@ Ateş Loncası @

Sancak sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
AtesTunahan
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: @ Ateş Loncası @

Mesaj gönderen AtesTunahan »

Byreal senin amacını biliyorum ;)

Lonca Sayfası üzerinden tartışma çıkartıp Kendince Sayfayımı Kapattırıcaksın ;)

Biz neden Sizin Sayfanıza Yazmıyoruz hiç Düşündün mü ??? Kaideye Alınıcak Adam DEĞİLSİN ...

Şimdi uza .
AteşTunahan
CuTeBoY
AteşCaMPeR
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen byreal »

Regedit yazdı:
byreal yazdı:
Regedit yazdı:
byreal yazdı:......

Lale Lonca Sayfasında Post Kasma... Git Forum üzerinde bulunan onlarca Gö.'ler ile alakalı sayfalara yaz.

Selametle...

Laleler güzeldir senini gibi saptan iydir akkıllı takıl adam ol.
La Bacaksıza Bak hele sen neler yazıyor? Tüysüz Seftali hadi uza.

Selametle...

Yavrum sen kendini herkez gibi tüysüz şeftali niye sanıyorsunki herkez senin gibi kösemi biraz gelişmiş olsan böyle yorumlar yapmazsın tüysüz şeftalinin kim oldugu belli ;)
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen byreal »

AtesTunahan yazdı:Byreal senin amacını biliyorum ;)

Lonca Sayfası üzerinden tartışma çıkartıp Kendince Sayfayımı Kapattırıcaksın ;)

Biz neden Sizin Sayfanıza Yazmıyoruz hiç Düşündün mü ??? Kaideye Alınıcak Adam DEĞİLSİN ...

Şimdi uza .

Kaideye alıncak adamlar belli sizler bu çerçeve içerisinde bulunmuyorsunuz o kadar bide lonca sayfasını kapattırma gibi bi amaç içerisinde bulunmadım dikkatini çektiyse kışkırtıcı laflar kullanmıyorum farkındaysanız birde sizin yorumlarınıza bakarsanız kimin sayfayı kapattırmak için ugraştıgı bellı olur kaiideye alıncak adam degilsin tüysüz şeftali gibi lafları söyliyen ben digilim dikkatinizi çekerim biraz kafanızı dinleyip temiz bi hava alın beyninize oksijen gitsin tabi öyle bişi varsa ortamı germeyede ugraşmıyorum tekrar söyleyım bazı arkadaşlar aranızdan zihinsel engelli olduklari için bir kaç kez tekrar etmek gerekiyor sayfanızı kapatma gibi davranısta siz bulunuyorsunuz.
Kullanıcı avatarı
Hanzala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hanzala »

Karşınızdaki muhatabınızı ne kadar kale alırsanız kendini o kadar şahsiyet sanmaya devam edecektir. Bizler sükunetimizi koruyarak kendi bildiğimiz yoldan gidelim kimse ile kuyruk yarıştırmak gibi bir derdimiz yok sanırım. Lonca sayfası bizler tarafından da bozulmasın o kişiler bildikleri yoldan devam etsinler

İYİ FORUMLAR
Hanzala
KrigarE

Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen byreal »

Hanzala yazdı:Karşınızdaki muhatabınızı ne kadar kale alırsanız kendini o kadar şahsiyet sanmaya devam edecektir. Bizler sükunetimizi koruyarak kendi bildiğimiz yoldan gidelim kimse ile kuyruk yarıştırmak gibi bir derdimiz yok sanırım. Lonca sayfası bizler tarafından da bozulmasın o kişiler bildikleri yoldan devam etsinler

İYİ FORUMLAR

Evet böyle davranmanızı öneriyorum yoksa ardı arkası kesilmiycenden emin olabilirsiniz.
Frm28b
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Frm28b »

loncadakilerin kafasını birileri fena halde karıştıremış anlaşılan dokunulanı iyi yada kötü olarak ayırt edemiyecek kadar gözleri kötülüklerler bürünmüş herkese karşı bir tavırlar alınıyor yalnız bu forumde geçerli oluyor oyuna geldiğinde kardeş ayağı çekiliyor bu loncayı anlamak zor gerçekten 2 yüzlü bile diyemiyorum

imzamı koymadım yazayım eminim buna kulp bulacaksınızdır ben YeniçeriDaDaWa ;)

severdimdi layıklığından evvelinden :D demekki değilmiş içlerinden...
Kullanıcı avatarı
AtesTunahan
İskele Babası
İskele Babası

YençiriDaDaWa ... Bizim seninle Bir sorunumuz yok. Biraz üst sayfalarada baksaydın görürüdün nedense sadece Gökx Loncasıyla ve Mecx Loncasıyla bir münasebetimiz var. Sana gelince birisi senin çarını kp kasarken kesti diye soluğu burda alıyorsun ki buda yanlış. Gel zararın neyse karşılıyım lakin burda Horoz gibi ötüp İnsanların başını ağrıtmaya hakkın yok. Derdin neyse oyunda konusuruz.
AteşTunahan
CuTeBoY
AteşCaMPeR
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen byreal »

AtesTunahan yazdı:YençiriDaDaWa ... Bizim seninle Bir sorunumuz yok. Biraz üst sayfalarada baksaydın görürüdün nedense sadece Gökx Loncasıyla ve Mecx Loncasıyla bir münasebetimiz var. Sana gelince birisi senin çarını kp kasarken kesti diye soluğu burda alıyorsun ki buda yanlış. Gel zararın neyse karşılıyım lakin burda Horoz gibi ötüp İnsanların başını ağrıtmaya hakkın yok. Derdin neyse oyunda konusuruz.

Tın Tın Tın
Kullanıcı avatarı
AtesTunahan
İskele Babası
İskele Babası

Orda ByreaL Yazmıyor Yanlışmıyım ??? Her Konuya maydonoz olmassan sevinirim.
AteşTunahan
CuTeBoY
AteşCaMPeR
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

byreal yazdı:......

Yorum yazmayacaktım.

Fakat abi kardeş gibi gördüğüm kişilerin bulunduğu bir lonca olduğu için yazma gereksinimi hissettim.
2. Yorumu yazmayacağım.

“Edep: İnsanı hayvandan ayıran en büyük özellik, her konuda haddini bilip¸ sınırı aşmamak¸ insanlara iyi muamelede bulunmak sünnet üzere hareket etmek¸ hataya düşmekten sakınılacak şeyi bilmektir.”

insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".

“Lonca İletişim” sayfasına dön