından illa da yararlan diye birşey yok ancak şaheserli , şahesersiz farkıda büyük gibi gözüküyor ama bu oyundan yinede zevk almayacağımız anlamına gelmez kısacası oyuna para yatırıp iyi , güçlü olmak istiyorsan olabilirsin eğer para yatıramıyorum diyorsan alıp almamak senin elinde illa da hırs yapıp kendini üzmek , hırpalamak olmaz şahesersizde bu oyunun zevki çıkıyor yeterki çevre , dostluklar iyi muhabbet olsun illa da ben güçlü olacam diye birşey yok hayattada bu böyle.Ama yinede tepkine sonsuz saygılar...
ben oyunu bırakalı 2 yıl oldu oyunu forumdan takip ediyorum yöneticilerin oyuncuları sömürmesine karşı olduğum için bu mesajı yazıyorum. Ve bir öneri getiriyorum akçe satmak yerine oyun içine reklam alın reklam gelirleri ile çok daha fazla para kazanırsınız demeye çalışıyorum. emek mi paramı sorusunun cevabının para olmasına karşı olduğum için tepkimi ortaya koyuyorum. Ve yönetimden bu saçma sapan akçe sisteminin kaldırılarak silah geliştirme v.b sistemlerin madalya v.b şekilde alınmasını talep ediyorum yani emekle.
Bir düzeltme yaparak 1 2 hafta önce oyunu bıraktığımı söylemek isterim.Kalan herşeye katılıyorum :D :D :D :D
Kullanıcı avatarı
Nevizade
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Nevizade »

Hadi ama ya ''KARAKTER ADI DEĞİŞTİRME'' eklensin artık ''DÜKKAN'' a ya hadi ya?
Resim
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DeathLord »

Nevizade yazdı:Hadi ama ya ''KARAKTER ADI DEĞİŞTİRME'' eklensin artık ''DÜKKAN'' a ya hadi ya?
İsim değiştirme almak için kutu almak da gerekiyor bu eder 30 lira.Ancak sade halde satılırsa daha ucuz fiyat istenir.Mecburen 30 liralık kutu almak zorunda İKV oyuncuları.Sobee'de böyle bir zorunluluk varken sade halde satmaz diye düşünüyorum.Para kaynayı sonuçta.
Tabii yönetim herşeyi paraya bağlamamışsa olabilir dediğin.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
burhanabi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen burhanabi »

% 60 SIĞINAK ARTICI ALDIM 60 SIĞINAK OLDU HER GİRDĞİMDE DÜŞÜNEN, MOTORİN, VE KENAN KESTİM SONUÇ İSE 30 NOİBYUM 28 MOTORİN SAYISIZ İKSİR ANCAK BİR TANE BİLE ŞAHESER YOK YAKINDA İKV YÖNETİMİ MADALYADA VERMİCEK SANIRIM
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Resim
Resim

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
Kullanıcı avatarı
Nevizade
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Nevizade »

DeathLord yazdı:
Nevizade yazdı:Hadi ama ya ''KARAKTER ADI DEĞİŞTİRME'' eklensin artık ''DÜKKAN'' a ya hadi ya?
İsim değiştirme almak için kutu almak da gerekiyor bu eder 30 lira.Ancak sade halde satılırsa daha ucuz fiyat istenir.Mecburen 30 liralık kutu almak zorunda İKV oyuncuları.Sobee'de böyle bir zorunluluk varken sade halde satmaz diye düşünüyorum.Para kaynayı sonuçta.
Tabii yönetim herşeyi paraya bağlamamışsa olabilir dediğin.
Yönetim bu uygulamayı getirmediği an o zaman ''kerizlik'' yapmış olur , 30 liralık kutular raflarda dolaşacağına 10 liralık isim kodlarıyla hayli hayli kar eder , şahsen ben geldiği gün 4 adet alacağım daha alacak binlerce kişi olduğuna göre kutu satışlarını katlar diye düşünüyorum.
Resim
Nextxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Nextxreis »

GM ARKADAŞLARIMIZ SİZDEN RİCAMIZ GÜZEL HOŞ GETİRMİŞSİNİZ PARAYLA SATIN ALIYORUZ DEMİ BARE İSİM DEĞİŞME HAKKI VE ŞAHESERDE BİR ÜRETİCİDE SATIN ARKADAŞLAR MADEN ÇEKEMEYENLER PARA KASIP SATIN ALSINLAR YANİ BUNU YAPIN ARTIK :evil: :evil:
>>>__N£xTxR£İS__<<<

__N£xTx__
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xFirelifex »

Dükkanın açılması iyi oldu aslında desteğe yollyacak bir mesajınız varsa konu ne olursa olsun bildirim tipini İKV dükkan seçin kesin okunur :mrgreen:
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı

“Eski Duyurular” sayfasına dön