İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
Halk birlik olduğu zaman her zaman kazanır gençler
istersek bunların burunlarını çok güzel bir sürteriz kendilerini iyice yukarılara çıkardılar Türkiyenin en iyi oyunu diye
O ünvanı size biz verdik gün gelir devran döner buradaki herkes oyunu bırakır kalırsınız ortada
istersek bunların burunlarını çok güzel bir sürteriz kendilerini iyice yukarılara çıkardılar Türkiyenin en iyi oyunu diye
O ünvanı size biz verdik gün gelir devran döner buradaki herkes oyunu bırakır kalırsınız ortada

- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
BU konuyu burada görüp de yorum yapmayan ve tepkisini gösermeyen herkez İKV 'ye ihanet etmiştirseagle yazdı:Bu forumu görüntüleyenler: byreal, CaptainATX, DeathLord, DehrayN, DoNotDisturb, Erdibey, ezgi520, FaTiHFaTSaLi, Grandxtexas, Hayal, intikamatesi, isimsiz, Iyorge, kasaphasan06, kertenkele, Kingest, mrgizemli, Rebornthebest, Refresh, Rescuer, seagle, serkannnn, SonEfe54, Sypratan, TeaM09, TEVEKKUL, Ultimate, yinemiben ve 24 misafir
Herkez GENEL etkieşimde ...
Arkadaşlar ben tam 4 senedir bu oyunu oynuyorum 1 kere yönetim aleyhinde birşey söylemedim fakat bu gerçekten Yönetim tarafından İKV oyuncularına yapılmış bir ayıptır verilen sözün tutulması gerek aksi taktirde harekete geçmemiz gerekiyor
Örneğin: Bugün saat 19.00'a kadar yönetim iksir alan herkese e-pin verileceğini açıklamazsa 19.00-20.00 arası oyunu boşaltalım oyuna kimse girmesin bütün sunucular bomboş olsun yönetim de anlasın ciddiyetimizi.
Ben katılmadım etkinliğe ve iksir de almadım fakat İKV oyunsuna yapılan bu ayıp benim canımı acıtıyor
Bütün İKV oyuncularının desteği ile eğer bugün 19.00a kadar bu karardan dönülmezse 1 saat süresiyle oyuna girmeyelim arkadaşlar ciddi olduğumuzu başka türlü kanıtlayamayız!
Herkese İyi Forumlar
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Açıkla yetersizdide siz neden onu yeterli bir hala getirmediniz :?:Lathander yazdı:Selam,
Aynı konuda birden fazla forum açmanın gereği yok arkdaşlar.
Forum duyurusu anlatımı eksik olduğu için yanlış bir bilgilendirme söz konusu.
Bu noktada sorumluluk bana ait olup, herhangi bir başka kişiye yada takım geneline yüklenmemelidir.
Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.
Bilginize.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- Cymzarakli
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
kasaphasan06 yazdı:O ünvanı size biz verdik gün gelir devran döner buradaki herkes oyunu bırakır kalırsınız ortada
Geçen hafta Meran suNucusunda yapıLan haksızlık iÇin bu yorumu yaptığımda 7 gün susturma yedim dün gene farklı bir Yorum yaptım gene 7 gün susTurma yedim beni nie Devamlı susturmaya çaLışıyor Bu gmler Çokmu TehLike arzediyorum :?: :?: :?:
PolicexRoyale

{Teşekkürler SevGiLi MeRaN}
JUN
- FaTiHFaTSaLi
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Gmler ne zamndır veteriner olarak seçiliyor??Lathander yazdı:Selam,
Aynı konuda birden fazla forum açmanın gereği yok arkdaşlar.
Forum duyurusu anlatımı eksik olduğu için yanlış bir bilgilendirme söz konusu.
Bu noktada sorumluluk bana ait olup, herhangi bir başka kişiye yada takım geneline yüklenmemelidir.
Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.
Bilginize.
FaTıHFaTSaLı - xLORDMASTx - Lordmastxx - IIIHELLSINGIII

- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
REHA BIKTIRDI ARTIK BU ETKİNLİK SÜRECİNDE BÖLGEDEN HİÇ BİR ŞEKİLDE DÜZGÜN YAZI YAZAMAMIŞTIR!
SÜREKLİ YAZIM HATASI VE LABAİLİK!
SÜREKLİ YÖNETİMDEN AYRI AÇIKLAMALAR YAPMA FALAN FİLAN REHA SENDE İSTİFA ET!
SÜREKLİ YAZIM HATASI VE LABAİLİK!
SÜREKLİ YÖNETİMDEN AYRI AÇIKLAMALAR YAPMA FALAN FİLAN REHA SENDE İSTİFA ET!
http://bit.ly/qM7njk
+1907 :idea:FaTiHFaTSaLi yazdı: Gmler ne zamndır veteriner olarak seçiliyor??
- kertenkele
- Demirci Çırağı
Arkadaşlar konunun kilitlenmesine mahal vermeyelim
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
bu konuda kapanıp silinecek rahat olkertenkele yazdı:Arkadaşlar konunun kilitlenmesine mahal vermeyelim
malum final duyurusundan dha çok görüntülendi
http://bit.ly/qM7njk